Avaa päävalikko

Hikipedia β

Ferrari (stadius fiaskius) on Fiat Groupin citymaasturibrändi. Ferrarin pahin kilpailija on Lamborghini, joka on puolestaan Skodan citymaasturibrändi. Kaikki Ferrarin mallit ovat tunnettuja erittäin huonoista maasto-ominaisuuksista. Ferrari hyödyntää Formula 1-tallin kokemusta ja teknologiaa autoissaan tehdessään entistä huonompia citymaastureita.

Ferrareita on aina tehty vähän, koska tuotantolinjalla on pitkät kahvitauot. Näiden kahvitaukojen aikana sattuneet onnettomuudet nostavat jokaisen yksilön hintaa.

Ferrareissa on aina ollut takaveto, joka huonontaa maastoajo-ominaisuuksia. Lamborghinin ongelmana on neliveto, joka on liian hyvä mäkilähdössä täyskaasulla. Lamborghinin maavara riittäisi helposti ylittämään katukiveyksen, mutta Ferrarin kuljettaja pääsee runnomaan kunnolla pohjapanssaria pysäköidessään autoaan Suomen ainoan maastoajoradan varteen Helsingin Esplanadilla.

Jotkut sanovat Ferrari Enzoa Ferrarin lippulaivaksi, mutta todellisuudessa Ferrari ei ole ikinä tehnyt laivoja, vain autoja. Eräs Ferrarin ulosliputettu kuski on Kimi Räikkönen. Hän siirtyy Sauberille, ja on tosi onnellinen tästä siirrostaan.

Napoleon-david.jpg Tämä artikkeli on kuin Napoleon eli pienikokoinen mutta älykäs ja katkera sekä
tahtoo valloittaa koko maailman, mikä näkyykin huumorin hämmästyttävässä tasossa.
Syöttämällä sivulle vitamiineja voit tehdä siitä suurvallan.