Animaatio

Animaatio on tekniikka, joka syntyi pläräämällä kirjan sivuja nopeasti lävitse. Myöhemmin tämä prosessi keksittiin tallentaa videolle ja siihen lisättiin äänet. Nykyisin kaikki animaatio tehdään tietokoneella ja tulevaisuudessa se tehdään tekoälyllä. Jos haluat olla hipsteri, niin voit turvautua myös vanhoihin tekniikkoihin ja lässyttää jotain epämääräistä saadaksesi lisärahoitusesta flopillesi.

Periaattessa animaatio voi olla suunnattua aikuisille, mutta Disney on syövyttänyt idean ihmisten kalloon, että animaatio on tarkoitettu vain lapsille ja siten kaikki aikuisten animaation ovat tuomittuja menestymään surkeasti box officessa.

Animaatiot maittainMuokkaa

Yhdysvaltalainen animaatioMuokkaa

Animaation keksi vanha neekerien vihaaja Walt Disney, joka tuotti teknillisesti tekijänoikeudesta vapaasta materiaalista (mm. Grimin veljekset, H.C Andersen) leffoja ja joiden tekijänoikeudet yhtiö teknisesti nykyään omistaa. Mikäli kiistät asian, haastaa Disney (yhtiö) sinut oikeuteen ja sinut myydään velkaorjaksi Aasiaan ilman toista munuaista.

On olemassa myös muita animaatiostudioita, kuten Pixar ja Dreamworks, jotka varastavat vähimmässä määrin muiden tekijöiden käsikirjoituksia. Pixar on kuitenkin Disneyn omistuksessa, joten mitään muuta kuin loputtomia remakeja ei kannata odottaa.

Yhdysvaltalaisen elokuvan kulminaatiopiste voidaan katsoa olevan Shrek, koska hän on vihreä, ruma, väkivaltainen, läski ja asuu suolla. Aivan kuten keskimääräinen valkoinen amerikkalainen väriä lukuunottamatta.

Japanilainen animaatioMuokkaa

Katso Anime

Eurooppalainen animaatioMuokkaa

Menestyy aina paskasti ja suurinosa tuotetaan Ranskassa. Ranskalaiselle animaatiolle on tyypillistä, että siinä on seksiä ja paska juoni.

Animaation tulevaisuusMuokkaa

Piirretyn animaation arvellaan regressoituvan vuoteen 2050 mennessä pelkiksi tikku-ukoiksi. Tämä on siinä mielessä tärkeää, että lasten täytyy kyetä piirtämään piirroshahmot harrastamassa seksiä keskenään ja nuorison pilaantumisindeksin mukaan lapsen muuntuvat tuohon vuoteen menessä henkisesti jokihelmisimpukan tasolle.

Katso myösMuokkaa