Korean demokraattinen kansantasavalta

Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 11. huhtikuuta 2018 kello 15.31 käyttäjän Teppo tulppa (keskustelu | muokkaukset) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta. Koko muokkaushistoria tässä.
Stop hand.png Tämä artikkeli kertoo todellisesta super-, hyper- tai jopa kybervallasta,
joten älä missään nimessä vandalisoi tätä artikkelia, tai sen joukot tulevat tuhoamaan sinut täysin!
Jumala, ikuinen presidentti Kim Il-sung suojelee Korean kansaa kaikelta maailman pahuudelta, niin Japanilta, Yhdysvalloilta, kuin muilta länsimaisilta hapattajilta, jotka ovat aikain alusta sortaneet suurta, rehtiä sekä uljasta Korean kansaa, jonka pahuus on kahtia repinyt aikain saatossa. Suuren ja ikuisen johtajan rinnalla käymme taistoon vääryyttä vastaan, emmekä pysähdy, ennen kuin maailma tuntee tahtomme kansan yhdistymisestä sekä ikuisesta rauhasta!
조선민주주의인민공화국
Chosŏn Minjujuŭi Inmin Konghwaguk
Korean demokraattinen kansantasavalta
Nordkorea2.jpg
(lippu)
Motto: ”Vahva ja vauras kansa
North Korea.png
Lähde: Pohjois-Korean Virallinen Maailmanatlas, sivu 1/1.
Valtiomuoto ääridemokraattinen kansantasavalta
Hallitsija Ikuinen Presidentti Kim Il-sung
Rakas Johtaja Kim Jong-il
Loistava Toveri Kim Jong-un
Pääkaupunki Pyongyang
Viralliset kielet korea
Pääuskonnot juche, ydinaseet
Itsenäisyys 1945
Valuutta kaikki minkä irti saa
Kansallislaulu Aegukka (Patrioottinen laulu)

Korean Demokraattinen Kansantasavalta (satunnaisesti puhekielessä Pohjois-Korea) on Itä-Aasiassa sijaitseva George Orwellin kirjallisuuden teemapuisto, jonka rajanaapureita ovat Etelä-Korea, Kiina sekä Venäjä (minkä maan nyt ei olisi). Pohjois-Korean viimeaikaisimpien ulkopoliittisten toimien perusteella tulevaisuudessa moni muukin maa tulee olemaan Pohjois-Korean rajanaapuri. Pohjois-Korea on sosialistinen yksipuoluejärjestelmä, joskin maassa on enemmän virallisia puolueita kuin esimerkiksi Yhdysvalloissa.[1] Maan ulkopuolella järjestelmää on luonnehdittu muun muassa stalinistiseksi diktatuuriksi, tämän ollessa täysin naurettava väite, jonka tunnetusti alisuoriutuvaa journalismia tuottava New York Times on laukaissut. On siis hyvä näin kansallispoliittisen puolueettomuuden nimissä muistaa, että moni paljon arvovaltaisempi auktoriteetti on luonnehtinut Pohjois-Koreaa oikein mukavaksi paikaksi, kuten esimerkiksi Kiina sekä Tommi Lievemaa.[2]

Pohjois-Koreassa ei huhujen mukaan toteudu kaikki maailman (pääosin läntisen) pumpulimaiset arvoliberaaliset normit, joka on syvästi loukannut länsimaita ja pääasiassa niiden kontrolloimia "globaaleja" instituutioita. Pohjois-Koreassa on kuitenkin ilmainen koulutus, terveydenhuolto, julkinen liikenne jne. joka on Suomen kaltaisissa löysissä kapitaalikeskeisissä yhteiskunnissa sidottu loputtomaan byrokratiaan, jossa sinä, eli rehti kansalainen, aina häviät.[3] Kun sinut seuraavan kerran vartijoiden toimesta väkivaltaisesti poistetaan Kelan toimistosta, voit vain haikailla Pohjois-Korean rakastavan ja ihmiskeskeisen järjestelmän perään.

Hallinto

”Suomalainen ja ruotsalainen pelasivat golfia. Kim Jong-Il voitti.”

~Pohjoiskorealainen vitsi sananlasku

Hallinto on hyvinkin yksinkertainen käsite Pohjois-Koreassa, jonka ei tarvitse turvautua länsimaiseen byrokratiaan työttömyyden vähentämiseksi. Hallinnossa on tietty määrä tietynlaisia ihmisiä, joita voidaan vaihtaa hyvinkin nopeasti yhdestä käskystä, mikä onkin kansantasavallan progressiivisen lähestymistavan salaisuus. Jos jokin ei tunnu hallinnossa toimivan, voi istuva johtaja, tässä tapauksessa Kim Jong-un, vierittää syyn kenelle tahansa epämiellyttävälle virkamiehelle, joka sitten saa maksaa virheistään, periaatteessa anteeksi pyytämällä ja käytännössä katsoen hengellään.

Pohjois-korealainen hallintojärjestelmä ei tunnetusti noudata eurooppalaisia sivistysarvoja tai kristillisperäistä normikulttuuria, jonka perusteella onkin oikeutettua kritisoida sen kaikkia toimia pääkaupungin katujen siivousaikatauluista ulkopolitiikkaan. Koska se ei ole onnistunut implementoimaan utopistisia eurooppalaisen filosofian perusajatuksia, täytyy se riisua aseistaan ja yhdistää osaksi maailmanlaajuista verkkoa.

Johtajat

Pääartikkeli: Kim Jong Il

Kim Jong Il on myös Pohjois-Korean hyvinvointivaltion taitavin hävittäjäpilotti painostaan ja lyhyydestään huolimatta sopusuhtaisuudestaan ja pituudestan johtuen, sekä myös täydellinen golf-pelaaja. Hän on myös oksentamatta katsonut Jouko Turkan ohjaaman sarjan "Seitsemän veljestä". Hän on myöskin erittäin viehättävä ja älykäs. Kaiken kaikkiaan hän on maailman toiseksi täydellisin koskaan elänyt ihminen, ensimmäisenä tietenkin mahtava Kim Il Sung ja Kekkonen jaetulla sijalla. Eräs pohjoiskorealainen kuvaili Kim Jong Iliä näin: ”Lakas Johtajamme, joka on niin suuli ja ylväs ja likas ja vaulas ja vahva ja uljas ja nelo. Hän on maailman palas pomo.” Näin siis sanoi ilonkyyneliä itkevä pohjoiskorealainen kivääri ohimollaan. Voisimmepa me kaikki olla pohjoiskorealaisia.

Saavutukset

Tiedosto:Strohballen.gif


Suhteet maailmalla

Pohjois-Korean täydellisyys aiheuttaa suunnatonta kateutta muualla maailmassa. Tämän seurauksena jatkuva kapitalistisikojen tuottama propaganda on heikentänyt Pohjois-Korean julkista kuvaa. Siriuksen aurinkokunnasta kotoisin olevan hallituksen onneksi maan terve ja hyvällä itsetunnolla varustettu Valittu Kansa[4] ei horju virheellisen maailmankuvan edessä ja ryhdy esimerkiksi esittämään hankalia kysymyksiä maan johdolta.

Absoluuttisten totuuksien hyväksymistä edesauttaa myös ulkoavaruudesta peräisin oleva aseteknologia sekä implanttijärjestelmä, jolla kaikkein hankalimmatkin individualistit saadaan käyttäytymään kiltisti ja esimerkiksi diplomaatteina levittämään ulkomaille Pohjois-Korean ilosanomaa. Tähän ilosanomaan yleensä sisältyy rohkea lupaus siitä, että pian kaikki hyväksyisimme Kim-Jong-ilin kiistattoman erinomaisuuden ja liittyisimme vapaaehtoisesti yhtenäiseksi, maailmanlaajuiseksi Korean demokraattiseksi kansantasavallaksi.

Hyviä ulkomaansuhteitaan Pohjois-Korea pitää yllä myös toteuttamalla ydinkokeita, joita suoritetaan aina, kun naapurivaltioilla on maan kanssa erimielisyyksiä. IAEA:n tarkkailijoille ja Yhdistyneille kansakunnille Pohjois-Korea näyttää persettä ja kertoo sen olevan puhdas.

Korean demokraattinen kansantasavalta on IT-teknologian edelläkävijä: Ikuinen Johtaja Kim Il-Sung keksi Internetin. Hänen alkuperäisen visionsa mukaisesti Korean demokraattisessa kansantasavallassa Internetiä (KimNet) suodatetaan niin, ettei kapitalistinen porno kuten yleissivistys ja muu aivopesumateriaali pilaa täydellisen kansan puhdasta ja suggestiolle avointa mieltä. Valtion Internet-kattavuus on maailman huippua sillä 100% maan Rakastetuista Johtajista käyttää Facebookia, jonka myös itse Kim Il-Sung kehitti ja koodasi vasemmalla kädellään samalla kun loi taivaan ja maan kolmessa vartissa.

Pohjoiskorealainen kansandemokratia

Tiesitkö, että...
Pohjois-Korea on maailman ainoa virallinen nekrokratia, eli valtio, jota hallitsee kuollut päämies. Kim Il Sung on määritelty perustuslaissa ikuiseksi presidentiksi, eikä hänen kuolemansa muuttanut tätä asiaa mihinkään. Epävirallisesti Suomikin on nekrokratia, Kekkonen kuitenkin kuoli jo vuonna 1986.

Pohjois-Korea tunnetaan kehittyneestä äänestysjärjestelmästään. Siinä ihmiset menevät äänestyskoppeihin, mikä on äärimmäisen kekseliästä. Sitten he laittavat sen vaihtoehdon lipukkeeseen, joka on käsketty. Vaihtoehtojakin on yleensä yhden puoluelistan verran. Jos erehtyy laittamaan jotain muuta, on rangaistuksena takapuolen sinetöiminen pikaliimalla ja loppuelämä (joka silloin keskimäärin on enää 10 minuuttia) tervehdyttävää pakkotyötä Suuren Johtajan aivastuspulveritehtaalla nro 3.

Pros & Cons

 
 

Musiikki

Pohjois-Korean musiikki on tunnetusti maailman ehdotonta parhaimmistoa. Pitkän iän salaisuus on ainakin Kim Jong-ilin mukaan päivän aloittaminen pienellä sotilashumpalla, joissa on mahtipontisuutta lähestulkoon yhtä paljon kuin sanoituksissa fiktiota. Loistavaa orjatyötä tekevät pohjois-korealaiset säveltäjät saavat mielettömällä akustiikallaan manner-euroopalaisen kangistumaan täysin ja polttamaan kaikki b-luokan Bach-levyt.

Valikoima parasta pohjoiskorealaista musiikkia, sotilasmarsseja ja poppia:

Tiesitkö, että...

Viitteet

 1. Pohjois-Korean puolueet
 2. Mietteitä Pohjois-Koreasta
 3. Vielä kun kuulet verojen olevan korvattu kiinteillä maksuilla, niin vituttaakin vielä enemmän, hups!
 4. Ei tarkoita juutalaisia.

Katso myös

Ostetuimmat -ismit
TOP-10
 1. Kapitalismi
 2. Terrorismi
 3. Turismi
 4. Postmodernismi
 5. Kimilsungismi
 6. Imperialismi
 7. Kommunismi
 8. Ismismi
 9. Ateismi
 10. Piratismi
tahdon lisää


Pohjoismaat
Ahvenanmaa - Grönlanti - Islanti - Kanada - Karjala - Lappi - Norja - Pohjois-Korea - Ruotsi - Suomi - Tanska - Venäjä - Viro - Pohjois-Korea
  Kaikki maailman työläiset liittykää yhteen! Tämä artikkeli on liian kapitalistinen Hikipediaan.
Voit auttaa kommunismin ja sosialismin levittämistä laajentamalla tätä artikkelia.