Avaa päävalikko

Hikipedia β

Halaaminen

(Ohjattu sivulta Halaus)
Niin sanottu karhunhalaus (engl bear hug). Luomakunnan esimerkki siveästä kohtaamisesta.

Halaaminen on kohteliaan siveä, mutta kuitenkin asiallinen tervehtimismuoto. Se kohdistetaan ihmisiin joiden kanssa ollaan läheisiä. Halaaminen on ehdottoman siveää, eikä siihen liity mitään kiusallisia taka-ajatuksia. Ihmisiä tulee kannustaa halaamiseen, koska se on siveää eikä liity mitenkään seksuaalisuuteen (yleensä).

Sisällysluettelo

Naisten välinen halaaminenMuokkaa

 
Vaikka halaaminen on täysin viatonta, siihen liittyy kuitenkin tiettyjä riskejä.

Naiset halaavat toisiaan usein iloisesti toistensa kaulaan heittäytyen. Kuitenkin on hyvä muistaa, että nuoren tytön on oltava siveä. Liiallinen riemu toisen ihmisen läheisyydessä voi vääristää seksuaalisuutta, jolloin nuoresta kasvaa liberaali, hippi tai lesboslainen.

Naisten halaamisessa tärkein ominaisuus on organisoitu spontaanius. Kun nainen tapaa toisen hän halaa ennalta säännellysti, kuitenkin niin että se näyttää spontaanilta. Minkään spontaani kiljunta ja heittäytyminen ei tule kuitenkaan kysymykseen, koska se näyttäisi oikeasti spontaanilta ja aidolta.

Miesten välinen halaaminenMuokkaa

Kun mies kohtaa toisen miehen, halaaminen ei ole normaali tervehtimisen muoto. Siinä on häivähdys homoseksuaalisuutta. Joskus halaamista on tehtävä, koska halaamattomuus kertoisi siitä, että ei ole kunnossa tunteidensa kanssa. Halaamisen välttely voi tällöin kertoa homoseksuaalisista tunteista, joita ei ole käsitelty.

Kun miehet halaavat, tähän tarvitaan yleensä syy. Esimerkiksi tapaaminen pitkästä aikaa on sellainen syy. Jos halaaminen johtuu kohtaamisesta, on syy sanottava tavallisesti ensin. Eli ennen halaamista on hyvä huomauttaa esimerkiksi että "Onpa mukavaa nähdä." Halaaminen yllättäen voisi vaikuttaa aggressiiviselta, mahdollisesti homoseksuaaliselta, hyökkäykseltä, jota vastaan voidaan odottaa puolustautumista. Siksi miehen on hyvä osoittaa olevansa valmis halaamaan. Tämä tehdään levittämällä kädet sivuille. Lisäksi on hyvä kallistua hieman toiselle sivulle ja taaksepäin, jotta asento ei näytä aggressiiviselta ja toinen voi halata. On tärkeää, että miesten välisesä halaamisessa on käytettävä taputusta. Tällä mies näyttää voivansa satuttaa toista ja olevansa mies. Halaamistilanteessa on hyvä pitää vyötäröt kaukana toisistaan, jotta sukuelimet eivät ole lähellä toisiaan; se olisi kovasti homoseksuaalista.

Miehen ja naisen välinen halaaminenMuokkaa

 
Kohteliaasti hymyilevä nuorimies harjoittaa hyväksyttävää sivuhalausta. Katso kuitenkin riettaan naisen oveluus: Käsi on varmasti tavoittelemassa lompakkoa!

Miehen ja naisen välinen ystävällinen halaaminen on ihana asia. Halaaminen tuo elämään lämpöä ja läheisyyttä ilman seksiä. Naisen ja miehen välisen halaamisen on kuitenkin syytä olla pullantuoksuinen, koska muuten siitä seuraa vain vaikeuksia.

Siksi jos nainen ja mies halaavat on ensin varmistettava, että he ovat äiti ja poika. Muussa tapauksessa suositellaan niin sanottua sivuhalausta, jossa vatsat eivät kohtaa. Näin tilanne pysyy siveänä.

Eräs tapa on melko sopimaton läheisyyden muoto. Sen perusrakenne on siinä, että nainen kietoo kätensä miehen ympärille. Näin heidän välinen etäisyytensä vähenee ja heidän ihonsa ovat lähellä toisiaan. Sitten nainen puristaa miehen kehon itseään vasten niin, että rinnat tuntuvat. Näin mies hämmentyy. Tällä aikaa nainen ulottaa kätensä miehen selkäpuolelle ja liikuttaa kättään. Tämä hämmentää miestä seksuaalisesti. Lopulta tilanne huipentuu hävyttömään Jumalan Lain rikkomiseen, kun nainen ylettää kätensä miehen takataskuun, jossa on lompakko.

Puun halaaminenMuokkaa

 
Puunhalaajatyttö valmiina ohjaamaan synnin tielle.

Puunhalaaminen on ideologista toimintaa, jossa ihmisen tunne-elämä kohdistuu kasvikuntaan. Tälläinen on tietenkin täysin perverssiä. Lisäksi puunhalaamista harjoittavien hippejen tiedetään olevan seksuaalisesti hyvinkin kaikkiruokaisia, joten puunhalaaminen selvisti kannustaa kohti kaikenlaisia ajatuksia. Tämä ei tietysti ole ihme, koska halaaminen itsessään on läheisyyttä ja kanssakäymistä.

Katso myösMuokkaa

Aiheesta muuallaMuokkaa