Luodaan sivua Hattula

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 13. syyskuuta 2019 kello 10.54 Napoleon keskustelu muokkaukset poisti sivun Hattula (Tajunnanvirtaa: sisälsi: ”Hattula, kaikkien kuntien äiti ja miksei myös isä? Hattula on perustettu jo muinaisten roomalaisten aikaan, jolloin he tekivät vielä aktiivisesti maaseutupyhiinvaelluksia ympäri eurooppaa. Hattula oli kuuluisa turisti...)
  • 10. syyskuuta 2019 kello 16.24 Napoleon keskustelu muokkaukset poisti sivun Hattula (Tajunnanvirtaa: sisältö oli: "Hattula Hattula, kaikkien kuntien äiti ja miksei myös isä? Hattula on perustettu jo muinaisten roomalaisten aikaa...", ja ainoa muokkaaja oli "153.1.226.25" ([[User talk:153.1.2...)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Hattula