Narkomaani

Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 3. tammikuuta 2008 kello 12.30 käyttäjän Traani (keskustelu | muokkaukset) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta. Koko muokkaushistoria tässä.

Narkomaaneiksi eli narkkareiksi kutsutaan ihmisiä, jotka runsaan lääkeiden käytön seurauksena ovat normaaleihin ihmisiin verrattuna erittäin terveitä. Narkomaanin piristeiden kyllästämään ruumiiseen eivät tutkimusten mukaan pysty pesiytymään minkäänlaiset taudinaiheuttajat. Narkkarit ovat myös eliminoineet ruokamyrkytysten riskin korvaamalla päivittäisen ateriansa reseptilääkkeillään. Onnettomuuksia välttääkseen he eivät yleensä lähde asuinpaikoistaan, jolloin he myöskin välttävät liikuntavamman saamisen riskin. Narkomaanit ajattelevat saavuttavansa elintavoillaan ikuisen elämän, mutta toistaiseksi he eivät ole onnistuneet siinä.[1] Joidenkin narkomaanien tavoitteisiin kuuluu myös lentotaito, mutta tämäkään tavoite ei ole vielä todistettavasti toteutunut.

Narkomaanien yhteiskunnallinen asema

Narkkarit ovat usein saaneet osakseen halveksuntaa ja syrjintää, mikä voi johtua kateellisuudesta heidän täydellistä terveyttään kohtaan. Myös kirkko tuominnut narkomaanien kuolemattomuuteen tähtäävän elämäntavan, joka heidän mielestään halventaa kristillistä ajattelutapaa. Useimmat myös vierastavat heidän pistävää, poissaolevaa tuijotustaan, sekä täydellistä puhumattomuuttaan. Tämä johtuu kuitenkin vain siitä, että he säästävät silmiensä lihaksia sekä keuhkojaan maalliselta rasitukselta ylempiä tehtäviä varten. Joskus keuhkojen säästö menee niin pitkälle, että narkomaani pääse korkeammalle tasolle. Tähän liittyy usein myös tavallista suurempi piristeannos

Narkomaanit työelämässä

Useimmat narkomaaneista ovat pitkäaikaistyöttömiä, mutta osalla heistä on kuitenkin työpaikka rikollisuralla. Jotkut heistä toimivat yövartijoina, koska heidän ulkomuotonsa on havaittu pelottavan paatuneimmankin rikollisen tiehensä. Lisäksi yöllinen työaika sopii narkomaaneille hyvin, koska kovinkaan moni heistä ei erota yötä päivästä. Lisäksi suurin osa murtautujista on narkomaanien ystäviä.

Monet narkomaanit viihtyvät myös vanhainkotien hoitajina, koska siellä heillä on vapaa pääsy paljon katukauppojen tuotteita voimakkaampiin aineisiin.

Viitteet

  1. Ainakaan yksikään heistä ei ole vielä onnistunut pysäyttämään luotijunaa paljain käsin, ja jäämään samalla henkiin.

Katso myös