Avaa päävalikko

Hikipedia β

Brittiläinen imperiumi

Stop crap.png Tämä artikkeli on merkitty parannettavaksi välittömästi, koska sen sisältö tai aihe on kakkaa.
Voit auttaa Hikipediaa muokkaamalla artikkelia paremmaksi.
Jos parantaminen ei kiinnosta ketään, artikkelille käy huonosti.

Brittiläinen imperiumi tarkoittaa Iso-Britannian siirtomaavaltaa, joka levitti lonkeronsa ympäri tunnetun maailman. Sen seurauksena englannin kielestä tuli maailman käytetyin sönkötysmuoto. Mm. Amerikan Yhdysvallat on Brittiläisen maailmanvallan seurausta. Jos Koska Amerikka on vain jätös maiden joukossa, on Brittiläisen imperiumin oltava jollakin tapaa jätösten lappamiseen erikoistunut... joku.

Sisällysluettelo

Brittiläisen imperiumin historiaMuokkaa

 
Tällainen se oli niinä hyvinä aikoina.

Kun Kolumbus löysi Ameriikan, alkoivat Euroopan maat kiinnostua siirtomaista. Pian Portugalin, Espanjan, Hollannin ja Ranskan jälkeen brittiläinen laivasto perustikin siirtokuntia Amerikkaan ja Afrikan kainaloon. Sittemmin britit löysivät tiensä Intiaan, josta tuli yksi tärkeimmistä imperiumin siirtomaista. Täma johtui intialaisten alempiarvoisuudesta, sillä intialaisilla on pienimmät pilit koko maailmassa. Australiakin löydettiin, kun joku brittiläinen metrimörssäri etsi bordellia. Lähde?

Brittiläisen imperiumin laajeneminen oli huipussaan siinä 1800-1900-luvuilla, etenkin kuningatar Viktorian aikakaudella. Tällöin briteillä oli jo neljännes maailman väestöstä seksiorjinaan. Napoleonin jouduttua hourulaan vallitsi niinsanottu Fax Britannia jolloin faksin keksiminen nostatti brittien kunnioituksen taivaisiin.

Kun Hitler vaati uusintamatsia johtuen viimeisimmän maailmansodan katsomon melun aiheuttamasta häiriöstä, joutui Pikku-Britannia pistämään kaikki voimansa peliin taltuttaaksen Aatun. Onneksi Generallismo pidätteli Hitleriä, ja Britannia säilyi itsenäisenä. Tosin sen seurauksena Euroopasta oli enää vain paskat jäljellä, ja imperiumi alkoi rapistua kuin tyttöystäväsi elämänhalu vaakamambonne jälkeen. Nykyään siitä ei ole jäljellä mitään kunnollista. Jopa sellainen maa kuin Irlanti on onnistunut itsenäistymään sen raadosta. Siirtomaitakin on jäljellä enää vain pari hassua saarta jossain Jumalan selän takana, ja nekin ennemminkin vievät kuin tuovat rahaa. Säälittävää. Britannia tunnetaan enää vain huonosta huumorista ja Skinsistä.

AlueetMuokkaa

 
Siirtomaista löytyi kaikkea kivaa, kuten timantteja ja muita rikkauksia

B.I. piti aikoinaan hallussaan seuraavia alueita: Intia, Australia, Uusi-Seelanti, Vanha Seeland, joitakin Tyynenmeren saarivaltioita kuten Itku ja Nauru, Kypros, Jenkkien itärannikkoa, Jamaika, Kanada, Kulta-, Hopea-, ja Norsunluurannikko, Grönlanti, Helvetti, puolet Afrikasta, Palestiina, Hong Kong, ja sen lähialueet vaikutusalueina, King Kong ja vähän Antarktiksesta.

Brittiläisen Kansaisyhteisön kansallislauluMuokkaa

Mahtavan Suuren Brittanian hallinnoiman ankeusyhteisön kansallislaulu, tunnetaan myöskin ankeallislauluna. Se on esittänyt poppikvartetti Fuck's Piss. Laulu on: "-Jaa meikä ja maikka sekä Jamaika?" Se on englanniksi: "-Don't ya never mind, if I forgot to make up".

Ankallislaulun musiikkikappale tehtiin suurten hiilikapinoitten aikaan. Hiilikapinoiden syy oli Englannin sekä Walesin hiilikaivosten laajamittainen sulkeminen. Ja tämä tapahtui paljon ennen nykyistä ilmastonmuutoksen aikakautta. Euroviisut 1980 voitettiin juurikin tuolla sävelellä. Se antoikin suuresti voimaa Argentiinan kanssa käytyyn sotaan, joka käytiin armon briteille, klassisen kuuluisasti, laulurannikoiden merisotana kaukomailla 1982.

Toimituksen väki huomauttaa edelleen, että Englannin ja Ison Britannian kansallislauluja saa edelleen pilkata vapaasti, paitsi Facebookissa ja Twitterissä. Hongkongin uutta kansallislaulua ei saa enää pilkata, sillä siitä sellaisesta joutuupi jopa 12 - 16 vuodeksi uiguurileirille.

PerintöMuokkaa

 
Ja tällainen se on nyt. Kuten huomannet, britit palkkasivat erittäin ansioituneen kunto-ohjaajan. Imperiumi on laihtunut hyvin paljon, kroppa on tiukassa kunnossa ja ympärysmitta on pienentynyt huomattavasti.

Heitettyään lusikan nurkkaan Imperiumi jätti suuren osan alueistaan sen asukkaille ja omat lapset, kiittämättömiä kun olivat, saivat pari taloa keskellä merta. Imperiumi-sedän hautapaikka on nykyään Englanti, mutta sukulaiset ovat jättäneet sen pahasti rapistumaan.

Entiset imperiumin maat muodostavat Brittiläisen Kansainyhteisön, jossa maat lähettävät vuosittain edustajiaan mm. Kiinaan ja Hollantiin litkimään teetä, pelaamaan rugbyä ja etsimään halpaa petiseuraa.