Avaa päävalikko

Hikipedia β

Hikinews:Kokoomusnuoret julkaisivat keittokirjan

Tämä sivu on osa Hikinews-palvelua.

29. maaliskuuta 2010

SAIMAA, Suomi - Kokoomuksen Nuorten Helsingin piirin toiminnanjohtaja Eero Tikka on julkaissut keittokirjan. Kysymyksessä on harvinaisiin riistaruokiin painottunut kokoomukselaisia arvoja tukeva reseptikirja todellisille kulinaristeille ja harvinaislaatuisempien ruokien ystäville.

Ajattelin laittaa kaikki kokoomusnuorten herkut samojen kansien väliin. Kirjasta löytyy ihan sellaisetkin suussa sulavat ruokaelämykset kuin uunisaimaannorppa sitruuna-anjoviskastikkeella, metsäsienillä täytetyt liito-oravakääryleet, lihaisa panda-kasvispata sekä hunajalla marinoidut pussiahmapihvit”, Tikka mainostaa.

Tikka kertoo lisänneensä kirjaan myös harvinaisia hyönteisiä hyödyntäviä reseptejä herätelläkseen ihmisiä enemmän myös ötökkäruokapöytien ääreen.

Meidän puolueemme piirissä sinivalasruokien ystäviä löytyy kyllä, mutta kukaan ei tunnu ymmärtävän, että ihan harvinaisista hyönteisistäkin voi saada aikaan varsin mainioita makuelämyksiä esimerkiksi cocktail-kutsuille. Eikä edes tarvitse mennä sademetsiin, sillä Suomessakin on joskus tavattu esimerkiksi lehmussepikkää, josta saa kuivattuna hyvin maukasta pikkunaposteltavaa”, (Valkoselkä-)Tikka kertoo ja toivoo, että keittokirja saisi lukijoita myös puolueensa piirin ulkopuolelta.

Hikinews tiedusteli Tikalta, mikä olisi kokoomukselaisittain oikeaoppisin tapa fileerata toimituksen lempiriistalintu laulujoutsen, mutta sai vastaukseksi vain epämääräistä mutinaa kansallislinnun diplomaattisesta koskemattomuudesta.

Uhanalaisista eläimistä valmistetut ruoat eivät oletettavasti tule politiikan piirissä saamaan ainakaan jyrkkää vastustusta, sillä ainoat puolueet joita melkein kadonneiden eläinten syöminen voisi närkästyttää – vihreät ja perussuomalaiset - ovat liian keskittyneitä kiistelemään siitä, ovatko maahanmuuttajat lähtöisin suoraan sielunvihollisesta vaiko jumalaisesta aarreaitasta.

Katso myösMuokkaa

LähteetMuokkaa