Florida, alligaattoreiden, eläkeläisten ja huumerikollisten valtakunta on osavaltio USA:ssa. Floridaa on myös haukuttu pippelin muotoiseksi. Floridan lähimmät naapurit ovat Savo ja Guadalcanal.

Floridan asukas.

ElinkeinotMuokkaa

Floridaan tuodaan paljon vanhuksia, venepakolaisia, tyhjiä arkkuja sekä myrskyjä. Floridan pääasiallisia vientituotteita taas ovat kokaiini, laittomat siirtolaiset (siirtyvät joko pohjoiseen tai karkotetaan), täydet arkut, virtsa, sekaannukset presidentinvaaleissa, avaruussukkulat, sitruunat sekä poikabändit.

EläinkuntaMuokkaa

”I've had it with these mother****ing snakes in this mother****ing state!”

~Samuel L. Jackson kysyttäessä mielipidettä Floridan eläinkunnasta

Floridassa asuu paljon eläimiä jo aikaisemmin mainitun alligaattorin lisäksi. Näistä eläinlajeista 70 on tappavia, 250 on myrkyllisiä ja 12 670 muuten vaan ärsyttäviä. Ärsyttäviin eläinlajeihin kuuluvat mm. pantterit, verenhimoiset jättiläishyttyset, ruotsalaiset sekä vällykäärmeet.

AsukkaatMuokkaa

Koska Florida on maailman suurin vanhainkoti, Floridan asukkaiden keski-ikä on noin 72 vuotta. Vanhukset muodostavat noin 75% Floridan väkiluvusta. 20% asukkaista on laittomia siirtolaisia, pääasiallisesti Kuubasta tulevia. Loput viisi prosenttia ovat punaniskoja sekä rikkaita ihmisiä joille tulee kihti jos he saavat kylmää. Siirtolaisten määrää ollaan värin erin lisäämässä, sillä joittenkin täytyy hoitaa vanhuksia ja vaihtaa heidän vaippansa. Aidon Floridalaisen tunnistaa siitä, että hän on syntynyt Floridassa, pitää monsteriautorallista, osaa metsästää ja kalastaa sekä uida sähköankeriaiden kanssa ja siitä että hän painii säännöllisesti aliigaattoreiden kanssa. Myös KKK:n jäsenyys on suotavaa mutta ei pakollista.


  God bless America, tämä artikkeli on turhan kommunistinen Hikipediaan.
Voit auttaa vapauden ja demokratian levittämistä laajentamalla artikkelia.
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.