Avaa päävalikko

Hikipedia β

Hikinews:Hikipedian aktiivikäyttäjien kokouspäivä viimein varmistettu

Tämä sivu on osa Hikinews-palvelua.

5. heinäkuuta 2007

HELSINKI, Suomi, Tänään – Tuhannet Hikipedistit ovat kokoontuneet kauppatorille torikojujen sekaan seuraamaan Hikimedia-säätiön jokavuotista ilmoitustilaisuutta. Tällä kertaa onkin aihetta erityiseen juhlaan, sillä Hikimedia-säätiön puheenjohtaja ja Hikipedian byrokraatti Käyttäjä:Hjassan on ilmoittanut, että seuraavan Hikipedian aktiivikäyttäjien kokouksen ajasta ja paikasta on vihdoin päästy konsensukseen.

"Päätös oli pitkällisen prosessin tulos", käyttäjä:Hjassan paljastaa, "Varsinkin Käyttäjä:Napoleonin vastalauseet pitkittivät päätöksentekoa, mutta lopulta päädyimme samaan kokouspaikkaan ja -ohjelmaan kuin viime kerrallakin. Kokous pidetään 6000:n artikkelin kirjoittamista seuraavana päivänä" Enempää informaatiota ei Häneltä kuitenkaan heru, sillä innokas ihailijajoukko ryntää pyytämään nimikirjoituksia ja tiedotusvälineiden edustajien on vetäännyttävä.

Tuhatpäinen hikipedistilauma suhtautui ilmoitukseen suurella innolla: "Tämä oli ehdottomasti tärkeämpää kuin uusien estokäytäntöjen julkistaminen", kertoo eräs knallipäinen kunnioitettavan iän saavuttanut herra. Osalla hikipedisteistä on myös vakaa aikomus aikaistaa tapahtuman ajankohtaa niin paljon kun suinkin on mahdollista. Eräs kuolaava kyttyräselkäinen mies persoona ilmoittikin "tekevänsä parhaansa Hikipedian sivumäärän radikaalisen nousun vuoksi, ja levittämällä samalla Podaxin, kaikkivaltiaan, sanaa, jota me emme olisi oikeastaan edes arvollisia kuulemaan, mutta minä nuolin-" Tämän pidemmälle hän ei ikävä kyllä pääse, sillä järjestyksenvalvoja Käyttäjä:Tyräel Haara-Pallila loikkaa kuin tyhjästä vandaalin kimppuun.

Muistakaa siis! Pussikaljat Ullan snägärin takana 6000:n artikkelin kirjoittamista seuraavana päivänä.

LähteetMuokkaa

  • Matt Linfors "[ Hikipedian kokous]". Hikipedia, 5. heinäkuuta, 2007