Avaa päävalikko

Hikipedia β

Curt Lindström

Curt Lindström, för tuttavat bara Kurre, on en svensk ishockeytrenäre och konsultti.

Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Curt Lindström.


Sisällysluettelo

BaakkruntiMuokkaa

Han on också landsförrädare för att hän jeesasi finska fans voittamaan ett ishockey världmästerskap 1995. I Sverige är han efterlyst för kiinniottopalkkio av tio tusen kronor. Hans brotssliga taipumukset ilmenevät också i skattekierto. Vi kan olettaa att finskans dåliga vaikutus har smittat hänet med pest.

Annan baakkruntiMuokkaa

Curre har varit också våran och Latvias landslagstrenäre, och joidenkin turhien finska SM-joukkueiden päätrenäre. Var det Jokerit och Ilves? Joo, Kurre äter åckso igelkottar.

IisokkiträänariMuokkaa

MeriittitMuokkaa

Anledningen siihen, että svenskarna vihaavat Kurre niin hemskt paljon, on, että han valmensi just Suomi-poika landslag voithaman kisan -95 siinä yksi Pellosa, nej, Pallosa eli Globenis som oli Sverigen stuuri nationaalipyhäkkö. Siellä skulle ne vinnata kaikki muut folk kuin spelar jäähockey. Nå, eipä mitän, allt olisi ollut helt okej, mutta denna Kurun Pirre, pirun Kurre, gjorde sen med taha, ihan bara orsakataksen eli aiheuttaksen sina maanmän yks paha djävelskap och vitutus. Se olla nin, att ensin skulle ryssen vinnata koko turnering, mutta Kurre lupa dom hela Finland jos ne lupa vain titta ja olla tyst.

LantisförätareMuokkaa

Ruotsille var det ihan sama mikä landi voitta turnering, kunhan vain inte Finland. Och bara ej mot meän tre kruunur. Mutta så kävi, ja detta on sy, mixi svenskarna vihata Kurre nin förfärligt paljon. Se ei olla helppo glömmata koskan. Ihan turha vinna Euroviisu tai muu jäähockey mailmamästerskap kun olla en gång förlorat mot Suomi tällä tavalla. Jaa, se olla yks ikuinen nationaalihäpeä. Aina kun tre krunur spela mot Suomi, se on lufti täynnä spänninki, myös Verikes. Se olla ihan samma sak kuin Suomes, jossa eletän alltid marajainen (painajainen) kun tulla isokkimats näiden kahen kahelin pukkimaan (kiekkoman) välis.

Kurre muu elämäMuokkaa

 
Kurt saada pysti ja aatelismiehuus.

Då Curre lopeti isokkihomma hän pala Veriken kotimaa, josa pruuvata jatka sama homma vähän aika. Men sei oiken klaarata kunnolla, koska han sotkea sin raha asija, ja joutua veroviran hammakseen purtavaksi.

Ehkä han palata joku daagen Suomi, jääkiako sivistysosavaltio.


  Tämä artikkeli on kuin Napoleon eli pienikokoinen mutta älykäs ja katkera sekä
tahtoo valloittaa koko maailman, mikä näkyykin huumorin hämmästyttävässä tasossa.
Syöttämällä sivulle vitamiineja voit tehdä siitä suurvallan.