Avaa päävalikko

Hikipedia β

Anoppi

Tyypillinen anoppi ilmaisemassa käsityksiään vävynsä/miniänsä kyvyistä

Anopit ovat tyttö- tai poikaystävän mukana saatu haitta tai etuisuus, joita yleisesti hyödynnetään mm. verhojen ompelussa, lastenhoidossa ja rahan vippaamisessa. Anopin lisäksi saattaa naimakauppaan kuulua appi, myös appiukoksi kutsuttu mieshenkilö. Anoppi on kuin tietokone virus joka tulee päätiedoston mukana, vaikka ei sitä haluaisikaan. Yleensä tästä viruksesta on mahdoton päästä eroon tuhoamatta päätiedostoa.

LuonneMuokkaa

Anoppi voi olla luonteeltaan arvaamaton, ja tutkijat katsovat tämän liittyvän äitien hirmuvaltaan, jota harjoitettiin erityisesti 1890-1990. Tällöin lasten ei sallittu poistua kotoa ilman saattajaa, ja silloinkin heidän tuli palata kotioven ääreen viimeistään kello 20.

AnopinkieliMuokkaa

Anopista lienee myös saanut nimensä anopinkieli-niminen, teräväkärkisiä lehtiä kasvattava erittäin myrkyllinen huonekasvi. Anopinpalli taas on kaktus, jossa on terävät ja pitkät piikit.

Appiukonpalli on löysä, munamainen kasvi joka sisältää tuhkanomaista, helposti ilmaan pölähtelevää jauhetta, joka ei ole lainkaan vaarallista paitsi lisääntymisikäisille marakateille.

ArkiMuokkaa

Anopit voivat olla mukana työelämässä, jolloin heidän ymmärtämisensä vaatii syvempää psykologian tuntemusta. Työelämästä poistuneita anoppeja tapaa harvoin, sillä heidät on monesti suljettu laitoksiin joissa heitä hoidetaan vanhuksina. Todellinen syy tähän on Avuttomat Aviopuolisot Ry:n toiminnanjohtaja Turkka Tuhkiaisen mukaan se, että vanhemmiten anopit tulevat niin höpsöiksi lapsenlapsistaan, että heitä on hoidettava jo senkin vuoksi. Vaille lapsenlapsia jäänyt anoppi saattaa jatkaa arvaamatonta käyttäytymistään myös vanhoilla päivillään, ja tämä ilmenee mm. seinien koputteluna, ylenpalttisena puheripulina, miniän tai vävyn puhelimella vaivaamisena, leipomisena ja muuna häiriökäyttäytymisenä. Nuorten parien tuleekin olla varovaisia perheenlisäystä saadessaan, etteivät anopit kaappaa heidän jälkeläistään. Tämän voi helposti välttää opettamalla pikku kullan-nupulle sopivia kirosanoja.

  Tämä artikkeli on kasa paskaa ja kaiken lisäksi tynkä.
Laita hanskat käteen ja veistä artikkeli muotoonsa.