Avaa päävalikko

Hikipedia β

Henna Virkkunen

Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Henna Virkkunen.


Stop hand.png Henna Virkkunen on julistettu idiootiksi, sillä hän on todistetusti tyhmempi kuin vasemman jalan saapas.
Viimeksi mainittu valmistelee tutkimuksen johdosta kunnianloukkauskannetta.
Voisivatko tällaiset sandaalit johtaa ministerin erottamiseen tehtävästään.

Henna Maria Virkkunen on monityöläinen. Kun työt ja rakkaus hevosiin estivät häntä suorittamasta lukiota, hän jatkanut hevosharrastusta senkin jälkeen ja siitä huolimatta. Hän kehaisee yhdessä Jari Vilainin (oikeinkirjoitus?) kanssa jatkavansa keskeneräisiä opintojaan ja nitovansa niistä yhteen ylioppilastutkintoa, väitöskirjaa ja paria hevosen hoito-opusta.

Henna Myriam (aamu)Virkkunen (s. 4. kesäkuuta 1972, k. mahdollisimman pian) on suomalainen poliittinen pyrkyriämmä, jonka kutsumuksena on Suomen muuttaminen Amerikaksi, Jyväskylän muuttaminen New Yorkiksi ja Jyväskylän Lohikosken muuttaminen Manhattaniksi. "Ajatuksiaan" ja "näkemyksiään" hän julistaa maamme suurimmasta kykyvajepuolueesta, kokoomuspuolueesta käsin. Henna on SDP:n kovimpia kriitikoita yhdessä toisen jyväskyläläisen Hennan, Markku "Viiksiniekka" Anderssonin tyttären Hennariikka Anderssonin kanssa. Virkkusen valinta Kokoomuksen varapuheenjohtajaksi keväällä 2008 asetti välittömästi hänelle velvoitteita; kokoomussedät Jyrki Katainen ja Sauli Niinistö laittoivat Virkkusen oitis lukemaan paperista solvauksia vastavalitulle SDP:n puheenjohta Jutta Urpilaiselle. Itse Urpilaista Virkkusen ränklätys ei ilmeisesti tavoittanut, mutta aina ärhäkkä kassaneiti Susanna Huovinen tuohtui Urpilaisen puolesta ja ryhtyi vastavuoroisesti kyykyttämään Virkkusta. Virkkusen mielestä SDP ja Vasemmistoliitto ovat katkerien ihmisten puolueita (poislukien Paavo Lipponen).

Koska jokainen puolue, myös Kokoomus, tarvitsee oman Arja Alhonsa, Virkkusen valinnalle puolueen varapuheenjohtajaksi oli hyvät edellytykset. Henna Virkkusta on maakuntalehti Völkischer Beobachterin sivuilla kritisoitu ankarasti siitä, ettei hän parkkeeraa runsaana rönsyviä ideoitaan (vertaa ideapark) kotimaakuntaansa vaan antaa niiden haihtua ns. hornan tuuliin. Virkkunen on perustellut kotimaakuntansakin ajamatta jättämiä etuja sillä, että on kokoomuspolitiikko, jonka tulee vain huolehtia itsestään ja ehkä joskus lähimmistä tukijoistaan - silloinkin vain siinä tapauksessa mikäli hänelle itselleen voisi siitä olla jonkinlaista hyötyä. Yksinäisenä sutena hän liikkuu nykyisin hyvin varovasti maakunnissa, sillä hän ei suinkaan halua päättää ennenaikaisesti poliittista kaviouraa.

Henna Virkkunen liikkuukin alati tulenaralla alueella, sillä hänen varsinainen leipätyönsä on Jyväskylän Yliopistossa, missä hän tekee väitöskirjaa ministereiden eroon johtavista sandaaleista. Virkkusta tukevat taloudellisesti erilaiset sidosryhmät, mutta asia on ja pysyy julkisena salaisuutena, koska Virkkunen on oikeutettu oikeanlaiseen tukeen.

Aivan viime aikoina Virkkusella on todettu hetkittäisiä huimauskohtauksia, koska sädekehän on todistettu puristavan hänen ohimoitaan tarpeettoman voimakkaasti. Hän on myöskin kaikin puolin menestyvä ja monella tapaa itse- eli yksilökeskeinen sity-ihminen, jolle maaseutu merkitsee parhaimmillaankin vain hevosen päästämiä hajuja. Ruokatavaransa hän ostaa kuulemma mieluiten (suur)kaupungista, sillä se on halvempaa kuin suoraan tuottajalta.

Perustuslaillisesti ongelmallisen kuntauudistuksensa kariuduttua Virkkunen päätti lähteä järkeistämään Euroopan unionin päätöksentekoa vuonna 2014. Hän tulee tiettävästi esittämään Tanskan pakkoliitosta Ruotsiin sekä Suur-Saksan luomista työssäkäyntialueiden järkeistämiseksi.


Tails-nazi.PNG Tämä natseihin liittyvä tynkäartikkeli kaipaa rodunpuhdistusta.
Voit auttaa Hikipediaa siivoamalla tämän artikkelin juutalaisten propagandasta ja viemällä sen kesäleirille kasvamaan.


edeltäjä:
Tapani Rölli
Suomen pakkoliitosministeri
20112014
seuraaja:
Paula Risikko
edeltäjä:
Sari Sarkomaa
Suomen opetteluministeri
20082011
seuraaja:
Jukka Gustafsson
Shemale.jpg Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.