Avaa päävalikko

Hikipedia β

Hikinews:Jumala pesee kätensä Sarah Palinista

Tämä sivu on osa Hikinews-palvelua.

5. lokakuuta 2008

Taivas, Mediahuone - Viime viikkoina kuohuttanut amerikkalainen republikaanien varapresidenttiehdokas Sarah Palin on puheissaan antanut ymmärtää, että hän olisi kovinkin läheinen etupäässä juutalaisten ja kristittyjen johtohahmon, Jumalan, kanssa. Palin on muun muassa sanonut, että alaskalaiselle luonnonsuojelualueelle suunniteltu kaasuputki olisi Jumalan tahto, ja että Irakin sota olisi Jumalan antama tehtävä amerikkalaisille.[1]

Hikinews sai yhteyden Jumalaan ja medialle avautunut kaikkivaltias oikaisee seuraavassa muutamia Palinin puheita:

Allah ja minä selvitimme välimme kauan sitten, kun viimeksi riitelimme Jerusalemista. Öljyhän näitä uuden ajan johtajia kiinnostaa. Länsimaalaiset haluavat sitä, ettei tarvitsisi mennä kävellen kauppaan, ja muslimit haluavat sitä vain, koska länsimaalaisetkin haluavat.

Kysymykseen, mitä varten Palin on puolustellut sotaa Herran nimissä Jumala vastaa seuraavaa:

Helppohan se on johtajan nimeä käyttää, kun täältä Taivaasta on kaiken työn ja tohinan keskeltä vaikea tulla puuttumaan maallisiin asioihin. Ja kun mainitset noille hihhuleille sanankin Raamatusta, ne ovat valmiita seuraamaan sinua vaikka Helvettiin!

Entäpä öljynporaaminen ja 30 miljardin dollarin kaasuputken rakentaminen Alaskan Arctic National Wildlife Refugen suojelualueelle? Ovatko nämä hankkeet Palinin sanojen mukaan Jumalan tahto?

En tiedä, mistä hän on saanut sellaista päähänsä. Itselläni on talvilomamökki kyseisellä alueella, enkä ole ajatuksesta järin innoissani. Saatikka Palinin politiikasta yleensä.

Jumalan poliittiset mielipiteet lienevät selvät, mutta millaisena Taivaan isä näkee Palinin ihmisenä?

Se jatkuva rukoileminen ottaa päähän. Meillä on täällä taivaassa jatkuvasti linjat tukossa, kun kaikenmaailman sarah palinit ovat joka käänteessä kädet ristissä kiittämässä joka leivänmurusta, jonka hyppysiinsä saavat. Taivaspaikkaakin olen pitänyt varattuna Palinia varten siitä lähtien, kun hän 12-vuotiaana liittyi Assembly of God -kirkkoon, mutta pitänee sopia uudelleenjärjestelyistä Saatanan kanssa...

Mietteliäänä Jumala lopetti haastattelun näihin tunnelmiin, kiitti kohteliaasti ja palautti Hikipedian toimittajan pään pilvistä takaisin Maan pinnalle jatkaakseen taivaallisia toimenpiteitään.

ViitteetMuokkaa