Avaa päävalikko

Hikipedia β

Amatsoni

Amatsoni rauhallisena

Amatsoni on vakijäsen diktaattori Tarja Halosen jo jääkiekon pronssikaudella perustamassa Amatsoniunionissa. Amatsonin tunnistaa selän toiselle puolelle kasvaneesta maitorauhasesta ja rintapuolen tuhdista karvoituksesta. Nämä ovat nähtävissä silloin, kun telaketjut eivät estä näkyvyyttäsi mudan seasta. Amatsoneja on pelätty pronssikaudelta lähtien heidän valmistettuaan mailansa ja melansa kuumennetusta pronssista. Pronssiset melat olivat hänenstoriallinen keksintö: ne toimivat monissa tarkoituksissa etenkin vastustajakansojen miesten mätkimisessä pois veneistä sekä taistelujen jälkeisissä naisten keskinäisissä vehkeilyissä.

Ennen pronssikautta heitä ei päästetty hänenstorian kirjoihin, koska ei osattu tieteellisin keinoin arvioida, mihin sukupuoleen he kuuluivat. Tieteen nykymetodein heidän sosiaalisen sukupuolensa on määritetty telan ja ketjun välimaastoon, kun taas biologisen sukupuolen selvittämiseen taitaa mennä vielä kaksi sukupolvea, paitsi jos se amatsoneista riippuu, on asia selvitetty jo ensi vaalikaudella.

Amatsoneiksi kutsutaan yleisesti naisia, jotka ovat fyysisesti vahvoja (pystyvät taltuttamaan sovinistin alut jo pieninä lapsina), kovia, älyllisesti ylivertaisia (mikäli se amatsoneista riippuu) ja itsenäisiä maailman kansalaisia. Butch on yleinen lempinimi amatsoneille, jotka pitävät itseään miehinä. Nimitys kertoo kaiken: butch tarkoittaa suomeksi lainattua asetta.

Uskonto ja pelastus

He palvovat perinteisesti Kuun jumalatarta Meduusaa tai Artemista. Tänä päivänä amatsonit ovat kadottaneet yhteyden Kuuhun. Yhteyttä häiritsevät Yhdysvaltojen ja Venäjän militaristiset satelliitit, joilla koetetaan syöstä amatsonit tuhoon. Amatsoneille on heidän voimastaan huolimatta perustettu kansainvälisiä suojeluohjelmia, kuten Pelastakaa Amatsonin Sademetsät Kana-Aivoilta. Impivaara on Suomen alueelle sijoittuva linnake ja suojelukohde. Se on toiseksi pyhin alue salaisen Kyöpelinvuoren jälkeen, jota ystävänsä noidat pitävät hallussaan.

Ilosanoma

Amatsonien maailmanvalloituksen siivittäjänä toimii heidän uskonnollinen lehtisensä Nooan Vaimon Tulva, jota he jakavat asematunneleissa pelotellen heikompia yksilöitä. Siinä muistellaan muinaisia vetisiä taisteluita miehiä vastaan kirkkoveneessä nykyisen sivistysvaltion järjestämän jäisen kiekon sijaan. NVT:n julistama pelastusohjelma Jäinen Kehä toimii henkisenä suojana sovinistien lämpöaaltoja vastaan. Se myös suojelee Impivaaran asukkaita äkillisiltä ei-toivotuilta sisääntuloilta sulina tulva-aikoina.

Kuuluisia amatsoneja

 • Vappu Rossi Impivaarasta. Jos nainen ei saa kunnon panoa, hän saattaa kiinnostua yhteiskunnasta. Hän myös varoittaa: Kun mätäpaise puhkeaa esiin ryömivät karvaiset naisasianaiset ne haluavat lapsillesi pahaa he ovat ihmiskunnan hylkytavaraa Isät varokaa…
 • Pie Delay. Piirakka Viive.
 • Haarakiilan tehtävänä on levittää vittuvoimaa. P-O-R-N-O ylivaltaa miehille, P-O-R-N-O orjuutta seksityöläisille!
 • Ma Rainey (Aiti Reini, eli 1886–1939). Jos et pidä merestäni, älä kalasta vedessäni, pysy poissa laaksoistani ja anna vuorieni olla.
 • Yoko Ono. Yoko Onolle kelpasi hippitukkainen poikaystävä Joni Lento, joka uskaltautui laulamaan: Nainen on maailman neekeri.
 • Nina Hagen. Hagen puhuu erityisesti Jumalasta, UFOista, eläinten oikeuksista ja ulkoavaruuden olioiden havainnoista. Hän ei ole sinun panokoneesi.
 • Laurie Anderson.
 • Cyndi Lauper. Syntinen Laupias.
 • Tracy Chapman.
 • Kaksi Kivaa Tyttöä. Käytin viimeiset kymmenen dollaria ehkäisyyn ja kaljaan.
 • Alanis Morissette. En halua olla lapsenvahtisi. Olet jo iso poika.
 • Miss Universumi. Otin kruunun itse päähäni.
 • Princess Superstar. Male ho huh? I’m a make you my housewife, get your ass indoors, please, see I asked nice.
 • Electrelane. My gun is bigger than yours, my tank is faster than yours, my missile’s turning me on, my weapon makes me feel strong – I Want to Be the President