Avaa päävalikko

Hikipedia β

Eila-mummu

Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.
Monet sanovat Eila-mummun olleen aikoinaan varsin vetävän näköinen pimu. Mutta kukaan ei muista, miltä hän oikeasti näytti.

”Diamonds are forever”

~James Bondin mielipide Eila-mummusta.

”Minä vaadin OIKEUTTA!

~Matti Vanhanen kuullessaan Eila-mummun paljastaneen Matin salaisia tekstiviestejä.

Eila Hilda von Himmel, tunnetaan myös taiteilijanimellä Eila-mummu. Tämä mystisesti unohdettu nainen tunnetaan parhaiten kultti-sarja Pikku Kakkosesta. Kukaan ei silti muista, miksi.

Sisällysluettelo

Lapsuus ja nuoruusMuokkaa

Eila-mummun varhaisesta elämästä ei tiedetä kovinkaan paljoa. Hän ei ole koskaan puhunut siitä, mutta tiedetään, että hänellä oli lapsuudessaan kova riippuvuus värikkäisiin pillereihin. Mitä nämä pillerit sitten lienivätkään, siihen kukaan ei ole osannut vastata. Huhutaan, että juuri Eila-mummu aiheutti Salkkarien Katariinan unilääke-riippuvuuden. Sanotaan, että Eila-mummu itse kieltää nämä huhut, mutta kukaan ei muista, onko tämä totta vai ei.

IlmestyksetMuokkaa

Huhutaan, että lääkehuuruissaan Eila-mummu näki ilmestyksen. Tässä ilmestyksessä hän näki ajan ja avaruuden halki ihmeellisen paikan. Tämä paikka oli juuri se Ylen studio, jossa Pikku Kakkosta kuvattiin. Tätä huhua ei kuitenkaan voida osoittaa todeksi, sillä kukaan ei muista Eila-mummun vahvistaneen sitä.

Ura televisiossaMuokkaa

Tiedetään, että Eila-mummun debyytti Pikku Kakkosessa oli jymymenestys. Ikävä kyllä, kukaan ei muista, mitä Eila-mummu edes teki Pikku Kakkosessa. Tiedetään myös, että hän esiintyi myös muissa sarjoissa, kuten Kauniissa ja Rohkeissa, mutta kukaan ei muista milloin.

Kuka Eila-mummu?Muokkaa

Nykyään, monet muistavat nimen Eila-mummu, mutta ei sen enempää. Monet ovatkin epäilleet Eila-mummon olemassaoloa. Sanotaan, että hän elää vielä tänäpäivänä, mutta kukaan ei muista missä. Onko Eila-mummoa koskaan edes ollutkaan? Siihen ei kukaan osaa vastata.

Aiheesta muuallaMuokkaa