Luodaan sivua Wicca

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 21. syyskuuta 2020 kello 19.20 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Wicca (Kauan seisonutta paskaa: Säästetään keskustelusivu: ”Wicca on feministiämmien ylläpitämä tupperware-uskonto. Sen kehitti eräs kirjailija-okkultisti äijä kirjassaan vuonna 1951. Tämä ei estä nykyajan eukkoja...”)
  • 25. syyskuuta 2006 kello 14.05 JAT keskustelu muokkaukset poisti sivun Wicca (sisälsi: ”Wicca-hemmot on noitia ja velhoja... ne saa harrastaa vapaasti seksiä, mikä on kivaa...en:Wicca”)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Wicca