Avaa päävalikko

Hikipedia β

Under construction.png Alla rakentamisen!
Tämä artikkeli on harvinaislaatuisen perseestä, koska se on keskeneräinen.
Ota rukkaset ja vasara käteen ja rakenna sitä hieman valmiimmaksi.
Helposti hahmotettava kohtalo.

”Siis ei tähdetkään nyt ihan kaikkea välttämättä tiedä, mutta täällä ei vaan näy sinulle minkäänlaista avioliittoa.”

~Neptunus Yksisarvipöly, intuitiivinen parantaja, näkijä ja astrologi yhdeksännessätoista polvessa

Astrologia on systeemi, jolla kontrolloidaan epätoivoisten sinkkunaisten ja muiden idioottien käyttäytymistä kertomalla heille hatusta vedettyjä analyysejä tähtien ja planeettojen asennoista ja keskinäisistä interaktioista. Asiakas saa ilokseen kuulla, että tiedossa on rahaa, työpaikkoja ja rakkautta, kunhan hän saa elämänsä toimimaan harmoniassa taivaan tapahtumien suhteen.[1]

Sisällysluettelo

VaikutusmekanismiMuokkaa

Astrologia vaikuttaa epätoivoisten sinkkunaisten ja muiden idioottien [2] elämäntapahtumiin aivan oikeasti.[3] Astrologi kertoo kaiken asiakkaansa tulevaisuudesta, persoonallisuudesta, hänen nykyisen tai tulevan puolisonsa persoonallisuudesta ja parhaista sisustusideoista sen mukaan, mitä hänestä olisi hauska nähdä asiakkaansa tekevän. Asiakkaalle hän kertoo planeetoilla olevan olevan korkea-asteista energiavärähtelyä, jota aina niin umpimielinen tiede ei vain halua tunnustaa olevan olemassa. Asiakas ei halua olla maksanut turhasta, joten hän alkaa käyttäytyä astrologin neuvojen mukaan. Äijät ovat täysin immuuneja astrologialle.[4]

AurinkomerkitMuokkaa

Aurinkomerkit tarkoittavat Auringon asemaa syntyessäsi. Ne kertovat "feminiinisten olentojen"[5] elämän ja maailmankaikkeuden, ja parhaimmillaan jopa kaiken. Siksi aikakauslehdissä ei muista astrologisista seikoista puhutakaan.

Astrologiassa on 13 tähtimerkkiä, koska alkuluvuilla on aina voimakas vaikutus.[6] Päivämäärät, jotka liitetään aurinkomerkkeihin, saa vaivattomasti vaikkapa kirjasta The Nautical Almanac, United Kingdom Hydrographic Office, UK.

 • Oinas (18.4.-13.5): Olet hyvä ainakin pelkäämään, vaikka sinulla on sarvet. Koska olet pässi, kuulut paksupäiden heimoon, ja koska olet kuohittu sellainen, sinulla ei ole munaa senkään vertaa kuin pääsiäispupulla. Lapsena etuilit ala-asteen ruokajonossa, ja tuota saavutusta muistelet yhä lämmöllä.
Pidät: Ruoho, lauma, pökkiminen.
Vihaat: Parturi-kampaajat, uusiseelantilaiset paimenet.
Todennäköinen kuolinsyy: Etuilemisen yritys grillijonossa Lapualla perjantain ja lauantain välisenä yönä.
 • Härkä ((13.5.-21.6)): Niin epäonnekasta kuin se onkin, olet Oinaan kaltainen. Ajattelu ei kuulu vahvoihin puoliisi, mutta olet kova tekemään työtä ja pelaamaan jalkapalloa.
Pidät: Ruoho, asioiden märehtiminen, paikkojen hajottaminen.
Vihaat: punainen väri, espanjalaiset.
Todennäköinen kuolinsyy: Uskaltautuminen kokeilemaan Skorpionin kehumaa "toisenlaista ruohoa".
Pidät: Kukat ja autot. Parilliset luvut.
Vihaat: Autot ja kukat.
Todennäköinen kuolinsyy: Kuristuminen leikkikentän kiipeilytelineen verkonsilmään.
 • Rapu (20.7.-10.8): Rakko päässä. Kova kuori, pehmeä ja ontto sisältä.
Pidät: Nipistely.
Vihaat: Ranskalainen keittiö, punastuminen.
Todennäköinen kuolinsyy: Vanhuuteen kotona.
 • Leijona (10.8.-16.9): Olet kissaeläin joka tappaa ja on samalla tyylikäs. Niin tyylikäs, että moni ihminen antaa anteeksi ja jopa unohtaa sen koko tappamisjutun.
Pidät: Punainen liha, tukan kasvattaminen, kuollut gnu, Kauris.
Vihaat: elävä gnu.
Todennäköinen kuolinsyy: Liian kireistä housuista aiheutunut veritulppa.
 • Neitsyt (16.9.-30.10.): Pihtaat vaikka kiusataksesi. Hyh hyh.
Pidät: Taru Sormusten Herrasta.
Vihaat: Vastakkaista sukupuolta. Se saa sinut tuntemaan itsesi vieraaksi ja muuttuneeksi.
Todennäköinen kuolinsyy: Uhrataan sodan jumalille.
 • Vaaka (30.10.-23.11): Tiedät kaikkien muiden painon, paitsi omasi.[7]
Pidät: Kevytkenkäisistä olennoista.
Vihaat: Ylipainoisia.
Todennäköinen kuolinsyy: Murhataan Skorpionin toimesta.
 • Skorpioni (23.11.-29.11): Niveljalkainen. Kova kuori, myrkylliset piikit. Mahdut huomaamattomiin paikkoihin, kuten kenkiin. Maistut pahalta, ja useimpien mielestä näytät pelottavalta.
Pidät: Muumion paluu -elokuvasta.
Vihaat: Kaikkia jotka sattuvat pistimesi etäisyydelle, ja vielä enemmän niitä, jotka eivät aivan ole pistimesi etäisyydellä.
Todennäköinen kuolinsyy: Kuolemanrangaistus Vaa'an ja Härän murhaamisesta.
 • Jousimies (17.12.-20.1): Tapat jo etäältä, mutta suoraan. Lähiksessä oletkin vastaavasti surkea. Jousimies on yksi inhimillisimmistä tähtimerkeistä.
Pidät: Metsästyksestä ja ampumisesta.
Vihaat: Kenttätykistöä, jalkautunutta ritaria, ja ketä tahansa, jolla on rynnäkkökivääri.
Todennäköinen kuolinsyy: Ammut itseäsi jalkaan.
 • Kauris (20.1.-16.2): Olet kaunis ja suurisilmäinen olento. Kun tajuat tulleesi nähdyksi, pakenet niin nopeasti että vain pomppiva takamuksesi näkyy.
Pidät: Pomppimisesta.
Vihaat: Kiinni jäämistä, syödyksi tulemista, Leijonia, repiviä ja raatelevia asioita.
Todennäköinen kuolinsyy: Leijonan syömänä.
Pidät: Tulvat, tsunamit, tuhoaallot, meri, järvet, joet, lammikot, kylpyammeet, hanat, pullot, sinun pääsi. Kaikki kummallinen.
Vihaat: Aavikoita, alkalimetalleja ja sammutettua kalkkia.
Todennäköinen kuolinsyy: Juot itsesi hengiltä.
 • Kalat: (11.3.-18.4): Sinulla on uimisen lahja, mutta et ole vielä kehittänyt keuhkoja. Jos luet tätä vedestä poissa, olet todennäköisesti kuollut.
Pidät: Plankton.
Vihaat: Kapteeni Ishmaelia. Polkupyöriä.
Todennäköinen kuolinsyy: Sitä Vesimies pohtii mielessään varrella virran.

Kolmastoista merkki on Käärmeenkantaja (29.11.-17.12), ja se asettuu ihan oikeassa tähtitieteessä Vaa'an ja Skorpionin väliin. Niille onnettomille, jotka kuvittelivat olevansa Jousimiehiä mutta ovatkin Käärmeenkantajia, todettakoon, että Käärmeenkantaja on hieman eksentrinen olento, joka tykkää säikäyttää ystävänsä ja läheisensä ja aiheuttaa heille pahoja viboja.

Pidät: Matelijat, lakimiehet, myyntimiehet, poliitikot
Vihaat: Matkalaukut, kengät, cowboy-saappaat, naisten huippumuoti
Todennäköinen kuolinsyy: "Ai tällä oli vielä myrkkyhampaat..."

Nousu- ja laskumerkitMuokkaa

Jos aurinkomerkkisi tulkinta ei "tunnu omalta", astrologi kertoo sen johtuvan siitä, että on otettava huomioon myös nousu- ja laskumerkit. Nousumerkki tarkoittaa asemaa, missä horisontti oli syntyessäsi. Laskumerkki on sen täydellinen, ikiaikaista viisautta sisältävä vastakohta jollain uskomattoman mystisellä tavalla. Nousumerkki osoittautuu ainakin yhtä tärkeäksi kuin aurinkomerkki, mutta sen selvittämiseksi syntymäajan täytyy olla tallennettu minuutilleen oikein, eikä nousu- saati laskumerkkien tulkintoja koskaan kerrota tavallisille ihmisille ilmaiseksi. Suomessa melkein kaikki ovat noususkorpioneja, mikä selittää hyvin, hyvin paljon.

PlaneetatMuokkaa

Jos nousu- ja laskumerkkikään eivät soita kellojasi eivätkä kukkarosi nyörit ota auetakseen, on otettava huomioon planeetat. Planeetat vaikuttavat huomattavan erilaisilla tavoilla, ja astrologin taksa nousee huomattavasti hänen kertoessaan planeetoistasi. Jos nyt tunnistat itsesi kuvauksista, se johtuu siitä, että astrologia toimii aukottomasti. Astrologiassa myös Kuu lasketaan planeetaksi.

 
Epäonnekas mies, syntynyt Venuksen alla.

Planeettojen vaikutukset vahvoista asemista:

 • Kuu: Olet sekopäinen ja mielenvikainen, eli lunaatikko. Jos sinulla on paha, paha Kuu nousumerkissäsi, sinulla on taipumuksia muusikoksi. Laskumerkissä Kuu tarkoittaa, että muut arvaavat aikeesi, kun itse vasta harkitset murhaa.
 • Merkurius: Olet pieni ja tulinen, mutta aina niin lämmin. Jos Merkuriuksesi on konjunktiossa Kuuhusi, puhut lakkaamatta murhista. Nousumerkissä Merkurius ennustaa hyvää tyhjän lätisijän intuitiivisen henkiparantajan uraa, Merkuriuksen majaillessa laskumerkissä mikä tahansa ura on tuomittu päättymään itsemurhaan.
 • Venus: Luulet, että kyseessä on Rakkauden Jumalatar, ja että olet seksuaalisen rakkauden kyllästämä, mutta olet väärässä. Toki pinnallasi lyijy sulaa ja ilmakehässäsi auton maalit rapisevat, mutta tosiasia on, että ainoastaan UFOihin uskojat voivat erehtyä luulemaan sinua muuksi. Jos Venuksesi on Neitsyessä, olet pahassa, pahassa pulassa.
 • Maa: Olet enimmäkseen harmiton. Pysyt lähellä kotia. Yleensä kaikki ovat syntyessään vakioasetelmassa tähän planeettaan nähden. Kuitenkin on havaittu, että Maan eri alueilla syntyminen korreloi voimakkaasti lukutaidon, ihonvärin, uskontokunnan ja lemmikkioinaiden määrän kanssa, joten tämä planeetta ei ole kohtalomme kannalta aivan merkityksetön. Aurinkokeskisessä näkemyksessä Maa ei ole keskellä, mutta sehän on pelkkä mielipide, ja yksikään mielipide ei voi olla väärässä.
 • Mars: Suklaa hallitsee elämääsi. Tiedemiehet ja muutkin otukset arvuuttelevat, onko sinussa lainkaan älyllistä elämää. Sinut tunnetaan antisosiaalisena tappelupukarina, joka on jatkuvassa sokerihumalassa. Jos sinulla on Mars Vesimiehessä, olet kummallinen.
 • Jupiter: Olet tunnettu suuresta punaisesta laikustasi. Olet myös iso, tai ainakin laaja. Merkuriuksen ja Kuun kanssa konjunktiossa Jupiter aiheuttaa sen, että puhut lakkaamatta ja pitkiä sivistyssanoja käyttäen.
 • Saturnus: Itse et ole kovin kummoinen, mutta sinua kiertävät tahot antavat sinulle arvovaltaa. Sinua pidetään tämän vuoksi jopa kauniina. Ruotsalainen viina maistuu sinulle. Neliössä Venukseesi Saturnus aiheuttaa sen, että olet ikisinkku. Jos olet ikisinkku ilman että syntymäkarttasi Saturnus on neliössä Venukseesi, ei huolta, löydämme kyllä jonkin muun planeetan joka sen aiheuttaa, eikä sinun tarvitse ottaa vastuuta ikisinkkuudestasi.
 • Uranus: Sinullakin on renkaat, mutta niitä tuskin huomaa, koska pyörimisratasi on poikkeuksellinen[8]. Pidät asioiden salassa hallitsemisesta. Nousumerkilläsi tämä tekee sinusta neron, mutta varo, ettei planeetta siinä tilanteessa ole missään tekemisissä Aurinkosi kanssa, koska silloin olet väistämättä vain kylähullu.
 • Neptunus: Koostut lähinnä kivestä ja jäästä, joiden päällä on melko ohut kerros räjähdysaltista vetyä. Kuulostaako hyvältä on the rocks-drinkiltä? Ei mikään ihme! Neptunus nimittäin tekee sinusta juopon. Tekee, tekee, sitä ei voi estää edes Saturnus. Omaat myös henkisiä erityiskykyjä ja sinusta saattaa tulla vielä tulevaisuudessa höpöhöpö-hörhö suuri parantaja. Yksisarvisparannuskurssi alkaa ensi kuussa (huom. ei Kuussa) ja juuri sinä saat siitä alennusta, koska syntymäkarttasi on niin erityinen.
 • Pluto: Kääpiö, joka on kaukana. Pidät piirretyistä. Et ole kovin vakavasti otettava, joten moni on päättänyt, että Pluto ei ole planeetta lainkaan.[9] Ei pidä sekoittaa "plutoniumiin", joka on lähinnä ydinjätettä. Joka tapauksessa Pluto on mikkihiiriplaneetta, ja jos Pluto yhtyy Aurinkoosi, sinä luulet olevasi Superhessu. Konjunktiossa mihin tahansa muuhun planeettaan Pluton vaikutus on pahin kaikista vaikutuksista, mutta sen voi selvittää omalla kohdallasi tilaamalla erityisen Pluto-jatkotulkinnan. Vinkkinä sanottakoon, että Pluton neliö Marsiin on murhaajilla erittäin, erittäin yleinen.

 1. Olennaista on, että asiakkaalle jätetään kertomatta, miten hän saattaisi pystyä ihan itse vaikuttamaan omaan elämäänsä.
 2. Minä EN sanonot mitään tuosta yliviivauksen alla olevasta! Kiistän!
 3. Ihan tutkimustenkin mukaan horoskooppiensa tavoin käyttäytyvät ne ihmiset, jotka lukevat horoskooppeja. Varsinkin, jos he maksavat niistä.
 4. Huom: Sellaiset, jotka vain luulevat olevansa äijiä, eivät oikeasti ole immuunejakaan.
 5. Turvallisuussyistä käytetään tätä muotoa niin kukaan ei loukkaannu niistä yliviivausasioista. Kuten huomaatte KETÄÄN EI LOUKATA! Ihan totta. Ai et usko???
 6. Psyykeeseen. Se on sellaista "plaseboa", vahvaa plaseboa.
 7. Minullahan oli tälläinen anoppi. Painoi toista vaa'allista ja valitti muiden ylipainosta. No, kai kokemuksesta puhui kun puhui ylipainon tuomista vaivoista.
 8. BTW. Uranuksen eksentrisyys 0,04716771 ja Uranus kertakaikkiaan rullaa radallaan - sen napa-akselin kaltevuus on liki 87 astetta
 9. Tätä viljelevät erityisesti ihmiset, joihin Pluto vaikuttaa kaikkein eniten.

Katso myösMuokkaa

Muita hyvien tähtien alla syntyneitä artikkeleitaMuokkaa