Avaa päävalikko

Hikipedia β

Hikinews:Lehtomäki ei pyri Keskustan väyryseksi

Tämä sivu on osa Hikinews-palvelua.

17. tammikuuta 2010

KENTTÄ, Suomi – Ympäristöministeri, Keskustan varapuheenjohtaja Paula Lehtomäki ei pyri puolueensa väyryseksi kesän puoluekokouksessa. Lehtomäen mukaan Keskustan väyrysen tehtävät veisivät kaikki mahdollisuudet normaaliin perhe-elämään. Lehtomäkeä oli aiemmin pidetty suurena ennakkosuosikkina Keskustan väyryskilvassa.

Yhtään ehdokasta ei ole vielä ilmoittautunut virallisesti pyrkimään väyryseksi. Ulkomaankauppaministeri Paavo Väyrynen on kuitenkin ilmaissut valmiutensa uhrautua isänmaan puolesta pyrkimään Keskustan väyryseksi. Väyrynen ehti jo kuuluttaa varteenotettavia ehdokkaita mukaan ja tiedusteli, onko puolueen väyryskilvasta tulossa "Idols-kisa vai voimamiesmittelö". Muita, esimerkiksi älylliseen lahjakkuuteen liittyviä kriteerejä Keskustan piirissä ei näet tunnusteta.

Muita mahdollisia ehdokkaita Keskustan uudeksi väyryseksi ovat koko kansan rakastamat elinkeinoministeri Mauri Pekkarinen, perunakellariasukki Jarmo Korhonen ja Suomen pitkäaikaisin sekä rehellisin naispääministeri Anneli Jäätteenmäki.

Keskustan puoluekokousedustajat valitsevat uuden väyrysen vanhasen väyrysen tilalle ensi kesän puoluekokouksessa.

Katso myösMuokkaa

LähteetMuokkaa