Avaa päävalikko

Hikipedia β

Autokoulu

Autokoulu on autojen koulu, sekä paikka jossa oppii ihmettelemään talven tuloa Suomessa. Autokoulu sisältää teoriaosion ja varsinaisen ajo-osion.

Teoriaosassa valmistaudutaan henkisesti teoriakokeeseen, joka suoritetaan katsastuskeskuksen rasvasormien ja kahvia kittaavien konttorihiirien seassa. Teoriakoe sisältää sekä sanallisia kysymyksiä (esim. "Paljonko Lahtisen tarjoama Pösö maksaa?") että tilannekuvia, joihin puolisen tuntia aikaa vastata, aivan kuin oikeissakin liikennetilanteissa. Tilannekuviin liittyy erilaisia väittämiä (esim. "saan ohittaa edellä ajavan mulkun", "minun on pyllistettävä takalasista" jne.). Muistathan, että ajotunneilla ohjastamasi ajoneuvo on ajo-opettajasi vastuulla. Kokeile siis, kuinka nopeasti värkki kiihtyy ja tee rohkeita ohituksia mieluiten kaupunkialueella.

I-vaiheen jälkeen alkaa välivaihe, jossa pääsee ihan ite Hintasanomien lööppeihin. Tämä vaihe kestää viitisen vuotta, jona aikana olet donit poliisien valvovan silmän alla!

II-vaihe on vuorossa seuraavana, jos olet E69:n jälkeen hengissä (kova, mutta kiihottava kyyti!). II-vaihe kertaa samat lätinät kuin I-vaihe, ja kaupan päälle pistää kortin kuiville.

III-vaihe eli entinen kakkosvaihe[1] on täysin turha, mutta jos unohdat suorittaa sen, korttisi hyllytetään kahden vuoden sisällä inssistä. Ja eihän sitä kukaan muista. Vuonna -94 -syntyneet ja sitä kypsemmät eivät ole suorittaneet tätä, koska heidän ei tarvitse[2].

ViitteetMuokkaa