Avaa päävalikko

Hikipedia β

Hikinews:Hikipedia on viimein onnistunut saamaan jonkun oikeuteen / poliisin hoiviin!

Tämä sivu on osa Hikinews-palvelua.

21. marraskuuta 2007

Tästä kuvasta se kaikki alkoi. Kuvaa klikkaamalla saatu sisältöteksti aiheutti myös paljon harmia ja oli täysin sopimaton...

Tässä on päässyt käymään niin hassusti, että Hikipedian koulu-artikkeli on saanut epämieluisaa huomiota lukioni johtoportaan keskuudessa. Ei vain siksi, että kyseisen koulun nimi mainittiin siinä (siis ennen laitonta uhkailua, jolla minut painostettiin poistamaan kyseinen kohta), vaan myös siksi, että poliisi ja he uskovat joidenkin ottavan artikkelin todesta ja saavan vaikutteita. Ei ole mikään ihme, että juttu tuli esille Jokelan tutkinnan yhteydessä. Asiaa ei yhtään parantanut se, että he ottivat koulu-artikkelin sellaisenaan, eivätkä viitsineet ajatella sen sisältöä sitä kautta, että se esitti millaista koulumoskaa ala/yläasteelaiset Hikipediaan suoltavat. Samasta aiheesta oli tullut turpaan jo aiemminkin, mutta nyt kahden uuden rehtorin puhuttelun jälkeen he ovat päättäneet vetää poliisin ja Vantaan juristit juttuun mukaan. Syynä oli kuulemma se, että minä käyttäydyin ylimielisesti enkä tullut asiassa vastaan (istuin rauhallisena paikoillani ja argumentoin faktoilla). Rangaistuksina ovat ilmeisesti tulossa koulusta erottaminen, mahdolliset sakot ja merkintä rikosrekisteriin, sekä muuta ikävää. Olen siis muuten Martinlaakson lukion abi.

Saatat ihmetellä, että miten tämä sinuun liittyy? No, ensiksikin jo pariin kouluun on asetettu kattavia nettiseulojia, jotka luultavasti joko jo estävät Hikipediaan pääsyn tai ne voi helposti muuttaa sellaisiksi. Jos minä (ja Hikipedia) otamme oikeudessa turpaamme, on hyvin todennäköistä, että myös Suomen Valtio ottaa jonkinlaisia toimenpiteitä estääkseen Hikipediaan pääsyn kirjastoista ja kouluista. Toiseksi, haluaisin tietää, että sattuisikohan Hikipedian käyttäjiin kuulumaan yhtään lakimiestä tai lakia lukenutta? Sellaiselle olisi ensi keskustelussa käyttöä. Kolmanneksi, mutta varsin epätodenäköiseksi vaihtoehdoksi jää se, että sinulla sattuu olemaan kohtuukokoinen palkka-armeija, joka pystyy puolustamaan minua miltä tahanta Suomen Valtion yritykseltä tuoda minut oikeuden eteen. Tämä viesti on kirjoitettu täydellä vakavuudella, tuota kolmatta, pakollista huumorikohtaa lukuunottamatta.

PS. Ja sympatia olisi kanssa tietenkin kiva juttu... Katso myös Foorumi:Nyt ollaan (olen) kaulaa myöten kusessa! --Liity minuun tai kuole --Hjassan 21. marraskuuta 2007 kello 09.24 (UTC)

LähteetMuokkaa

  • "[ ]". [[fi-wikipedia:|]], 21. marraskuuta, 2007