Avaa päävalikko

Hikipedia β

Hallitsijat

Richard Nixon. Kumisen näköinen naama osoittaa kyseessä olevan avaruusolennon naamarin. Skeptikot selittävät ilmiön huonolla valokuvaustekniikalla.
Al Gore. Vahamaisen näköinen naama osoittaa kyseessä olevan avaruusolennon naamarin. Skeptikot selittävät ilmiön photoshoppaamisella.
George W. Bush. Epäluonnollisen näköinen naama ja epäinhimillinen ilme osoittaa että kyseessä on avaruusolentojen naamari. Skeptikot selittävät ilmiöt evoluutioteorialla.

Olet tietenkin luullut, että hallitus on sellainen taho, jonka jäsenet valitaan demokraattisesti ja jotka sitten tekevät virheitä eduskunnassa. Tosiasiassa todellista valtaa pitävät kuitenkin hallituksen takana olevat hallitsijat, joille hallitukset ovat vain marionettinukkeja. Nämä hallitsijat nimensä mukaisesti hallitsevat maailmaa, ja siksi he ovatkin soluttautuneet aikojen saatossa toistuvasti USA:n presidentiksi.

Salaliiton globaali sävyMuokkaa

Koska me salaliittolaiset täällä Suomessa olemme kovin mielikuvituksettomia, emmekä osaa vaihtaa Copy-Pastella maan nimeä USA:sta Suomeksi, saati kääntää presidentin ja poliitikkojen nimiä suomen vastineisiin, puhumme tässä kohden Amerikan Yhdysvalloista ja sen hallituksesta. Sitäpaitsi näin salaliittoteoriamme kuulostaa kansainväliseltä, joka tarkoittaa sitä, että se on enemmän totta.

On kuitenkin selvää, että avaruusolennot ovat kaiken takana. Tämä selviää, kun tarkastelemme USA:n historiaa siinä valossa, mitä salaiset kohtaamiset nimettömien ja tätä kautta salaperäisten lähteiden ovat nauhureihimme tuottaneet.

VeljeskuntaMuokkaa

Perustana on se, että maailmaa ohjaa salainen järjestö, jota voidaan kutsua vaikkapa "Veljeskunnaksi". Sen tavoitteena on hallita maailmantaloutta ja politiikkaa omien tarkoitusperiensä vuoksi. Kaikki huipentuu vuonna 2012, jolloin tapahtuu mullistus tai suuri muutos. Voi tietenkin olla, että muut eivät huomaa muutosta, mutta se johtuu siitä, että veljeskunta on niin kovin salaperäinen ja vaivihkainen toimissaan.

Veljeskunnan strategiaMuokkaa

Metodina on tuottaa paljon hämmennystä. Veljeskunta rakentaa hierarkisen systeemin, jossa mukana ovat pankit, lehdistö, lääkefirmat ja koulu. Kaiken saastan ytimenä on Wikipedia, joka ei suinkaan ole niinkään "vapaasti muokattava", kuin "jäljet kätkevä" tietolähde. Kun esimerkiksi haet Googlella tietoa, lähes aina tulee ensimmäisten sanojen puolelta Wikipedian linkki. Tämän kautta aineistoa saadaan kouluaineisiin, koska koululaiset tunnetusti tekevät esitelmänsä lainaamistekniikalla. Näin he uskovat että Wikipedia on totta, koska koulua varten opiskellessaan he ovat niin oppineet. Myös lehdistö on mukana juonessa levittämässä valheita.

Lisäksi veljeskunta korvaa pikku hiljaa ihmiset naamareita käyttävillä avaruusolennoilla.

  1. Aluksi muutama pioneerijoukko astuu muuttamaan maailmaa. Tavoitteena voi olla ilmastonmuutoksen hallinta niin, että ilmastosta tulee avaruusolennoille juuri sopiva.
  2. Sitten asteittan korkeammat poliitikot ja armeijan edustajat korvataan näillä vaihdokkailla.
  3. Myös yritysjohtajia korvataan, jotta valtaa saataisiin myös taulouden piiristä.
  4. Seuraavaksi suunnitelmassa on pehmittää myös ruohonjuuritasolta, ja tämän vuoksi osa vaihdokkaista laitetaan tavallisiin töihin, joista he "samanarvoisesta asemasta" lähestyvät duunareita ajatuksineen ja ohjailevat heitä erilaisilla mieleen vaikuttavilla tekniikoillaan. Oletko joskus ihmetellyt, miten se työkaverisi onkin kuin toiselta planeetalta? Entä jos hän on?
  5. Viimeiseksi he vaihtavat turhimman. Pahasti näyttää siltä että se olet sinä ja salaliittolehtien kirjoittajat, joita ei vaihdeta, koska heidän ovensa alta syötetään kaasua aina kun he esittävät asioitaan julkisuudessa. Näin heidän juttunsa kuulostavat tyhmiltä eikä niitä uskota, ja näin veljeskunnan suunnitelmat voivat edetä ilman vastarintaa.
  Tätä artikkelia on työstänyt lössi kirjoittajia, mutta silti se on tynkä.
Tule, näe ja voita artikkeli laajemmaksi.