Luodaan sivua Kaksi

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 3. joulukuuta 2020 kello 21.46 01miki10 keskustelu muokkaukset poisti sivun Kaksi (jotenkin arvasin jo historiaan katsomatta, että tämä on TaikaNapin tuotantoa, esimerkki: "Tämän päivän Yle Tv2 lähettää lähinnä urheilua, mikä lienee S-luokiteltua. Se tarkoittaa lapsille sallittua ohjelmistoa. Sinänsä yllättävää kyllä. Sillä aito-manselainen veri saattaa hyvinnii roiskahella.. Ai niin: Tv2 alkaa näyttämään ''Ameriikan Hanujen Hommia.'' Eli ts. Ä-ränniä eiku Änäriä (NHL)...")
  • 23. helmikuuta 2015 kello 17.44 ElKondis keskustelu muokkaukset poisti sivun Kaksi (Turhuutta: sisälsi: ”Kaksi (2) tarkoittaa että jotakin asiaa on numero kaksi (2). Numeron kaksi (2) alkuperää ei tiedetä , kunhan on muita täällä ketuttamassa. == Alkuperä == Sana kaksi (2) keksittiin kun tuli tarve ...)
  • 25. syyskuuta 2014 kello 12.02 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Kaksi (Tajunnanvirtaa: sisälsi: ”Lukua '''kaksi''' on yleisesti tunnettu Über-lukuna. Tämä johtunee faktasta, että mikäli numerolle kaksi toimitetaan mikä tahansa sitä suurentava lauseke käyttäen numeroa kaksi, on tuloksena num...)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Kaksi