Avaa päävalikko

Hikipedia β

VAROITUS! Lukeminen aiheuttaa syöpää!
Ja luit silti tänne asti? Jatkat omalla vastuullasi.


Ja ajatella, tällaiseen materiaaliin on vielä linkki ohjesivulla! Mutta onneksi olet tutustunut vastuuvapauslausekkeeseen ennen kuin päästit lapsesi selaamaan näitä sivuja. Olethan?

”MIKSI BANAANI ON TERTUSSA?”

~Se on Tertun oma asia

”Kumpi ompi parempi, porkkana vai banaani? Kokeillut oon kumpaakin, vaan päätynyt oon patonkiin

~tyhjänpäiväinen renkutus

Banaani on maapallon irstain hedelmä. Se on asia, jota käytetään länsimaissa itsetyydytyksessä. Useat miehet käyttävät sitä anustappina, mikä on joillekin ihmisille pakkomielle. Useat naiset tutkivat sillä, onko heillä hiekkaa vaginassa, tyydyttävät itseään tai käyttävät sitä anustappina. Kehitysmaissa puolestaan viljellään banaaneita siinä uskossa, että niitä käytettäisiin länsimaissa johonkin järkevään.

Sisällysluettelo

ViljelyMuokkaa

Banaaneita kasvaa puissa, jotka vaativat äärimmäisen tarkat elinolosuhteet, ennen kuin ne edes harkitsevat sopimuksen solmimista paikallisen viljelijän kanssa. Banaanipuiden etujärjestön YBL:n (Yhdistyneet banaanilajikkeet) yksipuolisesti sanelemassa työehtosopimuksessa esitetään kasvupaikasta mm. seuraavat vaatimukset:

  • Viljelmän tulee sijaita sellaisen valtion alueella, jonka nimi on hassu ja sisältää vähintään yhden seuraavista kirjaimista: c, f, g, z, x tai å.
  • Valtiossa, jossa viljelmä sijaitsee, pitää olla vallassa joko vahva sotilasjuntta, sisällissota tai ainakin ihmisoikeuksia polkeva näennäisdemokraattinen nukkehallitus.
  • Viljelijällä on oltava vähintään 12 lasta joista vähintään 9 oltava lukutaidottomia.
  • Viljelmän lähiympäristössä täytyy olla sademetsää, jotta banaanipuut voivat vaania yöllä pahaa aavistamattomia tiikereitä.
  • Banaanipuille on järjestettävä keskimäärin paremmat olot, kuin viljelyalueen lähistöllä sijaitsevalla kyläyhteisöllä. Helpoimmin tämä on järjestettävissä solmimalla sopimus jonkin tarpeeksi ylikansallisen yrityksen kanssa.
  • Suomeen pitää muuttaa yli 45% viljelyvaltion kansalaisista ryöstämään paikkoja ja tappelemaan.

Tälläisiä oloja edustavat muunmuassa Panama, Telajärvi, Helvetti, Simonkylän koulu, Perttulan koulun ruokala ja Pariisi. , Kun nämä ehdot on täytetty, voivat neuvottelut viljelijän ja YBL:n kanssa alkaa.

Banaanin yleisimmät käyttötavat ovat masturbointi ja lattian kiilloitus.

http://images.uncyc.org/commons/4/4f/Banana.gif Ja tässä on valmis banaani.

Banaanin kuorten käyttö huumeenaMuokkaa

Helppo ja hyvä ohje

1. Osta kaupasta muutama banaani

2. Revi kuoret pois ja keitä ne että saat mahdolliset säilöntämyrkyt pois

3. Kuivata kuoret uunissa , tai anna olla yön yli jossain kuivassa paikassa.

4. Möyhennä kuoret pieniksi hippusiksi

5. Polta piipussa tai kääri vaikka jointti

BanaanitasavaltaMuokkaa

Banaanitasavallaksi kutsutaan valtiota, jossa on kehittymätön ja korruptoitunut poliittinen kulttuuri, ja jonka talous usein (mutta ei välttämättä) pyörii banaanin ja muiden vastaavien hi-tech-tuotteiden ympärillä. Banaanitasavaltaa johtaa yleensä häijy ja yksinkertainen, yleensä sotilasvallankaappauksen avulla asemansa saavuttanut diktaattori tai vastaava mahtimies.

2020-luvun ajankohtaisin esimerkki banaanitasavallasta on Amerikan Yhdysvallat. Muita banaanitasavaltoja ovat useat banaanintuotantoon erikoistuneet valtiot, kuten Dole, Del Monte, Chiquita, Fyffes ja Pirkka (reilunkaupanbanaanit).

Katso myösMuokkaa