Noituus

Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 12. lokakuuta 2006 kello 11.50 käyttäjän 80.221.15.136 (keskustelu) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta. Koko muokkaushistoria tässä.
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Noidat palavat OIKEUTETUSTI roviolla!!

Noituus on epämääräinen käsite, joka viittaa pyrkimykseen tuhota kristillinen usko ateistisella Saatanan voimien lainaamisella. Noita suorittaa pyytöjä demoneilta erilaisten riittien ja esineiden kautta. Samalla hän joka kerran myy osan sielustaan Saatanalle.

Monissa filminkehitysmaissa noituus on säilynyt elossa. Jotkut kehitysaputyöntekijät ovat jopa ehdottaneet noitatohtoreiden. käyttöä lääkäreiden sijasta. Nigerian kristityt ovat aivan oikeutetusti sotineet tätä harhaoppia vastaan ja polttaneet elävänä roviolla useita ihmisiä noituudesta syytettyinä.

Noituus oli jo lähes tuhottu, mutta sitten 1960 -luvulla Harry Potter, tuo kaiken pahan alku ja juuri, nosti salatieteellisen kirjallisuuden, kuten evoluution, suosiota. Näitä myytiin yhä enemmän ja enemmän, noituudesta tuli liiketoimintaa. On syntynyt erilaisia noituuteen perustuvia uskonlahkoja kuten uuspakanuus, wiccalaisuus, buddhalaisuus, bukkake, big bang ja etenkin evoluutio ja ateismi. Näiden vastustaminen on noituuden vastustamista.

Muinaiset neekerinoidat valmistivat vihollista muistuttavia nukkeja ja sitten tökkivät niitä neuloilla. Neekerit uskoivat, että samalla naapuri koki kipuja ja sairauksia. Voodoo on tietenkin pelkkää neekereiden satuilua, mutta varovainen tulee silti olla; sillä kun puhutaan Saatanan demonisista voimista, niin eihän sitä koskaan tiedä! [1] Pahinta tässä kaikessa on tietysti se, että voodoolla tehty murha ei kävisi murhasta Suomen Poliisin naturalististen tutkimusmetodien johdosta; näin vain rajaavat yliluonnolliset tekijät suoraan mahdottomina ulkopuolella.