Avaa päävalikko

Hikipedia β

Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.

Etiopia on valtio, jonka tarkkaa sijaintia ei tiedetä, mutta sen arvellaan sijaitsevan jossain päin Afrikkaa. Etiopian ihmiset ovat kaikesta päätellen tummaihoisia, sillä sikäläinen ilmasto on hyvin kuuma (sen uskotaan olevan vaaraksi Maan asukkaiden hipiälle).

IhmisetMuokkaa

Etiopian "ihmiset" ovat jonkinlaisia somalien ja alienien risteytymiä, joskin he muistuttavat melko lailla maapallolla asuvia mustia hemmoja. Ainoa ero on se, että heillä on kummassakin jalassa kuusi varvasta, ja vasemman käden keskisormi on yliluonnollisesti venynyt. Etiopian väestönkasvua on yritetty hillitä käännyttämällä paikallisia "ihmisiä" homoiksi ja lesboiksi, mutta toistaiseksi se ei ole onnistunut. Etiopialaiset eivät nimittäin ymmärrä muiden kuin toistensa puhetta (sitäkin vain huonosti, ks. alla), ja useimmat mukiloivat englanninkielisiä muukalaisia armotta.

KieletMuokkaa

Etiopian "ihmisistä" (heitä on noin 277 000 000) jokainen osaa puhua suomen kieltä, joskaan he eivät tajua yhdenkään sanan merkitystä. Niinpä he puhuvat mieluummin islantia, joka on vuonna 1952 Los Angelesissa syntynyt afroaasialainen kieli. Sitä puhuvat vain etiopialaiset.

Luonnonvarat ja vientituotteetMuokkaa