Avaruusalus

Spaceship.jpg Tämäkin sivu kertoo UFOista
Siksi tällä sivulla voi joutua siepatuksi

Avaruus on iso paikka. Hurjan iso. Liian iso tajuttavaksi. Mutta silti jotkut yrittävät. Ja sen tuloksena ovat avaruusalukset.

AvaruusaluksetMuokkaa

Avaruusalukset ovat aina outoja. Muita tuntomerkkejä ovat hopeinen väri, oudot vetosäteet ja kirkkaat, välkkyvät valot. Monet skeptikkohihhulit luulevat avaruusalusten liittyvän jotenkin UFOihin, mutta siinä he ovat täysin hakoteillä. Eiväthän ne ole tunnistamattomia, jos ne kerran on avaruusaluksia. MOT.

Avaruusaluksia pidetään usein muukalaisten yksinoikeutena. On ihmiskunnallakin muutama rakettisukkulantapainen, mutta ne tuppaavat räjähtämään harmittavan usein. Nillä on myös huomattavan vaikea nousta ja laskeutua eikä niissä ole ollenkaan aseistusta! Mitähän niidenkin tekijät ajattelivat. Muukalaisteknologia on siis paljon ihmisten omaa kehittyneenpää, mutta ovella kolkuttavien salaisten agenttien takia taidan pitäytyä ihmisten saavutuksista kertomisessa.

Monet ihmiset ovat yrittäneet rakentaa omia avaruusaluksia. Suurin osa yrityksistä on ollut onnistuneita, mutta NASA on pitänyt nämä "Indie-laukaisut" omana tietonaan ja hyssytellyt kaikki todistajat hiljaiseksi vaimennetulla pistoolilla. Tämän takana on se, että mikäli ihmiset huomaisivat avaruusmatkailun olevan helppoa he saisivat selville sen, että kuu on juustoa ja "maapallo" on oikeasti kiekko kilpikonnan selässä. Mutta sehän ei johtajille käy.

Tunnetuin kotikutoinen avaruusalus on ehdottomasti "Pikku-Oravien Kuuraketti"... Ja Pikku-Oravat likvidoitiin. The End. Muukalaisia ei ole olemassa. Tämä ei ole salaisen palvelun tekosia.