Avaa päävalikko

Hikipedia β

Banaanikärpänen

Mua puri banaanikärpänen, mut en mä suremaan. Mä oivan lääkkeen keksinyt oon siihen puremaan. Alla erlenmeyerpullon, frekvenssenjä tutkien, on hyvä olo ollut mulla siitä lähtien

~Banaanikärpänen

Banaanikärpänen luonnollisessa koossaan.

Banaanikärpänen on kärpäslaji, joka nimensä mukaisesti on banaanin ja kärpäsen risteytys. Banaanikärpäset asustavat banaaneissa sekä muissa hedelmissä, joten ne ovat tuttu riesa useissa kodeissa. Tätä jaloa hyönteistä käytetään myös julmissa eläinkokeissa.

Banaanikärpäsistä eroon hankkiutuminen on usein vaivalloista. Ne ovat niin pieniä, ettei niihin osu Erkkikään saatika Pekka. Kärpäset sijaitsevat lähes poikkeuksetta hedelmien lähistöllä. Banaanikärpäset saadaan hävitettyä varmasti valelemalla hedelmiin bensiiniä ja heittämällä palavan tulitikun niiden lähettyville. Toimenpiteen jälkeen kärpäsistä ei enää pitäisi olla vaivaa. Toista tarvittaessa.

ElinkiertoMuokkaa

Banaanikärpäsen elinkierto on mielenkiintoinen. Kärpäsen elämä alkaa, kun naaras laskee noin 990 000 000 munaa jollekin sopivalle alustalle. Munat muhivat pari viikkoa ja sitten uudet yksilöt kuoriutuvat ja useimmiten tilaavat itselleen pizzaa. Tämän jälkeen banaanikärpänen on valmis lähtemään maailmalle eli käytännössä paikallisen Citymarketin hedelmäosastolle.

Banaanikärpänen lemmikkinäMuokkaa

Banaanikärpänen on oiva lemmikki, sillä sitä on hyvin helppo hoitaa. Riittää, että sille tuo silloin tällöin muutaman hedelmän, jotka se voi jyystää ravinnoksi. Muutaman viikon kuluttua muutaman yksilön parvi muuttuu suureksi sivilisaatioksi. Rajua syntyvyyttä voi rajoittaa kotikonstein, kuten kärpäslätkällä, ehkäisyrenkailla, e-pillereillä, strerilisaatiolla, kondomeilla, kaasukammiolla sekä TNT:llä. jos omiin lemmikkeihinsä kyllästyy, ne voi turvallisesti syöttää akvaariokaloille, sammakoille tai pikkuveljelle.

Aiheesta muuallaMuokkaa