Happy Homes

Happy Homes on Helsingin keskustassa noin vuoden ajan kukoistanut kiinteistönvälitysfirma.

Historia

Happy Homesin perusti Snow Team -firmasta haasteita etsimään lähtenyt Ossi "Osteri" Puolakka. Hän sai nopeasti palkattua mukaan entisen kosmetiikkataiteilijan ja meikkaajan Salla Mattilan, sekä vanhan, rikkaan ex-tyttöystävänsä Tanja Jääskeläisen.

Yritys sai nopeasti suosiota ja se lähti ensimmäiseen kukoistuskauteensa. Pian Salla joutui kuitenkin eroamaan kiinteistönvälitystyöstään edistyäkseen urallaan, päästen Stellan'sin myyjäksi. Pian paikalle saatiin kuitenkin uudeksi työntekijäksi Niina Kanerva.

Yhtiön suosio kiinteistönvälittäjämarkkinoilla on pysynyt tähän päivään asti suosittuna, mutta pian Niinan tulemisen jälkeen firman johtaja Ossi löysi mielenkiintoisen, luotettavan ja lupaavan sijoituskohteen. Hän houkutteli Niinan antamaan perintörahansa mukaan sijoituskohteeseensa. Kuitenkin heidän yhteinen välittäjänsä, Paavo Paavola, katosi merkillisesti puolen viikon kuluttua, eikä häntä ole sen jälkeen näkynyt. Häntä epäillään huijariksi, muttei siitä voi olla täysin varma.

Työntekijät

  • Ossi "Osteri-Ossi" Puolakka, firman perustaja. Raatoi paljon ylimääräistä rahojen katoamisen jälkeen, kunnes sai aivoverenvuodon.
  • Niina Kanerva, ahkera työntekijä, joilla on myös muita sivubisneksiä kiinteistövälityksen ohella, kuten sisustaa strippiklubeja, hoitaa daddyjään ja esiintyy yökerhoissa haluttuna Mirandana. Niinan nykyinen hinta on kovan kysynnän takia 40€/tunti.
  • Tanja Jääskeläinen, jatkuvasti mukamas kipeänä oleva lusmuaja. On kuluttanut enemmän rahaa firmaan kuin on sieltä saanut, vaikkei osallistunut Ossin ja Niinan sijoitushankkeeseen.