Avaa päävalikko

Hikipedia β

Hikinews:Hikipedian rahavaikeudet saatu hoidettua

Hikinews
Tämä uutisartikkeli sisältää Hikinewsin tarjoamaa ensikäden tietoa. Etsi keskustelusivulta mahdollisia lisätietoja.

Tämä sivu on osa Hikinews-palvelua.

8. toukokuuta 2010

Hikipedian talousvaikeuksista ei ole kuultu mitään. Ulkopuolelle on annettu kuvaa siitä että asiat ovat kunnossa. Kuitenkin tosiasiassa Wikia -projektien rahoitustukia on pumpattu ja samanaikaisesti hikipedian ylläpitäjien ja byrokraattien kantabaarit ovat saaneet erityisiä rahoituksia.

Jyrki Katainen muistuttaa että kokoomus on aina ajanut sitä, että proletaareja tuetaan porvareiden rahoilla.

Nyt kupla puhkesi, kun hikipedia ei onnistunut enää kätkemään menojaan. Tässä rytäkässä uhkasi jo mennä uskottavuus koko Wikia -projektimaailmalta. Kuitenkin tilanne otettiin hyvällä. Wikia -säätiö päätti että tässä tehdään se, mitä tehdään muutenkin joka ikisen kerran kun joku elää yli varojensa. Hänelle annetaan lisää rahaa. Hikinews löysi krapulassa tärisevän NPOVin kotoaan. Hän on ylläpitäjänä, mutta hänen aktiivisuushistoriansa näyttää että hän ei itse asiassa ole tehnyt saamillaan säätiön rahoilla yhtään mitään. Hän oli haastattelijoille hyvin epämääräinen. Sanaa mielisairaala ei mainittu puolella tavullakaan.

"Joo, kun annat mulle rahaa, niin ihan totta maksan takasin ne velkani. Ens viikolla, kun Wikiatuet tulee, ihan totta." NPOV puolustautui. "Helvettiin kysymykset luottotietoisuudesta. Jos minulla olisi varaa, en kai sitä olisi teiltä pyytämässä, joten on ihan väärin ja niinku eettisesti epäreilua vaatia että minulla olisi samalla luottotiedot kunnossa eli pirusti rahaa. Mutta maksan takasin heti kun saan rahaa." hän jatkoi vaikka haastattelijakaan ei puhunut mitään. Sen jälkeen hän lähti metsästelemään näkymättömiä perhosia, joille hän uhkasi "antaa ikibannit".

Hikinewsien tavoittaman Jyrki Kataisen mielestä "nyt on tärkeintä että ihmiset uskovat että poliitikot osaavat hoitaa tilanteen." Katainen selvitti että tämä tarkoittaa sitä että "Ihmisten tulisi nyt vain luottaa että laina todella ratkaisee ongelmat, eikä vain ruoki hikipedian ylläpitäjien viinanhimoa. Jos ihmiset eivät luota siihen mitä poliitikot tekevät, niin sitten puhutaan elämän peruskysymyksistä eli Jumalasta ja siitä että koko Wikia menee konkurssiin." Tämän vakuuttavan pätkän päätteeksi Katainen varoitti että "Muutoin valta on markkinavoimilla ja sitä minä en halua nähdä" Lainan rahoituskin on kunnossa. Riittää että otetaan riittävästi lainaa, joka taataan joukkovelkakirjalainoilla. On normaalia ottaa lainaa, jotta saataisiin luottotietonsa menettäneen lainat maksettua. Tällä ilmeisesti ennakoidaan sitä että jos asiat menevät pieleen, tiedetään että syyllisiä eivät olleet ne, jotka lainasivat rahaa luottokelvottomalle ja korruptoituneelle kerskakuluttjalle, vaan ne jotka uskalsivat kyseenalaistaa tämän lainaamisen järkevyyden.

Hikinews, joka on täysin hikipediasta riippuvainen taho, ja siksi tuntee tilanteen omakohtaisesti, muistuttaa että laina todellakin ratkaisee hikipedian rahavaikeudet. Ja takaa sen, että lainan saamisen jälkeen tilanne on aivan yhtä hyvä kuin ennen rahakriisin puhkeamista.