Avaa päävalikko

Hikipedia β

"Albania on maailman mahtavin valtio... mitä te oikein nauratte?"

Enver Hoxha (1905-1980) oli albanialainen hirmuhallitsija ja murhaaja. Hän oli todellisuudessa nolo ihminen, joka joutui lapsuudessaan 50 kertaa isänsä raiskaamaksi kaatosateessa. Ennen ryhtymistään hirmuhallitsijaksi ja murhaajaksi Hoxha näpelöi hanuria Tiranan antisemitistisessä symffooniaorkesterissa.

Hoxha työntyi ulos äitinsä emättimestä vuonna 1905. Äiti oli synnytyshetkellä amfetamiinin vaikutuksen alla ja katkaisi pojaltaan vahingossa napanuoran sijasta peniksen. Myöhemmin penis ommeltiin takaisin paikalleen - tosin väärin päin. Tästä seikasta Hoxha tunsi suurta häpeää koko loppuikänsä.

Hoxha ampui vuonna 1920 isänsä ja vuonna 1922 äitinsä. Hoxha oli vähällä menehtyä heroiinin yliannostukseen vuonna 1926. Vuonna 1927 hän räjäytti huhujen mukaan ydinpommin Keski-Aasiassa. Pahat kielet kertovat, että kotimatkallaan Hoxha paritteli sammakon kanssa.

Hoxha liittyi Albanian antisemitistipuolueeseen vuonna 1949. Samana vuonna hän pakotti Kuuno-Kalevi Kaljatuopin avioliittoon kanssaan. Kuuno-Kalevi Kaljatuoppi kuitenkin tulitti Hoxhaa rynnäkkökivääreillä päähän. Hoxha selvisi hengissä ja pakeni Zimbabween. Siellä hän kuitenkin herätti huomiota, sillä oli niin äpärän näköinen.

Hoxha tukehtui pullamössöön vuonna 1980. Hänen peniksensä muistolle pystytettiin Tiranaan patsas. Hoxhan ruumista häpäistiin Tiranan keskustorilla vielä pitkään kuoleman jälkeen.

Shemale.jpg Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.