Avaa päävalikko

Hikipedia β

Hikinews:Hikipedian taiteilijoiden Kekkos-elokuvaprojekti isänmaan asialla

Tämä sivu on osa Hikinews-palvelua.

16. joulukuuta 2010

Elokuvan tuottamattomuusyksikkö, editomattomuushuone- Itsenäisyyspäivän jälkimainingit ja Suomalainen kansallistunne inspiroi alati luovaa Hikipedian yritteliästä taidepiiriä. Koska suomalaisista suurmiehistä on perinteisesti jätetty tekemättä elokuvia hyvin suurella medianäkyvyydellä, on Hikipedian elokuvasäätiö päättänyt jatkaa tätä arvokasta perinnettä.

Mannerheim-elokuva on ollut näkyvillä vuosia. Mutta sen sijaan Kekkosesta ei ole jäänyt elokuvaa tekemättä. Siksi hikipedia päätti aloittaa mahtavan suuren rahan elokuvaprojektin, jossa jätetään tekemättä elokuva Kekkosesta, tuosta kansakuntamme suurmiehestä. Avustamatta jättäminen näin tärkeässä projektissa on tietysti maanpetturuutta tai siihen rinnastettavissa olevaa toimintaa.

Tarkoitus olisi jättää elokuva kesken ensi jouluksi. Sen jälkeen elokuva jätetään levittämättä elokuvateattereihin, joissa se jättää pyörimättä seuraavat pari vuotta. Tämän jälkeen siitä jätetään tekemättä DVD josta pian jättää ilmestymättä "Directors -uncut" -versio. Bonuksina ei tietenkään ole "not making of" -dokumentti, sekä iso kasa tekemättä jääneitä trailereita.

Tämän kaiken ajattelimme vaativan noin 1500 vapaaehtoista elämäänsä tylsistynyttä pohjoiskarjalalaista amisviiksistä verkkarihousua. Ja erinäisen varsin suuren numerollisen euroja. Kiitos jo etukäteen. Auttaminen on isänmaan asia, maksamatta jättäminen isänkäden.

Katso myösMuokkaa