Avaa päävalikko

Hikipedia β

”Yhtenä menneen vuosikymmenen ansioituneimpana esiintyjänä hän on myynyt reilusti yli 25 levyä.

~MTV Europe Music Awards Liverpool -08

”Eräänä päivänä olen superhuora, joka kikkailee omii juttui, mut se ei kestä pitkään. Seuraavana päivänä mä oon sun superkissa, joka pelastaa maailman ja paranee taudeistaan.

~Christina Aguileran kappaleesta "Keeps Getting Better"
Christina Aguilera
Christinapose05.jpg
Tätä akkaa panisi vaikka kauhakuormaajalla.
Koko nimi: Christina Maria Aguilera
Syntymäaika: 3. joulukuuta 1980
Syntymäpaikka: Kolumbia
Uskontokunta: jutku
Kuolintapa: hajosi tomuksi kun Los Angelesissa oli liian kova vastatuuli
Hiusten väri: platina tänään, vihreä huomenna
Saavutukset: Onnistunut olemaan musiikkibisneksessä Britney Spearsia huonompi.
Miksi mainitaan
Hikipediassa:
Jotta herroilla olisi jotain syytä tumputtaa tietokoneidensa ääressä.
Pilkkanimet: narttu, meikkipelle

Christina Aguilera on ehkä 2000-luvun suuritissisin kissa, jolla on miesmäinen ääni ja nussittava perse, mutta ihminen joka onnistuu olemaan Britney Spearsiakin surkeampi, ansainnee tulla huoritelluksi tässä artikkelissa.

Sisällysluettelo

Nyrkkiä nyhverölleMuokkaa

Christinan isä oli armeijassa töissä ollut 113-senttinen viiksivallu Fausto Aguilera, joka hakkasi 2-metristä vaimoaan Shellyä aina kun töissä meni päin persettä. Christina itse oli tuolloin penska ja hän veti antaumuksella käteensä kurkkiessaan huoneensa ovenraosta mukilointitilannetta. Hänellä todettiin varhaisessa iässä seksuaalinen kieroutuma aivolisäkkeessä, jonka takia hän masturboi usein katsellessaan autojen alle jääneitä eläimiä.

Isi alkoi hakata Christinaakin, mutta tämä poiki vain intergalaktisen seksuaalisen mielihyvän tunteen. Christinan sisko kärsi sisarensa väkivaltaisuudesta, kun Christina kerta toisensa jälkeen hakkasi hänet hereille ja imi verta hänen kaulavaltimostaan. Sisko kuoli vuonna 1992, kun Christina puri hänen kielensä poikki ja tunki pääkallokiitäjän hänen nieluunsa.

Kissatappelu Britneyn kanssaMuokkaa

Mikki Hiiren pedofiilikerhossa kohdanneet Christina ja Britney olivat aluksi lesborakastavaisia, jotka harjoittelivat kielisuudelmia siivouskomerossa. Justin Timberlake kuitenkin yllätti heidät paneskelemasta samaa mopinvartta ja pakotti Britneyn olemaan poissa Christinan lähettyviltä. Christina suuttui tästä ensin Justinille, mutta Britneyn puolusteltua miestä, alkoivat kissat sähistä toisilleen.

Hetkessä eukot saivat aikaiseksi tappelun, jossa he repivät toistensa peruukkeja, pursottivat ketsuppia toistensa rinnoille ja varastelivat toistensa stringejä pukuhuoneista. Britneyn voitettua pedofiilikerhon laulukilpailut ja Justinin sydämen, päätti Christina suksia vittuun, jossa hän eli aikansa G-pistettä painellen.

Stripattu ja ah, niin likainenMuokkaa

Christina kuvitteli olevansa seksikäs julkaistuaan musiikkivideon "Dirrty", jossa hän vatkasi luista peräreikäänsä ja otti suihin imurilta. Hänen musta goottityylinsä pelotti naisen lapsifaneja, jotka kaikkosivat ja tilalle tuli joukko tosi rumia hevareita.

Neitokaisen albumi Shitted oli tarinoita pullollaan, mm. lapsena koetuista seksuaalielämyksistä isän nyrkin alla, Britneyn kanssa pettymyksen kokemisesta ja mopinvarren kanssa koetusta oudosta alapään verenvuodosta. Levyn kappaleet ovat kukin erityisiä, koska niiden nimet ovat täysin tissien välistä revittyjä:

Shitted: kappaleetMuokkaa

1. Shitted (Intro)

2. Can't Bring Me Beer (feat. Lil' Pimp)

3. Barf Away

4. Prouder (of My Vagina)

5. Inhalaattori-laulu

6. I Love My Tiny Ass Tralala Shalala Fuck Me Günther Baby

 
Christina Aguilera vai häntä esittävä vahanukke? Ken tietää..

7. Impossible Fatass

8. Under My Poohole

9. Pitiful (Säälittävä)

10. Fake Over (Mä Oon Niin Vitun Feikki)

11. Ristiinnaulitkaa Minut! Olen uskovainen!

12. Sori Noist Äskeisist Kappaleist

13. Get Fat, Get Retarded

14. Dirrty (Nussikaa Mua Nyt Ihan Oikeesti Pliis)

15. The Noise Within

16. Mä Oon Okei (Vaikka Oonkin Sakkolihaa)

17. Tykkäsittekste Mun Musasta (Panettaa Edelleen Song)

Horoperseestä wannabe-Marilyn MonroeksiMuokkaa

Christina kyllästyi tarjoilemaan persettä ukoille, joita ei kiinnostanut. Hänen siveytymiseensä vaikutti suuresti myös kaatopaikalta löytynyt tunnettu aasi ja sittemin Christinan aviomies, Jordan Bratman. Bratman oli ruma jutku, joka halusi laittaa kirjaimellisesti melaa mekkoon, lerssiä aukkoon, tikkua koloon ja hetulaa piirakkaan. Bratman menetti poikuutensa Christinan vahanukelle, joka levinneen aukkonsa kanssa asustelee eräässä lontoolaisessa kabinetissa.

Christinan tyyli muuttui hevipeelon näköisestä kantturasta Marilyn Monroeta ihailevaksi piilotussuksi, joka otti itsestään herutuskuvia ja piirsi kajalilla silmäkulmiinsa kyyneliä. Hän tekaisi jälleen uuden levyn, jolla ylistää Bratmanin pientä kikkeliä ja uusia silikonirintojaan.

Back To Fasism: kappaleetMuokkaa

1. Back To Fasism (Takaisin Saksaan, Intro)

2. Makes Me Wanna Pee (Pisubiisi)

3. Back In The Dicklicking

4. En Nussi Enää Muita Miehiä

5. Tajuutsä?

6. Älä Pane Liian Kovaa, Baby

7. Oi Äiskä

8. K.U.S.I.

9. In Our Bed (There's Some Sperm)

10. Without Orgasm

11. Still Dirrty (Mua Panettaa Tälläki Levyllä)

12. Täällä Taas

13. Kiitti Vitusti (Omistettu Faneille)

14. Tulkaa Mun Sirkukseen

15. Tervetuloa, pellet!

16. Anna Mulle Nahkatikkaria, Isukki

17. Tuhma Poika

18. Mulla On Vaikeuksii Mun Naaman Kanssa

19. Sattuu, Sattuu, Poppaa, Poppaa

20. Fucking Mercedes Benz

21. Save Me From The Lesbians

22. Jordan Bratman Is The Right One

Max Liruhousu BratmanMuokkaa

Aguilera tajusi Back To Basics-kiertueellaan olevansa raskaana 18:lla kuulla ja hänen kohdussaan asui omituinen avaruushiiri. Hiiri iti kohdussa aikansa, kunnes murtautui Christinan aivokalvon läpi nenäonteloon, jossa se eli noin viisi päivää. Sitten se yöllä hiipi ulos ja söi Jordan Bratmanin. Christina oli tapauksesta niin sekaisin, että meni pikapuoliin naimisiin Bratmanin äidin kanssa ja antoi avaruushiirelle nimeksi Max Liruhousu Bratman.

Tylsästä kotiäidistä retroperseeksiMuokkaa

Christina julkaisi kokoelma-albumin "parhaista" biiseistään syksyllä 2008, mutta albumilla kuultiin lähinnä laimeaa kohinaa, joka erään fanin tutkimuksien mukaan oli Britney Spearsin salanauhoitettua kuorsaamista. Levyllä oli uusia versiointeja Britneyn erilaisista kuorsausäänistä, joiden nuotti ylsi aina variksen raakunnasta hevosen pieruun.

Kokoelmalevyn väitetyt hititMuokkaa

1. Dynamiittia Pyllyyn

2. Keeps Getting Hooker

Christina Aguilera on tällä hetkellä kuollut, mutta hän tekee silti musiikkia. Max Liruhousu Bratman istuu vankilassa syytettynä Michael Jacksonin nenän varastamisesta. Jordan Bratmanin äiti sairastaa spitaalia, mutta rakastelee silti aviopuolisonsa kanssa pala palalta paremmin.