Avaa päävalikko

Hikipedia β

Hikipedia:Ehdota "ajankohtaista"-palstalle/arkisto2

< Hikipedia:Ehdota "ajankohtaista"-palstalle
Yli 3kk vanhat uutiset ovat siirtyneet viettämään eläkepäiviään arkistosivulleen.
  • Suomi on kärsinyt karvaan tappion YK:n äänestyksessä jollekin Hiirenpaskavaltiolle jonkun neuvoston kaksivuotisesta jäsenyydestä, täten pudoten ohi suurista saappaista. Useiden poliitikkojen kerrotaan loukkaantuneen.
  • Ensi maanantaina alkaa taas kerran tuo 3 kuukautta kestävä, koko kansan hermoja raastava vitsaus ja televisio-ohjelma Big Brother. Voit välttyä itsetuhoista myötähäpeää aiheuttavalta BB-uutisoinnilta boikotoimalla iltapäivälehtiä, menemällä talviunille tai muuttamalla marsiin.
  • Uusimpien tietojen mukaan Suomen presidenttinä vuosina 1944-1946 toiminut C. G. E. Mannerheim olikin kenialainen. Löytö on saanut aikaan tiedettävästi yhden vastalauseen, jonka takana on entinen kansanedustaja Jörn Donner. Hän ei usko väitteeseen ja omien sanojensa mukaan tieto on "silkkkaa bluffausta". Vielä ei tiedetä, ketä tässä nyt sitten on oikein yritettu bluffata.
  • CERNnin fyysikot löysivät Higgsin bosonin etsiessään pysäköintipaikkaa autolleen. Eräs projektin suurimmista epäilijöistä oli fyysikko Stephen Hawking – joka oli jo vuosia väittänyt, että "Ette te löydä mitään! ja te ette osaa edes pysäköidä autoanne" – on tunnustanut häviönsä 100 dollarin vedonlyöntiin aiheesta. Tosin tiedemaailma ei ole vielä yksimielinen löydöstä: Joidenkin fyysikkojen mukaan CERN keksi ensin Internetin ja Higgsin bosoni löytyi käyttäen Googlen hakua. (4. heinäkuuta 2012)
Pari linkkiä...
  1. Uusi alkeishiukkanen tuo ratkaisuja fysiikan peruskysymyksiin
  2. Higgsin hiukkanen maksoi satasen Stephen Hawkingille
  • Oriveden kouluampuja on ensimmäinen kouluampuja joka todella osui kouluun. Aikaisemmat yrittäjät ovat olleet häntä huonompia ampujia. Koulu ei tiettävästi kuollut välikohtauksessa joten Oriveden ampujasta ei saa käyttää termiä koulusurmaaja. (31. maaliskuuta 2012)
  • Tuhoisan myrskyn seurauksena Finnairin koneet ovat joutuneet väistelemään lentäviä peltikattoja.
  • Indonesian Poliisi on pidättänyt 60 Punkkaria syytettynä punkkarismista. Heiltä leikataan hiukset ja lähetetään uudelleenkoulutettavaksi pop-musiikin kuuntelijoiksi. Indonesian hallitus pitää Punkkareita huonona esikuvana maalleen ja halusikin korostaa, että Indonesiassa poljetaan ihmisoukeuksia ja kuunnellaan paskaa musiikkia yhtä rankasti kun aina ennenkin. (14. joulukuuta 2011)