Luodaan sivua Apu

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 11. marraskuuta 2011 kello 15.13 Napoleon keskustelu muokkaukset poisti sivun Apu (Roskaa: sisälsi: ”DDDD” (ainoa muokkaaja oli 84.250.224.185))
  • 29. tammikuuta 2008 kello 11.55 B14 keskustelu muokkaukset poisti sivun Apu (Roskaa: sisälsi: ”Apu on lehti missä pitää löytää monta semmosta Jallua ja sit voi voittaa jotain, avussa on myös TV-opas ym. roskaa. {{roskaa}}”)
  • 15. marraskuuta 2007 kello 09.17 MasterBlaster keskustelu muokkaukset poisti sivun Apu (sisälsi: ”Apu on punainen pallo!{{roskaa}}”)
  • 13. tammikuuta 2007 kello 18.28 JAT keskustelu muokkaukset poisti sivun Apu (Apu - lehti keksittiin vuonna 1568 kun Thomas Edison päätti kävelyretkensä epäilyttävään tiehaaraan, jossa hänet raiskasi joukko Ugandalaisia pedofiilinarkkareita. Siitä päivästä lähtien Thomas on päättänyt auttaa muita varhaisteinejä he)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Apu