Etsitkö kenties saksalaisia?
Moni tykkää esittää germaania.

”Sieg heil!”

~1930-luvun germaaninen kutsuhuuto

Germaani on germaanirotuun ja usein myös germaaniheimoon kuuluva barbaarimainen homo sapiensin edustaja, joita esiintyy etenkin Länsi-Euroopan takapajuloissa. Germaaneihin kuuluu nykyään jos minkälaisia ihmisiä, esimerkiksi brittejä, saksalaisia, ranskalaisia, sekä niitä kaikista kavalimpia, ruotsalaisia. Tyypillistä germaaneille on paskoa paikkoja, joko pääosin keskenään ja sitten ehkä vähän toistenkin kanssa. Germaanit myös taipuvat väkisin omistamaan kaiken, josta on esimerkkinä muun muassa eräs uskonto, jonka eräs pääpyhimys tykätään esittää puhtaan valkoisena, vaikkakin oli ulkonäöltään todennäköisesti pitkäpartainen musulmaani. Germaanit yleensä puhuvat myös germaanisia kieliä, jotka ovat joko erittäin yksinkertaisia, erittäin ei-yksinkertaisia tai muuten vaan helvetin raastavia.

EtnisyysMuokkaa

Etnisellä perseyden asteikolla germaanit sijoittuvat tasolle 10/10. Lyhyesti sanottuna siis germaanit ovat perseestä. Germaanit ensiksi kohtelevat sinua ali-ihmisenä, mutta voitapa Neuvostoliitto pulttilukoin ja toimi jonain uuden maailman teknoguruna, niin johan olet yksi heistä. Erittäin laskelmoidulla etnisellä profiloinnilla germaaninen rotu yhdistää itseensä parempia kansoja, perustuen niiden menestykseen. Myös Suomeen on soluttautunut germaanisen rodun edustajia, jotka joka hetki yrittävät tuhota suomalaista kansanperintöä, esimerkiksi esittämällä väitteitä Suomen monietnillisestä taustasta.[1] Ominaista germaaneille on, että kun he vierailevat ensimmäisen kerran luonasi, heillä on tyypillisesti aseet mukana. Suomessa näin ei ollut, mutta aseen sijasta germaaneilla olikin risti, jolla lopulta saastuttivat suomalaisten mielet.

ViitteetMuokkaa

  1. Miika Tervonen, ilmiselvä salanimellä toimiva germaaninen hapattaja, esittää Suomen olevan ei vain kulttuurillisesti, mutta myös etnisesti moninainen, Koneen Säätiö on selvä viittaus germaanisen rodun väitettyyn insinööritaidokkuuteen, joka kuitenkin vain perustuu Itä-Saksassa implementoiduihin neuvostoliittolaisiin suunnittelutöihin!