Avaa päävalikko

Hikipedia β

Accept

Accept on saksalainen hey-why eiku heavy metalin yhtye. Se on kotoisin saksi- ja puukkopitäjä Solingenista. Kukaan ei enää tiedä eikä muista sitä, miksi tämä yhtiö perusteltiin joskus 70+-kuvulla. Accept ei ehtinyt vaikuttaa Berliinin muurin murskaamiseen. Sen sijaan yhtye vaikutti vakuutti luunmurskaamiseen ja Rambo-elokuvien taustamusiikkina.

Acceptin pojat harrastivat myöskin muodikasta mega-swappailua eli jäsenten vaihtoa. Selkäkipuinen rumpali vaihtui kitaran varteen, ja niin edespäin. Yhtye on yhdistetty myöskin Lederhosenin eli nahkapöksyhevin ohella homohevin mandaatin kantajina. Acceptin yhtiötiedotteen mukaan on väite kuitenkin perätön, vaikkei tuoreita Accept Jr. -luokan kandidaatteja olekaan koskaan kuultu. Heidän tulisikin käyttää Fibzon GR.1A-luokan juniorikitaroita, näkyy muuten suklaapatukka-mainoksien yhteydessä!

Syksyllä 2014 yhtiö yritti uudelleen Tornion valtausta, mm. uuden levynsä Stalingradin innoittamina. Se onnistui siinä täydellisesti ja torniolaiset antautuivat yhtiön esitykselle! Torniolaisilta lähti kerrassaan vaikut & muut vaikuttimet (kuten Rajalla-ilmiöt) pois korvista, joten Acceptin poijjaat innostuivat tästä niin, että tekivät jälleen kerrassaan uuden uutukaisen levyn. Sen avulla on tarkoitus valloittaa Sodankylän filmifestivaalit.

Treble staff with notes 01.svg JA AAMUN KIURU KIRKKAUDESSA SOITTAA. Tämä musiikkiin liittyvä artikkeli on tynkä.
Lisäämällä artikkeliin kuorolaisia saat altot ja baritonit paremmin esiin
.