Avaa päävalikko

Hikipedia β

Hikinews:Hikipedialla ratkaisu poliisin resurssipulaan

Tämä sivu on osa Hikinews-palvelua.

13. marraskuuta 2007

Hikipedia on kovasti huolissaan keskusrikospoliisin ilmoitettua, ettei sillä riitä resursseja internetin valvontaan. Hikipedia harkitsee nyt vakavasti auttavan kätensä tarjoamista. Hikipedialla riittäisi nimittäin resursseja ja innokkaita vapaaehtoistyöntekijöitä koko internetin tietoliikenteen valvontaan, sensurointiin ja kontrollointiin, ja eri mieltä olevien jäljittämiseen. Lisäksi Hikipedia tarjoutuu perustamaan vapaaehtoisvoimin puolisotilaallisen suojeluskaartin keskusrikospoliisin avuksi puolustamaan sensuuria ja mielipidevainoa kaikkialla, minne internet yltää.

Avun ehtona on kuitenkin, että Hikipedia voi perustaa EU:n alueelle Hikioikeuden, ylimmän maallisen oikeusistuimen. Hikioikeuden tuomiot kumoaisivat minkä tahansa muun tuomioistuimen tai lainsäädäntöelimen päätökset. Hikioikeus olisi vastuussa ainoastaan niille jumalille, joihin se milloinkin vetoaa. Epäselvissä tapauksissa yhteys jumaliin voitaisiin saavuttaa joko pyhiä tekstejä tulkiten taikka huumaavien aineiden alaisen oraakkelin välityksellä.

Hikioikeudessa voitaisiin käsitellä paitsi mitä tahansa maallisen oikeuslaitoksen väärin käsittelemää asiaa, myös mitä tahansa asiaa, mihin maallisilla oikeuslaitoksilla ei ole asian valtavuuden vuoksi resursseja, kuten ilmastonmuutosta tai kolmatta maailmansotaa. Hikipedia takaa, että Hikioikeuden mahdolliset tuomiot olisivat yhtä oikeudenmukaisia ja ammattimaisia kuin maallisten oikeuslaitosten. Myös Hikiyhteisöltä löytyy asiantuntemus ja valmius tehtailla korruptoituneita tuomioita ja päätöksiä silmittömän tunneryöpyn vallassa, ja löytyypä Hikipedialta erilaisia ja eritasoisia pyhiä ja virallisia tekstejäkin, joihin perustaa päätöksensä. Suomen valtiolle ei koituisi minkäänlaisia kuluja tämän mittavan laitoksen toiminnasta, mutta mainetta ja kunniaa sitäkin enemmän. Tosin Hikioikeuden langettamat sakot maksettaisiin Hikipedianvaltion kassaan, johon kerätäänkin jo rahaa pyytämällä pyytteettömiltä ja ylen ystävällisiltä oikeuden rakastajilta lahjoituksia. Kuolematuomiot ulkoistettaisiin halvoille, mutta ammattimaisille tahoille, kuten Kiinalle, Syyrialle tai Saudi-Arabialle.

Katso myösMuokkaa

LähteetMuokkaa

  • Hikipedian IRC-kanava (viitattu 12.11. 2007)
  • Hikichat (viitattu 10-13.11. 2007)
  • Hän, jonka nimeä ei saa ääneen lausua (lausunto yössä 12.11. 2007)
  • Natsikortti (viitattu 13.11 2007)