Avaa päävalikko

Hikipedia β

Hikinews:Brittiläinen Hikipedian mainoskampanja on menestys

Tämä sivu on osa Hikinews-palvelua.

30. maaliskuuta 2009

Briteissä Hikipedia on saanut suosiota. Syynä on se, että brittiläinen poika kiipesi vanhempiensa kartanon katolle ja maalasi sinne yli 18-metrisen keskisormen. Tämän jälkeen hän lähti Brasiliaan viettämään aikaa sillä rahalla, jota Hikipedia missään tapauksessa ei livauttanut ruskeassa kirjekuoressa, jos verottaja kysyy. Muistutamme, että virallisten lähteiden mukaan poika sai ajatuksen luettuaan Hikipediaa. Asiaan ei siis liity lahjuksia.

Taideteos ehti koristaa kattoa vuoden ennen kuin vanhemmat huomasivat sen. He saivat tietää siitä vasta, kun helikopterin lentäjä informoi The Sun -lehteä. Tästä seurasi haastattelu. Aluksi tätä uljasta ja fallista piirrosta epäiltiin miehen sukupuolielimeksi. Asiaa tarkemmin tutkittaessa kävi kuitenkin ilmeiseksi, että kyseessä on juuri keskisormen näyttäminen.

Keskisormen näyttäminenhän juontaa muinaiseen Roomaan, jossa gladiaattoriareenalla yleisö näytti peukaloita johonkin suuntaan ja jos vastaus ei miellyttänyt gladiaattoria, hän kykeni näyttämään keskisormellaan kannanoton. Eihän se mitään muuttanut, mutta tästä tuli parempi mieli.

LähteetMuokkaa