Avaa päävalikko

Hikipedia β

Greg Valentino

Stones 01.svg
Tämä artikkeli kiinnostaa kiviäkin!

Greg Valentino on pakkotoiston keskustelufoorumille aktiivisesti kirjoitteleva amerikkalainen kehonrakentaja. Puhtaan urheilun puolestapuhujana mainetta niittänyttä Valentinoa pidetään yleisesti maailman suosituimpana kehonrakentajana.

SymmetrisyysMuokkaa

Greg Valentinon lihaksisto on symmetrisyydessään legendaarinen, tästä osoituksena mm. ennätykselliset yhdeksän Mr.Olympia-kilpailun voittoa. Valentino treenaa pääasiassa Total Gym-laitteella ja hänen tunnuslauseensa on "Liika pena ahistaa". Penalla Valentino viittaa ns. "rintahauispelle"-tyypin kehonrakentajien mieltymykseen keskittyä harjoittelussaan lähinnä hauiskääntöön ja penkkipunnerrukseen.

RoinaMuokkaa

Greg Valentino on pakkotoistolle epätyypillinen, puhdas kehonrakentaja. Hänet tunnetaan kiivaana kreatiinin ym. hormoneiden käytön vastustajana. Tästä syystä Valentino on erittäin suosittu henkilö ns. tavallisen kansan keskuudessa ja hän on voittanut mm. Kansainvälisen Antidopingtoimikunnan vuosittain jakaman "Positive Role Model Of The Year"-palkinnon yhteensä seitsemän kertaa.