Avaa päävalikko

Hikipedia β

Zeichen 101.png VAROITUS!! Tämä on kiistanalainen sivu.
Jo 47 käyttäjää on bännätty täällä törttöilyn takia. Heistä seitsemän on viety epäinhimillisessä kunnossa sairaalaan.
Mikäli ilmestyit tänne juuri ja mielesi tekee hieman hölmöillä, siirry suosiolla hiekkalaatikolle.
Mikäli haluat kokeilla diplomaattista lähestymistapaa, tee se keskustelusivulla.
Bill Gates
Gateshitler.jpg
Yhdysvaltain presidentti
vallassa 2020(–2028)
edeltäjä Dick Cheney
seuraaja Jack Bauer
syntyi 28. lokakuuta 1955
Washington
kuoli 2. tammikuuta 2048
Jossain päin amerikkaa
puolue Windows-puolue
EU ei enää katsellut sivusta, kun Romano Prodin pasianssi kaatui.
Monopolin erätauolla Billillä on aikaa hoitaa suhteita toimittajiin.

Bill Pearly Gates (s. 28. lokakuuuta 1955–) on pelätyin nörtti ja diktaattori jälkeen Stalinin. Hän käyttää aseenaan Windows-käyttöjärjestelmää. Bill Gates kehitti historian suurimman viruksen, josta hän on vieläkin tunnettu. Bill Gates elää nykyään köyhyysrajan alapuolella, sillä hän on saanut suuret sakot EU:lta Windowsin bugien takia. Bill pelaa työkseen monopolia. Hän tykkää juoda aina juhlapulloista, ja hänellä on haaremi, johon kuuluvat esimerkiksi Pink ja Britney Spears.

Bill viemässä joukkojaan Internettiin.
Valitettavasti hän yritti tehdä sen tällä.

Monopoli

Vuonna 1998 Bill Gates alkoi pelata monopolia Sun Microsystemsin ja Netscapen kanssa. Ei mennyt montaa kierrosta, kun Bill jo omisti Erottajan ja Mannerheimintien. Hetki tämän jälkeen Bill lunasti itselleen myös punaisen tonttirykelmän napattuaan Annankadun salaa Netscapen tonttipinosta. Muiden pelaajien mukaan Bill muutti itse pelin sääntöjä useaan kertaan kierrosten aikana. Muiden pelaajien oli mm. lunastettava itselleen versioita Internet Explorerista aina, kun he saapuivat Billin omistamalle kiinteistölle. Varsinkin Netscapen johdolle tämä taktiikka koitui turmioksi. Sunin johtajaa puolestaan ärsytti se, että Bill valitsi nappulakseen hatun, vaikka hän yleensä pelaa kottikärryllä.

Tämä oli Billiltä virheliike, ja Microsoft vedettiin sääntökirjaan vedoten oikeuteen. Bill ja Microsoft todettiin oikeudessa syyllisiksi pelinappulakartelliin, vaikka Bill koettikin harhauttaa tuomaria kertomalla hotelliensa määrän väärin. Bill määrättiin luovuttamaan Pasilan asema ja Hämeentie sekä menemään suoraan vankilaan kulkematta lähtöruudun kautta. Tuomiosta ei ollut juurikaan apua, sillä Bill heitti seuraavalla kierroksella tuplat ja pääsi kuin koira veräjästä. Tässä vaiheessa Netscape oli lopullisesti pelattu ulos. Billin arvioidaan lopettavan oma pelinsä noin vuonna 2008.

Yksityiselämä

Bill on lähdekoodilla suljettu vaatimaton mies. Kun hän ei ole kiillottamassa yhtä kuudestasadasta autostaan, hänet tapaa useimmiten kymmenkerroksisen kartanonsa kellaribunkkerista, joka lämmitetään polttamalla sileitä tuhannen dollarin seteleitä. Lämpimässä bunkkerissaan Bill rentoutuu katselemalla tietokonesimulaatiota, jossa Googlen pääkonttoriin putoaa vetypommi yhä uudestaan ja uudestaan.

Huhujen mukaan Billillä ei ole syntyjään ollut toista nänniä. Tekonänni on valmistettu 27 karaatin kullasta ja siihen on tehty 15 timanttiupotusta.

Microsoft-firman nimen Gates keksi käytyään prostituoidun luona, joka totesi Gatesin värkistä: "microsoft" (pikkuriikkinen ja pehmeä).

Kuolema

On ennustettu, että 2. tammikuuta 2048 Bill Gates tukehtuu hammasharjaansa kotonaan, isossa kartanossa Lös Ärgleschissä. Hänen vaimonsa polttaa Gatesin ruumiin varmuuden vuoksi, etteivät britit ottaisi sitä museoonsa. Vasta tällöin tulee ilmi, että se olikin vahakuva. Oikea Gates oli jo Madame Tussaudsilla näytteillä.

  Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.
  edeltäjä:
Dick Cheney
Yhdysvaltain presidentti
2012-2020
seuraaja:
Jack Bauer