Luodaan sivua 23

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 17. helmikuuta 2009 kello 03.51 Meteori keskustelu muokkaukset poisti sivun 23 (Roskaa: sisälsi: ”23 on vinkuintialainen keskusteluohjelma jossa helvetin dorka juontaja kyselee ihmisiltä mahdollisimman tyhmiä kysymyksiä 23 tunnin ajan ja vieraat ovat kahlittuja.Jos he ovat 23 tunnin ajan vasta...” (ainoa muokkaaja oli 83.146.)
  • 22. lokakuuta 2006 kello 19.36 JAT keskustelu muokkaukset poisti sivun 23 (sisälsi: ”Se on yks niistä paskasarja Lostin luvuista. Plussaa ykkösen siihen nii tulee 24 (23+1=24) Paljo parempi sarja ku joku paska missä kaljupää löyt...”)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/23