Avaa päävalikko

Hikipedia β

Eero Lehti

Eero Lehti näyttää demareille, kuinka herne poistetaan nenästä mikrofonilla.

Kauppaneuvos Eero Lehti (s. 1944) on suomalainen yrittelijä, eduskuntapaikan ostaja, Taloustutkimus Oy:n perustaja ja Kokoomuksen kansanedustaja. Lehti omistaa Suomen Lehtiyhtymän, joka julkaisee useita äärimmäisen rupuisia kaupunkiroskalehtiä, jotka koostuvat lähinnä kiukkuisten vajakkien tekstiviestioksennuksista ja huoramainoksista. Eero Lehti keräilee Jaguar-autoja. Poliisi muistuttaa, että väärinkäsitykset keskusteluissa Eero Lehden kanssa saattavat johtaa kokemukseen seksuaalisesta häirinnästä. Lehden mielestä liikenneonnettomuudet ovat huvittavia, jos niissä kuolee vain Suomen sosiaalidemokraattisen puolueen jäseniä eikä Jaguareja vauroidu.

Eeron lempiasento on ns. 6E9.

Lehti tunsi 2000-vuosikymmenen puolivälissä elämänsä tyhjäksi huolimatta siitä, että hänellä oli kokoelmassaan yli 5000 Jaguaria siististi mappeihin järjesteltyinä ja Suomen Yrittelijöiden puheenjohtajuus. Lehti otti asiakseen hankkiutua eduskuntaan vuoden 2007 vaaleissa vaikka väkisin. Ja niin hän tekikin. Lehti hukutti Uudenmaan vaalimainoksiinsa kampanjassa, jonka loppuhinnaksi tuli yli 6 miljardia euroa. Useita ihmisiä hautautui elävältä Lehden vaalimainoksiin, ja vielä useammat menettivät järkensä. Tulevaisuudessa arkeologit kykenevät käyttämään Uudellamaalla ajoituksen apuna Lehden vaalimainossedimenttiä.

Ostettuaan itsensä eduskuntaan oli Lehden asema niin vahva, ettei edes Kokoomuksen johto voinut pakottaa tätä luopumaan ikävästä julkisen raideliikenteen ja perustulon kannattamisesta.

Eero Lehden mielestä ei olisi sopimatonta kutsua Kiinan presidenttiä vinosilmäksi. On tunnettua, että epävirallinen kiinalainen nimitys länsimaalaisille on isonenä – ja Lehden tapauksessa se on hyvin sopiva. Lehden mukaan pääluottamusmiehet pitäisi irtisanoa. Tai oikeastaan olisi pitänyt irtisanoa jo ajat sitten.

Kokoomuksen puheenjohtaja kuljettaa kaikkina aikoina salkussaan Eero Lehden laukaisemiskoodeja.

Shemale.jpg Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.