Korean demokraattinen kansantasavalta

Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 19. syyskuuta 2017 kello 12.45 käyttäjän Teppo tulppa (keskustelu | muokkaukset) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta. Koko muokkaushistoria tässä.
중지! 이 페이지는 우리의 영원한 지도자 김일성의 보호를받습니다!
Äärivasemmistolaisten sissien on havaittu hiiviskelevän erityisesti tässä artikkelissa!
5451.jpg.gif
Artikkelin lähellä olemistakaan ei suositella kenellekään, eikä todellakaan Donald Trumpille.
5451.jpg.gif

Tämähän ei tietenkään koske Punaisen armeijakunnan jäseniä, Jaakko Laaksoa tai Käyttäjä:Bassmania.


조선민주주의인민공화국

Chosŏn Minjujuŭi Inmin Konghwaguk

Nordkorea2.jpg
lippu
BestKorea.jpg
vaakuna
Lähde: Pohjois-Korean Virallinen Maailmanatlas, sivu 1/1.
Valtiomuoto "Ääridemokraattinen tasavalta"
Ihana päämies * Suuri johtaja (Post mortem)
Pääkaupunki Pingpong
Muita kaupunkeja Hamhung, Perz-Pang-Augi
Pinta-ala
 – josta sisävesiä
Oikein paljon km² (sijalla 2)
0,2%
Väkiluku (2010)
 – väestötiheys
 – väestönkasvu
22 224 195 sekä 1 yli-ihminen (sijalla 48)
763,141233454 / km² / km²
743% % (2010)
Viralliset kielet Uhkailu, vittuilu
Pääuskonnot Juche & ydinaseet
Valuutta Kultakimpale, hevonen, riisikippo, hiekka, mikä tahansa minkä irti saa. (valuuttatunnus AU)
Elinkeinorakenne maatalous 3 %,
palvelut 2 %,
teollisuus 95 % BKT:sta
Itsenäisyys
Irtosi Japanista
 
1945
- Kansallissankari
- Kansallisurheilulaji
Kim Jong-il
Ydinkokeet, koirien ruokkiminen, pakkovapaaehtoistyö Rakkaan Johtajan hyväksi
Kansainvälinen
suuntanumero
+Salainen
Motto "Usko, kansan tuki ja isot ydinkärjet johtavat voittoon", aikaisemmin ennen isoja ydinkärkiä: "Yksi kaikkia ja kaikki yhtä vastaan"
Kansallislaulu Palvokaatten johtajaammen ikuiseisten
{{{alaviite}}}

Sen Paremman Korean kommunistinen tasa-arvoisen, onnellisen ja vapaan työväestön asuttama yltiödemokraattinen ja onnellisen sosialistinen kiva kansantasavalta (satunnaisesti puhekielessä Pohjois-Korea) on Itä-Aasiassa sijaitseva valtio, jonka rajanaapureita ovat Etelä-Korea, Kiina sekä Venäjä (minkä maan nyt ei olisi). Lisäksi valtion toimista päätellen pian monet muutkin maat tulevat olevaan Pohjois-Korean naapureita. Pohjois-Korea on maailman onnellisin ja hyvinvoivin valtio koko maailmassa. Pellot tuottavat yllin kyllin ruohoa kaikille maan ihmisille, ja jokaisella kansalaisella on mahdollisuus osallistua maailman mahtavimpaan koulutusjärjestelmään. Pohjois-Korean pääkaupunki on maailman loistoisin kaupunki Pingpong. Pohjois-Korean harvoja liittolaisia on muun muassa Kiina sekä Suomi.

Kim Jong Il

”Suomalainen ja ruotsalainen pelasivat golfia. Kim Jong-Il voitti.”

~Pohjoiskorealainen vitsi sananlasku
Pääartikkeli: Kim Jong Il

Kim Jong Il syntyi Paektu-san-vuoren loistoisassa ympäristössä. Hänen syntyessään koko maailman elävät olennot tiesivät ja tunsivat sisällään, että tulevaisuuden johtaja oli syntynyt. Ilman majesteettisen ja rakkaudellisen, Ikuisen "Presidenttimme" Kim Il Sungin poikaa Kim Jong Iliä Pohjois-Korea ei olisi mitään. Hän on tuonut maahan vapauden kapitalistien vihamielisiltä aggressioilta ja täten pelastanut kansansa turmiolta. Rakkaan Johtajamme kunniaa tuottavat taidot perustuvat hänen Minecraft-kykyihinsä, joissa Kim Jong Ilin taidoille ei löydy vertaa.

Kim Jong Il on myös Pohjois-Korean hyvinvointivaltion taitavin hävittäjäpilotti painostaan ja lyhyydestään huolimatta sopusuhtaisuudestaan ja pituudestan johtuen, sekä myös täydellinen golf-pelaaja. Hän on myös oksentamatta katsonut Jouko Turkan ohjaaman sarjan "Seitsemän veljestä". Hän on myöskin erittäin viehättävä ja älykäs. Kaiken kaikkiaan hän on maailman toiseksi täydellisin koskaan elänyt ihminen, ensimmäisenä tietenkin mahtava Kim Il Sung ja Kekkonen jaetulla sijalla. Eräs pohjoiskorealainen kuvaili Kim Jong Iliä näin: ”Lakas Johtajamme, joka on niin suuli ja ylväs ja likas ja vaulas ja vahva ja uljas ja nelo. Hän on maailman palas pomo.” Näin siis sanoi ilonkyyneliä itkevä pohjoiskorealainen kivääri ohimollaan. Voisimmepa me kaikki olla pohjoiskorealaisia.

Suhteet maailmalla

Pohjois-Korean täydellisyys aiheuttaa suunnatonta kateutta muualla maailmassa. Tämän seurauksena jatkuva kapitalistisikojen tuottama propaganda on heikentänyt Pohjois-Korean julkista kuvaa. Siriuksen aurinkokunnasta kotoisin olevan hallituksen onneksi maan terve ja hyvällä itsetunnolla varustettu Valittu Kansa[1] ei horju virheellisen maailmankuvan edessä ja ryhdy esimerkiksi esittämään hankalia kysymyksiä maan johdolta.

Absoluuttisten totuuksien hyväksymistä edesauttaa myös ulkoavaruudesta peräisin oleva aseteknologia sekä implanttijärjestelmä, jolla kaikkein hankalimmatkin individualistit saadaan käyttäytymään kiltisti ja esimerkiksi diplomaatteina levittämään ulkomaille Pohjois-Korean ilosanomaa. Tähän ilosanomaan yleensä sisältyy rohkea lupaus siitä, että pian kaikki hyväksyisimme Kim-Jong-ilin kiistattoman erinomaisuuden ja liittyisimme vapaaehtoisesti yhtenäiseksi, maailmanlaajuiseksi Korean demokraattiseksi kansantasavallaksi.

Hyviä ulkomaansuhteitaan Pohjois-Korea pitää yllä myös toteuttamalla ydinkokeita, joita suoritetaan aina, kun naapurivaltioilla on maan kanssa erimielisyyksiä. IAEA:n tarkkailijoille ja Yhdistyneille kansakunnille Pohjois-Korea näyttää persettä ja kertoo sen olevan puhdas.

Korean demokraattinen kansantasavalta on IT-teknologian edelläkävijä: Ikuinen Johtaja Kim Il-Sung keksi Internetin. Hänen alkuperäisen visionsa mukaisesti Korean demokraattisessa kansantasavallassa Internetiä (KimNet) suodatetaan niin, ettei kapitalistinen porno kuten yleissivistys ja muu aivopesumateriaali pilaa täydellisen kansan puhdasta ja suggestiolle avointa mieltä. Valtion Internet-kattavuus on maailman huippua sillä 100% maan Rakastetuista Johtajista käyttää Facebookia, jonka myös itse Kim Il-Sung kehitti ja koodasi vasemmalla kädellään samalla kun loi taivaan ja maan kolmessa vartissa.

Pohjoiskorealainen kansandemokratia

Tiesitkö, että...
Pohjois-Korea on maailman ainoa virallinen nekrokratia, eli valtio, jota hallitsee kuollut päämies. Kim Il Sung on määritelty perustuslaissa ikuiseksi presidentiksi, eikä hänen kuolemansa muuttanut tätä asiaa mihinkään. Epävirallisesti Suomikin on nekrokratia, Kekkonen kuitenkin kuoli jo vuonna 1986.

Pohjois-Korea tunnetaan kehittyneestä äänestysjärjestelmästään. Siinä ihmiset menevät äänestyskoppeihin, mikä on äärimmäisen kekseliästä. Sitten he laittavat sen vaihtoehdon lipukkeeseen, joka on käsketty. Vaihtoehtojakin on yleensä yhden puoluelistan verran. Jos erehtyy laittamaan jotain muuta, on rangaistuksena takapuolen sinetöiminen pikaliimalla ja loppuelämä (joka silloin keskimäärin on enää 10 minuuttia) tervehdyttävää pakkotyötä Suuren Johtajan aivastuspulveritehtaalla nro 3.

Pros & Cons

 
 

Musiikki

Sinä työnsit pois ankaran myrskyn
Sinä sait meidät uskomaan, toveri Kim Jong-il
Emme voi elää ilman sinua!

Maamme ei voi säilyä ilman sinua!

~"Ei Äidinmaata ilman Sinua" - pohjoiskorealaista diskohumppaa

Valikoima parasta pohjoiskorealaista musiikkia, sotilasmarsseja ja poppia:

 1. "Ei Äidinmaata ilman Sinua", toveri Kim Jong-il!
 2. "Seuratkaa Puoluetta ja Johtajaa miljoonia kilometrejä!"
 3. "Kuolema USA:n imperialismille!"
 4. "Kenraali Kim Il-sungin laulu"
 5. "Eläköön voittamaton Korean työväenpuolue!"
 6. "Amiraali Kim Jong-unin jalanjäljillä!"
 7. "Aah, meidän toverimme Kim Jong-il!" ♥
 8. "Hyvää terveyttä Toveri Ylimmälle Komentajalle!"
 9. "Seuraamme sinua ikuisesti!"
 10. "Yksi pohjoiskorealainen sataa amerikkalaista vastaan!" (lähimpänä todellisuutta)

Tiesitkö, että...

Viitteet

 1. Ei tarkoita juutalaisia.

Katso myös

Ostetuimmat -ismit
TOP-10
 1. Kapitalismi
 2. Terrorismi
 3. Turismi
 4. Postmodernismi
 5. Kimilsungismi
 6. Imperialismi
 7. Kommunismi
 8. Ismismi
 9. Ateismi
 10. Piratismi
tahdon lisää


Pohjoismaat
Ahvenanmaa - Grönlanti - Islanti - Kanada - Karjala - Lappi - Norja - Pohjois-Korea - Ruotsi - Suomi - Tanska - Venäjä - Viro - Pohjois-Korea
  Kaikki maailman työläiset liittykää yhteen! Tämä artikkeli on liian kapitalistinen Hikipediaan.
Voit auttaa kommunismin ja sosialismin levittämistä laajentamalla tätä artikkelia.