Luodaan sivua Hulk

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 14. elokuuta 2010 kello 21.06 Napoleon keskustelu muokkaukset poisti sivun Hulk (Roskaa: sisälsi: ”Hulk on vihreä saatanan apuri joka tuli maanpäälle tappaan Terminaattorin. Hulk on ruma otus joka osti prinsessa ruususen tontut ja prinsessan itselleen, näin ollen prinsessa ruususen vihaiset...” (ainoa muokkaaja oli 212.149.)
  • 17. lokakuuta 2008 kello 15.37 Traani keskustelu muokkaukset poisti sivun Hulk (Roskaa: sisälsi: ”Hulluk Länsimaissa tunnetun Hulkin lappalaisempi versio Hulluk. Nähty juoksevan porojen perässä käsivarren lapissa. Havaitoja myös norjan vuonoilla. Hullukin vakituisen lymypaikan otaksutaan ku...” (ainoa muokkaaja oli 91.154)
  • 20. kesäkuuta 2008 kello 07.40 B14 keskustelu muokkaukset poisti sivun Hulk (Roskaa: sisälsi: ”{{roskaa}} '''HULK''' on saatanan apuri joka suuttuessaan <strike>menee salatut elämät ohjelmasta tuttuun barbaariin/kentauriin syö hernerokaa ja</strike> muuttuu vihreäksi. Legendojen mukaan kun hulk oikein suuttuu hän <s)
  • 25. huhtikuuta 2008 kello 18.08 Pesunöyhtä keskustelu muokkaukset poisti sivun Hulk (Roskaa: sisälsi: ”HULK Hulk on tohtori Bruce Bannerin sisäinen olio.Tämä tapahtuu kertomusluvussa 114.Bruce neuvoi kuinka lantakonetta käytetään lannanvalmistamisessa.Kone ylikuumeni kun liikamäärä lantaa meni...” (ainoa muokkaaja oli 80.95)
  • 5. syyskuuta 2007 kello 07.40 B14 keskustelu muokkaukset poisti sivun Hulk (sisälsi: ”LOL mikä juttu” (ainoa muokkaaja oli 194.157.14.226))
  • 29. elokuuta 2007 kello 06.41 Pesunöyhtä keskustelu muokkaukset poisti sivun Hulk (roskaa, sisälsi: ”Hulk (aka. Indiana Jones III) syntyi pienessä Tšernobylin kylässä Saatanalle ja suurelle cthulhulle vuonna miekka ja nakki. nykyään Hulk on [[sm...”)
  • 30. toukokuuta 2007 kello 16.04 B14 keskustelu muokkaukset poisti sivun Hulk (sisälsi: ”Hulk oli ennen tavallinen ihminen ,kunnes hänet kaappasi apina ja vei hänet syvälle viidakkoon.hulk söi åäivöt pitkät banaaneja ja alkoi m...” (ainoa muokkaaja oli 194.157.20.68))
  • 7. lokakuuta 2006 kello 10.15 JAT keskustelu muokkaukset poisti sivun Hulk (sisälsi: ”Hulk on vihreä junttijättiläinen, eli täysi idootti. Hän ahmii paljon gammasäteilytettyä hernerokkaa, ja sen takia hänestä on tullut sellaine...”)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Hulk