Avaa päävalikko

Hikipedia β

Hikinews:Hikipedian mafiapäällikkö armahdettiin

Tämä sivu on osa Hikinews-palvelua.

18. toukokuuta 2008

Hikipedian historian ehkä tunnetuin (ja ainoa) mafiapäällikkö Käyttäjä:Corleone on armahdettu elinkautisesta vankeusrangaistuksestaan. ”Don Cortsuna” tunnettu mafiajohtaja kirjoitti armahduskirjeen Hikipedian oikeusministeriölle, jolloin oikeus päätti vapauttaa tuomitun rikollisen Hikipedian keskusvankilasta. Vapautusta valvoi oikeusministeriön jäsen Käyttäjä:Luoma.

Käyttäjä:Corleone alias Don Cortsu tuli tunnetuksi mediassa Hikipedian ensimmäisenä mafiapäällikkönä. Corleonen mafiaperheellä oli valtaa Hikipedian alamaailmassa muiden paikallisten rikollispomojen kuten Idanin ja Sankarittaren kanssa. Hikipedian rikolliskolmikon mahdollisesti liittoutumasta ei ole kuitenkaan todisteita. Uransa alussa Corleone ei kuitenkaan sotkeentunut laittomuuksiin, mutta alkoi kuitenkin myöhemmin pyörittää suurta veronkierto-, vandalismi- ja solvaustoimintaa. Apunaan Corleone käytti laitonta sukkanukkejärjestöään.

Corleone tuomittiin useasti, mutta todisteita ei ollut pitempään tuomioon. Hikipedian paikallismediassa Corleone sai kutsumanimen ”Don Cortsu”, mikä varmasti kertoi paljon hänen luonteestaan.

Don Cortsu sai viimein syytteet rötöksistään ja Hikipedian piirisyyttäjäkunta onnistui lopulta tuomitsemaan mafiapäällikön. Corleonen kohtaloksi koitui laajalti se, että hän alkoi pyörittää laajempaa jätehuolto- ja sotkentakuvioita. Hikipedian oikeuskäsittelyssä Corleone todettiin lopulta syylliseksi kaikkiin syytöksiin ja hänet tuomittiin elinkautiseen vankeusrangaistukseen.


LähteetMuokkaa