Foorumi:Foorumi:Naurettava moka, ei pahalla.

Foorumit: Sisällys > Kasvihuone > Foorumi:Naurettava moka, ei pahalla. [ vastaakyttää ]


Terveisiä vain minulta, ensimmäinen kasvihuone ilmiöni on nyt käsilläsi. Huomasin uutta hyvää artikkelia etsiessäni, että artikkeli on Ampiasesta, mutta ei Mehiläisestä. Lukekaas tämä: Mehiläinen

Ei muka ole olemassa Mehiläisiä ? No minäpä sanon että on. En ymmärrä miksi siitä ei voi tehdä artikkelia, koska Ampiainen ja mehiläinen ovat ihan eri asia. Naurettavaa, mutta ei todellakaan pahalla. Halusin vain valaista asiaa. On siis Mehiläinen, Ampiainen ja Kimalainen. Kaikki ovat eri eläimiä.

Viitteet

http://fi.wikipedia.org/wiki/Mehil%C3%A4iset

http://fi.wikipedia.org/wiki/Ampiainen

http://fi.wikipedia.org/wiki/Kimalainen

Kaikki siis eri, kiitoksia puolestani. --Merkkis 2. kesäkuuta 2011 kello 18.49 (UTC)

Kiitoksia myös minun puolestani. Ja minun. --Nimiväännös 2. kesäkuuta 2011 kello 18.44 (UTC)
On siis erisnimi ja yleisnimi. Toinen kirjoitetaan isolla, toinen pienellä. Toisiin kuuluvat lajien nimet, toisiin henkilöiden. Osaatko arvata kumpi on kumpi? Mutta, asiaan: olemme varsin tietoisia, että on olemassa mehiläisiä, kimalaisia ja ampiaisia. Olemme jopa tietoisia siitä, että on olemassa herhiläisiäkin(!). Kysymys kuuluu: oletteko Te tietoisia siitä, että tämä on huumorisivusto?   Röhmöfantti   2. kesäkuuta 2011 kello 20.23 (UTC)

No olemme hyvinkin tietoisia mutta miksei hel*etissä siitä saisi tehdä artikkelia ? Se on eri eläin, ja siitä saisi erilaisen artikkelin kuin ampiaisesta. --Merkkis 4. kesäkuuta 2011 kello 07.50 (UTC)

Onko joku sanonut, ettei mehiläisistä tai kimalaisista saa tehdä artikkelia? Mehiläinen-artikkelin paikalla olevaa täsmennyssivua ei ole suojattu ja kimalainen-artikkelia ei edes ole. Siitä vain muokkaamaan.   Röhmöfantti   4. kesäkuuta 2011 kello 09.15 (UTC)

Tiedän, mutta tiedän myös sen että kimalaisesta ei ole artikkelia. Voin muokata kyllä sitten. Kiitoksia huomiostanne ja morjes. --Merkkis 4. kesäkuuta 2011 kello 13.46 (UTC)

Mielestäni Hikipedia huumorisivustona on kerrankin onnistunut jossakin, kun kyseessä on naurettava moka. --Irvikissa 6. kesäkuuta 2011 kello 18.55 (UTC)

Totta :DD --Merkkis 7. kesäkuuta 2011 kello 08.41 (UTC)

Mitä luajan tähäre apua uliuli! Nyt samontein kopipastoin sieltä toisesta raamatusta artikkelin tänne. --Fizzl 9. kesäkuuta 2011 kello 08.22 (UTC) (Onkohan noita tildeä nyt riittävä määrä)