Avaa päävalikko

Hikipedia β

Hikinews:Hipsterien syysmuutto alkanut

Tämä sivu on osa Hikinews-palvelua.

9. elokuuta 2013

Hipsterit, nuo ihmisen lähisukuiset puuttuvat linkit homo sapiensin ja cannabis sativan välillä, ovat aloittaneet syysmuuttonsa. Tavallisesti Kalliossa, Punavuoressa ja vastaavissa tuol puolel pitkääsiltaa olevissa trendilähiöissä pesivät ja oleskelevat hipsterit ovat kuitenkin seuranneet luonnon kutsua. Tiettävästi Suvilahdessa onkin ollut muuttoon kuuluvaa parveilua, kun hipsterit ovat kokoontuneet kuin lentoon lähdössä kohti talviteloja.

Helsinki, joka tavallisesti on resurssoinut paljonkin varoja uhanalaisten hipsterien suojeluun on nyt taantuman vuoksi päättänyt olla rajoittamatta hipsterien liikehdintää. Se on harkinnut jopa sitä että kenties olisi syytä päästää hipsterit vapauteen ja purkaa niille rakennetut suojelualueet. Tämä tarkoittaisi muutosta nykytilaan jossa hipsterit ovat pitkänsillan tarjoaman pullonkaulan rajoittamia ja heidän liikehtimisensä on siksi keskittynyt hyvin rajatuille alueille. Muutos toki lisää esimerkiksi tuhoisia hipsterkolareita, ja moni ihminen saattaa järkyttyä luonnon monikulttuurisuutta ja monimuotoisuutta sillä että villi ja vapaa hipsteri kävelee pihapiirissä. Osa äideistä pelkääkin lastensa puolesta. Mutta suojelun purkaminen säästää valtiolta pitkän pennin!

Toisaalta myös luontoihmiset ovat olleet huolestuneita suojelualueesta. Luonnonsuojelualue joka ei nykyisellään ole riittävän iso, ei vastaa hipstereiden luonnollisia tarpeita. Ne eivät pääse toteuttamaan lajinmukaista käyttäytymistään. Siksi hipsterit ovat kesyyntyneet ja etääntyneet luonollisista toimintatavoistaan. Siksi hipstereitä tavataankin luonnottomassa tilassa punasilmäisinä ja turhautuneina vaeltamassa kulahtaneella tarhausalueellaan. Moni toivookin että suojelualueiden purkaminen parantaa kaikkien tilannetta koska se purkaisi vieraantumisen hipstereiden luontaisesta toiminnastaan maanviljelijöinä, eläinaktivisteina ja yliopistopommittajina.

Lisäksi hipsterien hallitsematon lisääntyminen suojelualueella on asettanut jatkuvasti uusia vaatimuksia. Ruokinta, kuljetus, ja salametsästäjien valvonta on vaatinut suojelujärjestelmilleen ja ruokintajärjestelmilleen tehoja. Tämä on kuormittanut kukkaroa. Joidenkin arvioiden mukaan Helsingin nurmikoilla makoilee nykyään jopa tuhansia hipstereitä, joiden jazzinkuuntelua ulkomaalaiset käyvät pällistelemässä. Tämän kaiken maksaa veronmaksaja!

LähteetMuokkaa