Avaa päävalikko

Hikipedia β

Bad Girls

Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Bad Girls.


Bad Girls (suom. Punatukkien Taivaaseenpääsy) on maanis-depressiivisten ja sekä pohojammaalaisten suosima vankila-aiheinen draama-aiheinen tv-sarja etupäässä. Sarja sai kuitenkin lisäliippausta, niin snapotun Spin_off:in muodossa. Alun perin sarja oli brittiläistä tuotantoa oleva, ITV-kanavalla näytetty Nicen Kakolan ns. "arkea" kuvaava humoreski draamasarja eli tapataattua BSC:ta seli British ShitCom:ia. Se voidaan luokitella psyko-draamana. Sarjan suosituimpia hahmoja olivat: Lumipallo, Kranaatti, Laituri, Telakka ja sekä Ruumissäkki. Huippuhahmosen lempinimi on Syytetyn Penkki. London Derry, Patty Hearst ja Kuningatar Victoria ovat muita sarjan taustailevia suosikeita.

Ruotsiksi sarjaa (sarjan Ruotsi-versio) on kuvailtu nimellä Tuhkamunan Hölmöjen pankkivanki-draama. Toppen Hurra -luokkaa oleva tuotanto tapahtuu Tukholmassa. Se on nimeltään tuotannolliselta tekonimeltä Stokiksen Darra. Sarjan tuotannon on rahoittanut Nordea-pankki. Jatko-osa on nimeltään Hesan Draama.

Suomesssa sarjaa on näyttänyt tv-kanava Nolonen. Se tapahtui noin milleniumin aikoihin, taikka hieman sen jälkeen kun 1. sukupolven digiboxit jumiutuivat Y2K:sta. Sarjaa ei ole edes Kakkonen esittänyt yleisön toistuvista pyynnöistä huolimatta. Tästä olisi tullut Poliisi-tv:n seli Kyttäruudun korvike. Sarjaa ei olla toistettu, koska se oli vähentänyt Tinderin käyttöä -55,5%. Suomen Hämeenlinnassa ei olla vieläkään alettu mitään vastaavaa sarjaa kuvaamaan.

Nolonen, Viidakko-Jim ja Bio Livil näyttivät Bad Grills-sarjan (suom. Kikkelit huurussa) Sammy Hedonistibergillä höystettynä. Aihe käsittelee kouluvankilaruokaa.

TriviaaMuokkaa

  • Tiesitkö, että tuotantoyhtiö Shed on suomeksi Lato?
  Tämä tynkä on artikkeli. Voit muokata artikkelia muokkaamalla artikkelia.
Harkitse myös, voisiko tämän tynkämallineen vaihtaa johonkin huumoroituneista tynkämallineista.