Hikipedia:Ehdota hyvää artikkelia

Star.svg
Symbol support vote.png
Unsupport vote.png
Oppose vote.png

Tällä sivulla voit ehdottaa hyväksi kokemaasi artikkelia lisättäväksi Virallisesti Hyvien Artikkeleidentm joukkoon. Tämä ei ole äänestyssivu vaan keino vihjaista ylläpitäjille, että tietty artikkeli viehättää erityisesti ainakin yhtä käyttäjää (mikä onkin keskimääräisesti hyvän artikkelin merkki Hikipediassa).

Lyhyt ohjeMuokkaa

Ennen kuin ryntäät ehdottamaan omaa tekelettäsi tai lempibändistäsi kertovaa geneeristä siantapponatsimetallibändiartikkelia, olisi kiva, jos lukaisisit läpi luettelon siitä, mitä toivoisimme ehdotettavilta artikkeleilta.

 1. Huumori rakentuu näppärästi eli ei ainakaan kakka-, homo- ja ruotsalaisvitsien varaan. Natsivitsit ovat sillä rajalla. Holokaustivitsit ovat hassunhauskoja. Ehdota niitä.
 2. Artikkeli erottuu joukosta. Jos samankaltaisia artikkeleita on jo merkitty hyviksi, se ei estä vielä kuudennen saman kaavan valtioartikkelin ehdottamista hyväksi, mutta vaihtelu virkistää.
 3. Kuva ois kiva. Koska aikuiset artikkelit sano, et oikeis artikkeleis on kuvii.
 4. Ja lopuksi: hyvät ja suositellut sivut ovat Hikipedian näyteikkunoita. Ketään ei kiinnosta anime, sen sijaan Hikipedian satunnaiset kävijät haluavat lukea häröilyä tieteen filosofiasta ja monipolvisista yhteiskunnallisista taitekohdista, koska ne edustavat fiksua, älykästä, kulttuurisesti merkittävää ja kaikin puolin Hikipedian arvonnostostrategian mukaista materiaalia. Esillä oleva sisältö ruokkii helposti itseään, joten meillä ei ole varaa antaa mangalle nimetöntä (pikkusormi meni jo). Älä ehdota vääränlaista triviaa.

Vieläkö kiinnostaa? Aloita ehdottamasi artikkelin niminen väliotsikko, tee linkki ja esitä lyhyt perustelu. Muista allekirjoittaa toiveesi kirjoittamalla neljä tildeä ~~~~ tai painamalla siihen tarkoitettua nappia ( ) muokkausikkunassa. Voit vastustaa tai kannattaa toisen ehdotusta tällä sivulla lyhyin perusteluin. Huumoristakin voi kuulemma keskustella sivistyneesti, joten kirjoita syväluotaavat temaattiset analyysit ja Bahtin-sitaateilla tuetut kakkahuumorin puolustusesseet puheena olevan artikkelin omalle keskustelusivulle.

EhdotuksiaMuokkaa

IslamMuokkaa

Vähintään hyväksi, mieluummin suositelluksi, loistava sivu, ei mitään moitittavaa.--Kenraali Grievous 14. toukokuuta 2008 kello 18.10 (UTC)

   Kannatan, joskin alun mallinesekamelskaa voisi hieman siistiä jotenkin ennen leiman lätkäisemistä. -- JATkeskustelu 31. toukokuuta 2008 kello 08.19 (UTC)
Mites tää ei oo jo hyväks merkitty? Laitan hyväksi. Joku laittakoon suositelluksi, mikäli katsoo, että artikkeli on sen arvoinen, itse en tiedä, onko.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ perjantai 3. heinäkuuta 2009 09.46

Foorumi:Aliarviointi/KiviMuokkaa

Voiskohan tuon heittää hyväksi sivuksi? On sentään kahden värikkään muokkaajapersoonan yhteistyöartikkeli. Ehkä vähän pienen piirin juttu, mutta hymyilyttää väkisin... --melkein hyödyllinen Winston 1. helmikuuta 2008 kello 20.55 (UTC)

Update, Snelliä ei naurattanutkaan. Eli unhoitetaan tämä. --melkein hyödyllinen Winston 2. helmikuuta 2008 kello 20.06 (UTC)
Miten niin ei naurattanut, mihin viittaat? Luoma (muinaisenglanniksi) 2. helmikuuta 2008 kello 20.36 (UTC)
Taisi Winston ajaa takaa, että se on niin epäitoivoista, kun pyydän jotain aina uudestaan ja uudestaan aliarvioimaan, ja lopuksi heroiinihullu vandaali ja yksi hikipedian n00b ovat ainoita muokkaajia. Itseäni ei naurattanut. --  Pieni Herra Snelli   2. helmikuuta 2008 kello 21.49 (UTC)
Anteeksi, ei ollut tarkoitus ketään, varsinkaan Snellmania loukata. Sinulla, Snelli on hauska tapa kirjoittaa kovin puhutun oloista kieltä. Se jo hymyilyttää, mutta sitten tulee höyrypää joka hakkaa näppäimistöään kuin tuomionpäivän kanttori urkuja ja kirjoittaa niin päättömän arvioinnin. Siinä oli jokin kontrasti joka pisti nauramaan. Vielä kerran anteeksi jos loukkasin.--melkein hyödyllinen Winston 2. helmikuuta 2008 kello 22.01 (UTC)
Höpsis, et sinä mitään loukannut. Kukaan (Hahaa! Tein sen! TEIN SEN! En kirjoittanut ketään, vaan kukaan! Kukas nyt nauraa, Wooohooo, hahaa!) ei voi loukata Snellmannia. Minua ei naurattanut, mutta en minä nyt ihan niin tosikko ole, että loukkaantuisin. (=. --  Pieni Herra Snelli   2. helmikuuta 2008 kello 22.07 (UTC)
Paitsi että laitat hymiösi ihan väärin päin. =)  • Black Eagle • 2. helmikuuta 2008 kello 22.08 (UTC)
Hei Snelli, vedä hihasta kun on uutta aliarvioitavaa. En ole vielä yhtään artikkelia arvioinut, joten olisi kiva opetella sekin. Uskoisin pystyväni parempaan kuin Sankaritar. --melkein hyödyllinen Winston 2. helmikuuta 2008 kello 22.13 (UTC)

Ludwig van BeethovenMuokkaa

Tässäpä kattava artikkeli mainio,
miksei suositeltu jo?  • Black Eagle • 31. tammikuuta 2008 kello 21.22 (UTC)

Mutta artikkelihan on jo merkitty hyväksi...? --Wooohooo!
Keskustelu 
2. helmikuuta 2008 kello 20.38 (UTC)
Mutta ehkä suositeltu myös? --Luoma (muinaisenglanniksi) 2. helmikuuta 2008 kello 20.40 (UTC)
Lukekaa, tollot!  • Black Eagle • 2. helmikuuta 2008 kello 21.33 (UTC)

GoogleMuokkaa

Nokkela ja näppärä, parodioi hyvin.--pikaista paranemista toivottaa: Winston 31. tammikuuta 2008 kello 16.34 (UTC)

En kannata, mutten vastustakaan. Samanlainen kuin Uncyclopediassa, ja onhan noita muita aihettaan parodioivia sivujakin, jopa a suositeltuna...? -- Luoma (muinaisenglanniksi) 31. tammikuuta 2008 kello 18.54 (UTC)
A on perustellusti minusta suositeltu. Se on aika tyhjentävä ja kattava. Tämä kaipaa vielä jotain oivalluksia; 404hän on melkein samanlainen.  • Black Eagle • 31. tammikuuta 2008 kello 18.58 (UTC)


George BushMuokkaa

Hauska, ei sis. kakkavitsejä, ja lisäksi (ikävä kyllä) hyvin todenmukainen. *khöh* Kommentin jätti 91.153.57.189 (keskustelu – muokkaukset).

Sehän on jo hyvä... Ellet sitten tarkoittanut George H. W. Bushia? --Wooohooo!
Keskustelu 
11. maaliskuuta 2008 kello 15.25 (UTC)

McDonald´sMuokkaa

Hauska ei kakkavitsejä, lisäksi iso ja siisti, myös kuvia. Kommentin jätti 91.153.57.189 (keskustelu – muokkaukset).

 •    Mnjää, enpä tiedä. Jos olis tavallisen artikkelin ja hyvän artikkelin välissä vielä jotain, niin ehkä semmonen, mutta ei mielestänii hyvä´ksi eikä varsinkaan suositelluksi. Jotain siitä puuttuu, ja "Tunnetuimpia tuotteita" osio on liian pitkä.--Kenraali Grievous 22. lokakuuta 2008 kello 20.00 (UTC)

HyperbolaMuokkaa

Tähtitieteellisen hyvä artikkeli. Tämän äärimmäisyyksiin viedyn sana-akrobatian jälkeen muut artikkelit ovat kalpeita varjoja .--pikaista paranemista toivottaa: Winston 31. tammikuuta 2008 kello 16.34 (UTC)

Älykäs suunnitteluMuokkaa

Aikojen saatossa huippuunsa kehittynyt artikkeli GDI --pikaista paranemista toivottaa: Winston 31. tammikuuta 2008 kello 16.34 (UTC)

Pitikin sanoa, että noissa on aika paljon samaa, osuin vain ID:n sivulle aiemmin. Hyviä mielestäni molemmat, mutta pitäisikö yhdistää? --pikaista paranemista toivottaa: Winston 31. tammikuuta 2008 kello 19.44 (UTC)
Samuus on mielestäni erittäin tarkoituksenmukaista. Älykäs Suunnittelu ei toimi jos kreationismiartikkeli ei olisi juuri tuollainen. Tavallaan kaikki vitsit on kreationismissa ja älykäs suunnitelma on hauska nimen omaan sitä kautta, mikä se on - ainakin yleisen käsityksen mukaan - muutenkin. (Ja jo pelkkään yleiseen näkemykseen vitsin voi rakentaa. Oli itse ilmiöstä sitten mitä mieltä tahansa. ) Eli ehdottomasti EI yhdistämistä.  NPOV(★★★★★) 17. maaliskuuta 2008 kello 15.02 (UTC)
Menisikö tämä hyväksi Kreationismin kanssa? --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 14. huhtikuuta 2008 kello 11.42 (UTC)
Siis niinkuin että ei yhdistetä vaan merkataan molemmat hyväksi. --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 15. huhtikuuta 2008 kello 13.13 (UTC)

Aimo Kaarlo CajanderMuokkaa

Näin kuiva ja tylsä aihe on käännetty todella luovasti näppäräksi ja toimivaksi yhden vitsin artikkeliksi. Artikkeli on vähän lyhyt, mutta pitkittäminen toisaalta vesittäisi juttua. -- JATkeskustelu 30. elokuuta 2007 kello 19.43 (UTC)

 •    Ei missään nimessä. Tynkä. Mustavalkoinen kuva. Tylsä aihe. Tämän tehneellä käyttäjällä on jo sata suositeltua ja hyvää sivua, minulla ei ensimmäistäkään --Sukkanukke 1 30. elokuuta 2007 kello 19.09 (UTC)
 •    Kannatan. Ehdottomasti. Toimikaa ylläpitäjät jo! --Sukkanukke II 30. elokuuta 2007 kello 19.27 (UTC)
 •    Sivun tekijä on tavoittanut luontevasti Suomen kohtalonhetkien ja mallimaailman pinnallisuuden välisen konfliktin ja luonut näistä lähtökohdista mestariteoksen, joka tavoittaa olennaisen näistä molemmista ja peilaa täten käsitystämme siitä, mitä on olla suomalainen 2000-luvun nykyisen historiakäsityksen valossa. -- Sukkanukke III 30. elokuuta 2007 kello 20.03 (UTC)
 • Ylläpitäjän tuomio: Tämä kelpaa varsin hyvin hyväksi sivuksi. --Malliylläpitäjä n:o 1 30. elokuuta 2007 kello 21.51 (UTC)

Huuto.netMuokkaa

Tekemäni. --Luoma (muinaisenglanniksi) 3. helmikuuta 2008 kello 19.42 (UTC)

ValekeskusteluMuokkaa

Tekemäni. --Luoma (muinaisenglanniksi) 3. helmikuuta 2008 kello 19.42 (UTC)

Kannatan suositelluksi asti, mutta myös suosittelen merkitsemään tämän artikkelin suositelluksi sisäpiirivitsiksi. Sinänsä tosi hassu. Ja sen keskustelun keskustelu myös.  • Black Eagle • 3. helmikuuta 2008 kello 20.55 (UTC)

ValefoorumiMuokkaa

Wooohooon tekemä. --Luoma (muinaisenglanniksi) 3. helmikuuta 2008 kello 19.42 (UTC)

Nyt tyydyn vain antamaan kommentin, en lausuntoa: täyttää joitain hyvän vaatimuksia, mutta on liian samanlainen kuin ylläesitelty. Ylläesitelty keskustelusivuineen päivineen on ehkä jopa hieman tyhjentävämpi.  • Black Eagle • 3. helmikuuta 2008 kello 20.58 (UTC)
Minäkään en halua sitä hyväksi, sillä tein sen vain lähinnä demonstroidakseni tätä ko. valekeskusteluideaa. Se on tuotantoni huonoimmasta päästä, pelkkä kokeilutyhmäily. Jos muka haluatte laittaa sen hyväksi, laittakaapa samantien muutkin tekemäni artikkelit, jotka ovat tätä huomattavasti tasokkaampia. --Wooohooo!
Keskustelu 
11. maaliskuuta 2008 kello 15.26 (UTC)

$kientologiaMuokkaa

No... Yhdeltä suunnalta katsottuna se on hieman huonosti asiaa tuntemattomalle avautuvaa haukkumista, mutta toisaalta siinä on ihan kivat kuvat, se sai korkean aliarviointituloksen ja se on äärimmäisen mallikkaasti muotoiltu. --Liity minuun tai kuole --Hjassan 14. maaliskuuta 2008 kello 13.17 (UTC)

Kannatan. πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ 17. maaliskuuta 2008 kello 10.41 (UTC)

Kreivi KrapulaMuokkaa

Onnistuttu mielestäni hyvin käyttämään Draculataruista napattuja taruja kuvaamaan Kreivi Krapulaa. Idea sinänsä on jo tarpeeksi hyvä hyvä-merkintään. -- Traani  15. maaliskuuta 2008 kello 15.33 (UTC)

Merkkasin hyväksi --Wooohooo!
Keskustelu 
15. maaliskuuta 2008 kello 15.39 (UTC)

Masa MainioMuokkaa

Yksinkertaisuudessaan luettelo Masa Mainio-peleistä on nerokas! Pelkästään sen humoristiset saavutukset ovat hyvä-merkinnän arvoisia. -- Traani  15. maaliskuuta 2008 kello 15.33 (UTC)

Merkkasin hyväksi --Wooohooo!
Keskustelu 
15. maaliskuuta 2008 kello 15.46 (UTC)

Jesus Cristus (Hikipedian käyttäjä)Muokkaa

Enpä olisi uskonut, mutta Sankaritar osasi tehdä oikeasti hauskan artikkelin. Ansaitsisi hyvä-merkinnän. --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ 16. maaliskuuta 2008 kello 15.04 (UTC)

 •    En kannata. en ymmärrä, mikä tuossa on hauskaa.--  16. maaliskuuta 2008 kello 16.07 (UTC)
 • "Tyhjä". Hauskuutena tuossa nähdään se, kuinka artikkeli kuvaa Hikipedistien tapaa kohdata uusia käyttäytyjiä, ja näin pelotella heidät pois... Näin minä sen ainakin näen. -- Traani  17. maaliskuuta 2008 kello 14.00 (UTC)
 •   Tuossa on pari hauskahkoa kohtaa, mutta en silti näe sillä tulevaisuutta hyvänä sivuna. Ja slkäpiissäni tuntuu tätä lukiessani hienonhieno värinä siitä, että tämä olisi jonkin sortin tyhmäily. Vaikka tietysti ymmärrän mistä tässä on kyse. --Wooohooo!
  Keskustelu 
  17. maaliskuuta 2008 kello 14.58 (UTC)
 • Syy, miksei tästä pitäisi tehdä hyvää on mielestäni se, että tämäkin on valesivujen tavoin puhdas sisäpiireily, joten ne, joista tämä olisi hauska (vakiokäyttäjät) löytävät tämän kuitenkin... -- Traani  17. maaliskuuta 2008 kello 15.02 (UTC)

DespoottiMuokkaa

Lukekaa perustelut tästä. Hyvä crossover-artikkeli. --

Wooohooo!
Keskustelu 

17. maaliskuuta 2008 kello 14.58 (UTC)

 •   Kannatan. --Napoleon 24. maaliskuuta 2008 kello 10.35 (UTC)
 • Merkitsin hyväksi. --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ 25. maaliskuuta 2008 kello 18.41 (UTC)

SSMuokkaa

Mielestäni hyvä osoitus siitä, että tälläisestäkin aiheesta voi repiä hyvää huumoria, eikä sitä tavanomaista natsi-homottelua (vaikka viimeksi sanottua onkin mukana, mutta ei siinä negatiivisessa mielessä). -- Traani  22. maaliskuuta 2008 kello 11.33 (UTC)

 •   Kannatan varovasti. Natsihomottelu on kuluneista kulunein aihe – artikkeleissa, joihin se ei liity. Tämän aiheen kohdalla se sen sijaan on perusteltua, ja lopputulos on oikeassa mielentilassa luettuna aika onnistunut. --Napoleon 24. maaliskuuta 2008 kello 10.35 (UTC)
 • Merkitsin hyväksi. --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ 25. maaliskuuta 2008 kello 18.41 (UTC)

Antiikin KreikkaMuokkaa

Jääviydestäni huolimatta uskallan pitää tätä kelvollisena historia-artikkelina. --Napoleon 24. maaliskuuta 2008 kello 10.35 (UTC)

 • Kannatan nostoa hyväksi. --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ 25. maaliskuuta 2008 kello 18.41 (UTC)

Turun-Tampereen sotaMuokkaa

Saanut alustavaa hyväksyntää ja tavoitellun mukava artikkeli -arvon keskustelusivulla. --Napoleon 24. maaliskuuta 2008 kello 10.35 (UTC)

Sodankäynnin säännötMuokkaa

Tiivis, totuudenmukainen, näppärä ja hauska. Vähän lisää kuvitusta, ja sivu on esimerkillinen. --Napoleon 24. maaliskuuta 2008 kello 10.35 (UTC)

Minun puolestani jo nyt suositelluksi. Muulle maailmalle varsin edustava otos Hikipedian huumorista. -- Black Eagle (keskustelu) 24. maaliskuuta 2008 kello 19.14 (UTC)
Erinomainen artikkeli! Perustuu "tosimaailmaan" ja on hyvin hauska... Tosin soveltuisi enemmän hikikirjaston "oppaat" osioon... --Terveisin kone jonka aivojen sijalla on laatikko joka surisee 25. maaliskuuta 2008 kello 17.07 (UTC)
Merkitsin hyväksi. Kuka kannattaa suositeltu-tittelin myöntämistä? --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ 25. maaliskuuta 2008 kello 18.41 (UTC)
MINÄ. -- Black Eagle (keskustelu) 25. maaliskuuta 2008 kello 18.56 (UTC)
Minä myös. --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ 26. maaliskuuta 2008 kello 08.34 (UTC)
Laitoin suositelluksi. --

--πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ

27. maaliskuuta 2008 kello 06.29 (UTC)

PersikkopuuMuokkaa

Hyvin muotoiltu ja hauska. Omaperäinen idea. --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 14. huhtikuuta 2008 kello 11.42 (UTC)

Sopivan häiritsevä. Merkitty. --Pullamössö 22. heinäkuuta 2009 kello 15.28 (UTC)

Pään irrottaminen moottorisahallaMuokkaa

Hauska ja yksinkertaisuudessaan toimiva idea. --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 14. huhtikuuta 2008 kello 11.42 (UTC)

Kannatan. --Napoleon 22. lokakuuta 2008 kello 16.37 (UTC)
Kannatan. -- Traani  22. lokakuuta 2008 kello 16.57 (UTC)
Kannatan! --SukkaNukkien Ylipäällikkö 12. marraskuuta 2008 kello 20.13 (UTC)
   --Puoli-irtonainen persoonallisuus 12. marraskuuta 2008 kello 20.41 (UTC)
Tätä taipuisin kannattamaan. --Nahkealehtinen kasvillisuus 12. marraskuuta 2008 kello 21.04 (UTC)

HirvivaroitinMuokkaa

Uskaltanen tätä ehdottaa vaikka oman, jos kohta kovin vaatimattoman panokseni olen kehitystyöhön antanut. Taas yksinkertainen idea toimii hyvin. --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 14. huhtikuuta 2008 kello 11.42 (UTC)

Tätä sopisi vähän laajentaa. --Pullamössö 22. heinäkuuta 2009 kello 15.28 (UTC)
Mun mielestäni hyvä just tollasena. Ehkä hyväksi vois merkitä?

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ keskiviikko 22. heinäkuuta 2009 15.37

Hyst, älä, äyh! Nyt just kun oltas enemmän saatu kiristettyä siitä! Merkitse sitten. Kyllä kai se vielä laajenee... --Pullamössö 22. heinäkuuta 2009 kello 15.44 (UTC)

BruneiMuokkaa

Huolella tehty, hienon asiatekstimäinen, hauska ja hyvä ja silleen... --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 14. huhtikuuta 2008 kello 11.42 (UTC)

Ilmaisullisesti merkittävä teos. --Pullamössö 22. heinäkuuta 2009 kello 15.28 (UTC)

Itävalta-UnkariMuokkaa

Taas, vaivalla ja huolella tehty artikkeli, jossa myös huumoria mukana. --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 14. huhtikuuta 2008 kello 11.42 (UTC)

Kannatan. --Napoleon 14. huhtikuuta 2008 kello 12.59 (UTC)
Merkitsin hyväksi.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ maanantai 14. huhtikuuta 2008 13.13

Hannu SalamaMuokkaa

Pitääkö kaikkiin keksiä perustelu? Tämä on hauska ja hyvin tehty artikkeli. --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 14. huhtikuuta 2008 kello 11.42 (UTC)

Kannatan. --Napoleon 14. huhtikuuta 2008 kello 12.59 (UTC)
Merkitsin hyväksi.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ maanantai 14. huhtikuuta 2008 13.13

PillunpäreMuokkaa

Yksi hikipedian helmiä. Ehdottomasti ansaitsee tunnustusta. --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 14. huhtikuuta 2008 kello 11.42 (UTC)

Kannatan.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ maanantai 14. huhtikuuta 2008 13.13

Kannatan. --Napoleon 22. lokakuuta 2008 kello 16.37 (UTC)
Merkinnen hyväksi.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ sunnuntai 26. lokakuuta 2008 11.00

KuusalaliittoMuokkaa

Kuvat sen tekee... --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 14. huhtikuuta 2008 kello 11.42 (UTC)

Kannatan, vaikka sivua saisikin vielä laajentaa. --Napoleon 14. huhtikuuta 2008 kello 12.58 (UTC)
Merkitsin hyväksi.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ maanantai 14. huhtikuuta 2008 13.13

KoliMuokkaa

Hyvin tehty artikkeli josta löytyy monta hyvää koukkua. --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 23. huhtikuuta 2008 kello 11.19 (UTC)

Kannatan.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ torstai 24. huhtikuuta 2008 13.14

Ilmaisen kannatukseni. --Napoleon 29. toukokuuta 2008 kello 09.01 (UTC)
Merkitsen hyväksi.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ sunnuntai 26. lokakuuta 2008 11.00

PianistiMuokkaa

Yksinkertaisesti mainio ja ainakin omasta mielestäni peräti juovuttavan hauska artikkeli. On suuri vääryys, ellei tätä merkitä hyväksi – ja lopullisesti oikeus on toteutunut, kun tämä on suositeltujen joukossa. --Napoleon 29. toukokuuta 2008 kello 09.01 (UTC)

Merkitsen hyväksi, jos ei jo ole.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ sunnuntai 26. lokakuuta 2008 11.00

Olikin jo suositeltu. Antaa olla suositeltu.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ sunnuntai 26. lokakuuta 2008 11.03

Guitar heroMuokkaa

Tämä on sitä oikeaa huumoria... ainakin minun mielestä. Mukavaa törttöilyä ilman kakka vitsejä. Kommentin jätti 85.77.250.129 (keskustelu – muokkaukset).

KotkaMuokkaa

Miesmuistiin ei mikään ole naurattanut (no okei, Pahkasiat nauratti kans) niin pal ku tää artikkeli vastikään ko. paikkakunnalle muuttaneen läppärin näytöltä tavattuna. Kommentin jätti Neenia (keskustelu – muokkaukset).

Hikikirjasto:ItsepuolustusopasMuokkaa

Eräs lempi hikikirjoistani ja varsin opettavainen lukuelämys. Sain siihen jopa kuvatkin, vaikka ne olivatkin vähän liittämällä liitetyt. -- Traani  7. kesäkuuta 2008 kello 17.04 (UTC)

Kannatan. --Napoleon 22. lokakuuta 2008 kello 16.37 (UTC)
Minäkin kannatan. Ja merkitsen hyväksi näin alustavasti.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ sunnuntai 26. lokakuuta 2008 11.00

Ismo LaitelaMuokkaa

Hyvin kirjoitettu, Chuck Norriksen ownaava (Kirjoitus hetken jälkeen Vedin Chuck Norrista turpaan Ähhähhää!), Sentään parempi kuin artikkeli Inka Haapala--Smoke weed everyday - Hampunlehti 17. heinäkuuta 2008 kello 15.47 (UTC)

Hyi vittu. Ei missään nimessä. Surkeaa.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ sunnuntai 26. lokakuuta 2008 11.00

Bysantin valtakunta & satavuotinen sotaMuokkaa

Onnistuneita sivuja, joista riittää hupia pitkään. Saattavat karkottaa ensikertalaiset, mutta toisaalta taustatieto aiheista tekee lukemisesta vieläkin hauskempaa. --Napoleon 22. lokakuuta 2008 kello 16.37 (UTC)

Kannatan (vaikka todella ajavatkin ensikertalaiset pakosalle... Mutta mitäs me niistä, kun saadaan sivistynyttä väestöä varmasti tilalle!) -- Traani  22. lokakuuta 2008 kello 17.57 (UTC)
Kannatan! Ja merkitsen hyväksi!

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ sunnuntai 26. lokakuuta 2008 11.00

300 (elokuva)!Muokkaa

Repeilin koko ajan lukiessani, ehdottomasti vähintään hyväksi artikkeliksi.--Kenraali Grievous 22. lokakuuta 2008 kello 19.51 (UTC)


Hikipeli:KidutusMuokkaa

Edustaa mielestäni Hikipelien ehdotonta parhaimmistoa ja viihdyttää muutenkin minua suuresti kieron elämäni pimeimpinä hetkinä. Loistavaa hupia. Kelpaa kyllä suositella tutuille. -- Traani  28. lokakuuta 2008 kello 13.30 (UTC)

VEDENALAINEN POLKUPYÖRÄMuokkaa

On yht komia ku sun isäs pronssiset kalvosinnapit. Huumori rakentuu näppärästi, artikkeli erottuu joukosta ja jos se nyt välttämättä tarvitsee kuvitusta, niin laitetaan vaikka se Manga-tentacules (=Luoman lempikuva). -A.D.D. 12. marraskuuta 2008 kello 17.45 (UTC)

MINKÄ HELEVETIN TAKIA JOKA IKINEN IHMINEN NÄYTTÄÄ AJATTELEVAN, ETTÄ MINÄ OLEN JONKIN SORTIN HIKINEN LONKEROPORNOFANI???!!! EN OLE! Artikkelista: Se on liian lyhyt.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ keskiviikko 12. marraskuuta 2008 18.06

Ei kai kukaan niin ajattelekaan, mutta on muuten vaan mukava välillä kokeilla miten sut saa peeloilemaan caps lokilla tai jotenkin muuten jännästi. :D:D -A.D.D. 12. marraskuuta 2008 kello 18.14 (UTC)
Kannatan, pidän artikkelista. Ja Luoma, kyllä olet, et vain vielä hyväksy sitä... Eräänä päivänä lonkerot vievät sinutkin... -- Traani  12. marraskuuta 2008 kello 19.01 (UTC)
Olen katsonut kerran lonkeropornoa, silloinkin vain sosiaalisen tilanteen painostuksesta. Älkää mua nyt hentaihörhöksi leimatko. Vedenalainen polkupyörä ehkäpä ansaitsisikin sen hyvä-leiman.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ torstai 13. marraskuuta 2008 13.42

Muistas sitten vältellä Lovecraftin kirjallista (onko hänellä muutakin) tuotantoa, ne kun tuppaavat tursuamaan irstaita ja epäilyksettä pahantahtoisia lonkeroita, joita ei ole aina edes voideltu Geneven sopimuksen velvoittamilla liukuvuutta edistävillä voiteilla. -- Traani  13. marraskuuta 2008 kello 16.35 (UTC)

KentauriMuokkaa

Jeah! -A.D.D. 12. marraskuuta 2008 kello 18.15 (UTC)

!haeJ. Laatu ei mielestäni vastaa hyvän artikkelin vaatimuksia... -- Traani  12. marraskuuta 2008 kello 19.22 (UTC)

PihlajakatuMuokkaa

Todella merkittävä aihe ja toteutus suorastaan loistelias!! -A.D.D. 12. marraskuuta 2008 kello 18.16 (UTC)

Vastustan. Syitä sietääkin sitten miettiä. -- Traani  12. marraskuuta 2008 kello 19.22 (UTC)

Half-LifeMuokkaa

Siks ku mä sanon -A.D.D. 12. marraskuuta 2008 kello 18.25 (UTC)

Vastustan, sillä ehdottajan argumentti, saatika sitten artikkeli, ei jostain syystä vakuuttanut minua (vaikka olihan tämä parempi kuin kaksi edeltävää...) -- Traani  12. marraskuuta 2008 kello 19.22 (UTC)

Hikikirjasto:Aggressiivisen ajon kurssiMuokkaa

Hikikirjan huumori on hyvää, tietoturvaoppaan ATK:n käyttäjälle tapaan se perustuu asioiden kääntämiseen päälaelleen. Kirja sisältää useita hyviä kuvia, joista pidin erityisesti viimeisestä (tai oikeammin sen kuvatekstistä), ja lopussa se huipentuu suomalaisen liikennekulttuurin kritisointiin. Lisäksi hikikirja käsittelee aihettaan monipuolisesti. --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 17. joulukuuta 2008 kello 21.43 (UTC)

Kannatan. Koska en pystynyt keksimään mahdollisia vasta-argumentteja, merkitsin jo törkeän omavaltaisesti artikkelin hyväksi tämän aloitteen pohjalta. --Napoleon 18. joulukuuta 2008 kello 09.10 (UTC)

Hikipedian KesäleiriMuokkaa

Pitkästä aikaa havaittu hikipediassa hyväksikin havaittu artikkeli. Loistavaa parodiaa Hitler-Jugend leiristä. Sopivasti kuvia, hiukan nauroinkin joka on erittäin harvinaista tällä sivustolla. --asfjpasfoaspfojasfpo (sfoöhfåohasfåoashfo | åoashoasdohasd - {{#ec:Idan|}} asdsadåasd¨åkåasd) 18. asasdasdsdads 2009 dfgdgf 20.42 (YTR) 5. helmikuuta 2009 kello 17.43 (UTC)

TexasMuokkaa

Artikkelissa ei ole mitään puutteita, mutta siinä on miellyttävän paljon luettavaa. Se sisältää muutamia vitsejä, jotka onnistuivat nostamaan virneen kasvoilleni, vaikka olenkin turtunut Hikipedian huumoriin. --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 7. huhtikuuta 2009 kello 14.13 (UTC)

Käy minulle. --Napoleon 8. huhtikuuta 2009 kello 10.26 (UTC)
Vastalauseiden puuttuessa korotan artikkelin hyväksi. Se kaipaisi vielä alkuun jonkin kuvan. --Napoleon 12. huhtikuuta 2009 kello 12.35 (UTC)

Maximilien RobespierreMuokkaa

Kouluesimerkki siitä, miten kuolemanvakavasta aiheesta saadaan mustan huumorin keinoin todella hauska. Nauroin kippurassa lukiessani sitä. Ranskan vallankumouksen verilöyly olikin itse asiassa Giljotiini-visailua...Humppakuutio 3. heinäkuuta 2009 kello 06.29 (UTC)

Kannatan ja merkitsen hyväksi. --Meteori 3. heinäkuuta 2009 kello 07.26 (UTC)
Tämä on kyllä hyvän arvoinen. Joten älä huoli, Meteori, saat pitää pääsi, vielä...

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ perjantai 3. heinäkuuta 2009 09.44

KertojaMuokkaa

Alun alkaenkin hyvä idea nyt paranneltuna toteutuksena ja jopa 33 % enemmän vitsejä! Aliarvioinnissa sai kehuja minulta ja siltä toiseltakin. Kyllä nyt pitäisi käydä toimiin, sillä jos tämä artikkeli ei ole hyvä, niin Hikipediasta lähtee helvetin moni muu! Yle vahingoittaa meidät ja syy on sinun! --Napoleon 11. heinäkuuta 2009 kello 11.23 (UTC)

JärkierektioMuokkaa

Tämän jos öhh... Status? Statustuttaisi? --Pullamössö 22. heinäkuuta 2009 kello 13.32 (UTC)

Ööh... no kai tätä voisi kannattaa. Ööh, oliko se näin:    --Napoleon 22. heinäkuuta 2009 kello 14.34 (UTC)
No öhh... No merkitsen. --Pullamössö 22. heinäkuuta 2009 kello 14.41 (UTC)

Frans Eemil SillanpääMuokkaa

En ehdota tätä hyväksi, vaan peräti suositelluksi. Siitäs saitte. --Napoleon 22. heinäkuuta 2009 kello 14.34 (UTC)

Jos nyt, öhh... Ei kun se olikin tuo edellinen. Hyvin kelpaa. --Pullamössö 22. heinäkuuta 2009 kello 14.56 (UTC)

Suomen ValtakunnanjohtajaMuokkaa

Asiantuntijamaisuudessaan ja asiallisuudessaan parodioi laajempaa aihealuetta, kuin ensisilmäyksellä luulisi.

Teidän Tyräel Haara-Pallila, hän, jonka sydämen paikalla on ankeriaan pyörittämä dynamo.

   On hauska pitkälti juuri tuon asiallissävyisen esitystapansa vuoksi. Hyväksi kelpaa. Ja onhan ne aika kahjoja nuo veikot. --Napoleon 10. elokuuta 2009 kello 22.37 (UTC)

TontutMuokkaa

   Minusta tämä on hyvä koska kuvia ja tekstiä on.
Tarkentaa voisi. Ja allekirjoittaa. Ja asetella otsikon oikein. Ja jättää tuollaiset yhteenvedot välistä. --Pullamössö 16. syyskuuta 2009 kello 11.09 (UTC)
Tarkennampa sitten... T:   Sammakkomies   23. syyskuuta 2009 kello 13.07 (UTC)

   Minusta Tontut artikkeli voisi olla suositeltu sivu koska:

 • Siinä on enemmän kuin 5 kuvaa
 • Siinä on paljon tekstiä
 • Siinä on paljon väliotsikkoja (Vaikkakin se ainoastaan suurentaa sisällysluetteloa)
 • Siinä on hauskuutta
 • Siinä on paljon hauskoja paljaspyllyisiä tonttuja
 • Siihen ei ole yliviljelty homo sanaa.

Laitan tähän vielä artikkelin huonojaki puolia vaikka se vaikeuttaa sen laittamista suositelluksi artikkeliksi.

  Tontut artikkelin huonot puolet ovat

 • Sitä on vandalisoitu paljon

T:   Sammakkomies   23. syyskuuta 2009 kello 13.07 (UTC)

Kaarle X KustaaMuokkaa

   Kylla Napsu osaa. --    Gigolo Piccolo 13. lokakuuta 2009 kello 20.19 (UTC)

PudasjärviMuokkaa

Ihan näppärää parodiaa, välissä jopa hyviä oivalluksia. Pientä kehittelyä vielä vaatisi, mutta oli panostettu esim. vaakunaan ja osaan paikkakuntia. (itse lisäsin pikkupätkän tekstiä myös juuri) --85.23.127.17 12. huhtikuuta 2010 kello 01.44 (UTC)

Artikkeli vaatisi hyvästä käydäkseen vähän suurempaakin kehittelyä. Nykyisellään se on kokoelma irrallisia, levottomia faktoja ja päättyy kaikista paikkakunta-artikkeleista tuskastuttavan tuttuun kaupunginosaluetteloon. Artikkeli saattaa olla hauskaa luettavaa pudasjärveläiselle, mutta ei siitä nykymuodossaan virallisesti hyväksi ole. --Napoleon 12. huhtikuuta 2010 kello 10.51 (UTC)

Kuwait ja Muammar GaddafiMuokkaa

Minulla tuli tänään jotenkin outo, epäkommunistinen paine saada natsoja takkiini. Nämä kaksi ovat ainakin omasta mielestäni riittoisia hyviksi artikkeliksi--  Bassman (Agitaatiot   Tuotokset) 28. lokakuuta 2011 kello 21.02 (UTC)

Keskustelu käyttäjästä:Idan/arkisto1#Idan-vandaali kuoleeMuokkaa

Kuuluu luokkaan "hykerryttävää, räjäyttelevää mutta kallopainemaiseksi vaikutustaan kasaavaa". Ongelma on, että pitkällä keskustelusivulla on tylsempiäkin osioita. Tietysti voisi luoda osioon uudelleenohjauksen, jonka luokitella hyväksi artikkeliksi, ja sitten laittaa osion alkuun hyvä-mallineen ilman sen tuomaa luokkaa. --Kuri (keskustelu) 15. helmikuuta 2014 kello 23.02 (UTC)

Asia ratkaistu toisin. --Kuri (keskustelu) 24. helmikuuta 2014 kello 03.29 (UTC)

Hikiaineisto:Aku Ankka -lehden keskustelufoorumin persoonallisuuksiaMuokkaa

Oma muttei kuitenkaan. --Kuri (keskustelu) 28. kesäkuuta 2014 kello 15.58 (UTC) P.S. Lobbaan vähän:

Anu PalosaariMuokkaa

Joo! --Kuri (keskustelu) 28. kesäkuuta 2014 kello 15.58 (UTC)

Hikinews:Ennakkokatsaus mielenosoituskesäänMuokkaa

Ei ehkä. Laatu-uutisia on kyllä nimitetty vähemmästäkin... --Kuri (keskustelu) 28. kesäkuuta 2014 kello 15.58 (UTC)

BiologiaMuokkaa

Ei tosiaankaan. ...vai? --Kuri (keskustelu) 28. kesäkuuta 2014 kello 15.58 (UTC)

Hikiaineisto:Ärpeen tarinatMuokkaa

Miten on suhtautumisemme tähän klassikkoon? --Kuri (keskustelu) 28. kesäkuuta 2014 kello 15.58 (UTC)

Hikisitaatit:Peelo (Hikipedian käyttäjä)Muokkaa

Saati tähän. --Kuri (keskustelu) 28. kesäkuuta 2014 kello 15.58 (UTC)

Hikinews:Hikinews sata vuotta sitten: Sarajevon laukeamisetMuokkaa

Laatu-uutispotentiaalia myös? Näiden määritteleminen on hankalahkoa.--Kuri (keskustelu) 29. kesäkuuta 2014 kello 12.14 (UTC)


EtusivuMuokkaa

Tämän on pakko päästä Hyväksi artikkeliksi --  23. heinäkuuta 2014 kello 19.31 (UTC)

Kaiken järjettömyydensä vuoksi juuri Hikipediaan kelpaava ehdotus, toisaalta tuskin koskaan tulee toteutumaan. Ja vaikka toteutuisi, se ei koskaan toimisi Hikipediavaruudessa.
Voisi kenties olla hauskempi idea lätkäistä etusivulle {{näennäisroskaa}}-malline. -- Geedreich (keskustelu) 23. heinäkuuta 2014 kello 19.40 (UTC)
Hmm. Miten olisi <noinclude>{{hyvä}}</noinclude> mallineille {{TE}} ja {{Ajankohtaista-etusivu}}? --Kuri (keskustelu) 28. heinäkuuta 2014 kello 16.34 (UTC)
Mikäli jotkin yksittäiset knopit/sähkeet("miniuutiset") on katsottu tarpeeksi hyviksi noille sivuille, ja esimerkiksi mallineessa TE näitä knoppeja on enemmän tai vähemmän lähelle tuhat, näistä ainakin se TE voisi minun puolestani saada hyvä-mallineen kylkeensä. Ajankohtaista-palstasta taas en ole niinkään varma, sillä aina välillä se arkistoidaan, jolloin koko mallineeseen jää 3-5 juttua. -- Geedreich (keskustelu) 28. heinäkuuta 2014 kello 16.26 (UTC)
TE merkitty. Hyvä-mallineen selvyyden vuoksi kaikkiin ajankohtaisuusarkistoihin voisi laittaa, jolloin myös luokkasivulla ihmiset näkisivät ne valistavasti peräkkäin. Onko laatu ongelma sinusta siis, vai vain tuo arkistointijuttu? Entä malline kuolinilmoitus – se ei välttämättä ole vielä noiden tasoinen, vaikka olen senkin jo ”siivonnut”. --Kuri (keskustelu) 28. heinäkuuta 2014 kello 16.44 (UTC)
Ei, vaan pääasiassa ongelmana oli vain arkistointi. Näiden etusivun mallineidenhan kuuluukin olla hyviä, sillä ne ovat etusivulla. Muutenhan tilanne olisi jo melko huolestuttava. -- Geedreich (keskustelu) 28. heinäkuuta 2014 kello 16.36 (UTC)
Kuten muuten (yhtään kotiinpäin vetämättä) olikin ennen minua TE:ssä ja Kuolinilmoituksessa – katsokaa vaikka. --Kuri (keskustelu) 28. heinäkuuta 2014 kello 17.00 (UTC)
No niin, hra Kotka meni ja teki koko jutun tyhjäksi. Miten olisi kuitenkin edes noiden ajankohtaista-sähkeiden arkistoiden hyvittäminen, vai luottaako A. Kotka niiden tulevan luetuiksi etusivun linkin pohjalta ihan? (En ihmiskunnasta vieraantuneena tiedä, voivathan tullakin.) --Kuri (keskustelu) 2. elokuuta 2014 kello 18.49 (UTC)
Luulen, että asiasta kiinnostuneet löytävät niiden luokse aivan riittävän helposti. Tietysti voisi pohtia arkistojen siirtämistä Hikipedia-avaruuteen, koska mallineinahan niitä ei enää käytetä. Silloin ne eivät näyttäisi niin pöhköiltä hyviksi merkittyinäkään. --Aatos Kotka (keskustelu) 3. elokuuta 2014 kello 03.53 (UTC)
Tehty. Lisätty myös luokkiin Hikipedia ja Hikinews-uutiset. --Kuri (keskustelu) 3. elokuuta 2014 kello 04.12 (UTC)

Suomen ValtakunnanjohtajaMuokkaa

On jo ”hyvä”, olisiko ”suositeltu”? --Kuri (keskustelu) 28. heinäkuuta 2014 kello 16.34 (UTC)

Paljon aineistoa näistä sekopäistä, mutta yleisvaikutelma on kiistattomasta huvittavuudestaan huolimatta myös jotenkin säläisä. Toisaalta melkoisen säläisistä tyypeistä on myös kyse. Niukasti kannatan säilyttämistä hyvä-luokassa. --Napoleon (keskustelu) 4. elokuuta 2014 kello 12.40 (UTC)

Hikikirjasto: 2000-vuosikymmenen bottom 100Muokkaa

On jo ”hyvä”, olisiko ”suositeltu”? --Kuri (keskustelu) 28. heinäkuuta 2014 kello 16.34 (UTC)

Voisi toki kelvata suositelluksi, koska ei tätä kauheana pysty enää laajentamaankaan. --Aatos Kotka (keskustelu) 3. elokuuta 2014 kello 04.09 (UTC)

Jussi Halla-ahoMuokkaa

Kolmas suositeltuuskysymys. Paljon painavaa asiaa. --Kuri (keskustelu) 2. elokuuta 2014 kello 18.35 (UTC)

Vankka hyvä, mutta luettelomaisuus ja muotoilu ovat sillä tavalla ongelmalliset, etten aivan suositelluksi julistaisi. --Napoleon (keskustelu) 4. elokuuta 2014 kello 12.37 (UTC)

VelhomaailmaMuokkaa

Yritys on kypsyttää velhokansaa. Onko onnistunut? --Aatos Kotka (keskustelu) 3. elokuuta 2014 kello 04.12 (UTC)

Kirjojen yksittäisiä juonikuvauksia voisi vielä laajentaa, ja koska kyseessä on siis taikamaailma, niistä taioista kannattaisi myös kertoa jotain. Muutoin sivu on melko hyvä. -- Geedreich (keskustelu) 3. elokuuta 2014 kello 07.33 (UTC)
Minusta tuo juttu alkoi hyvin, jopa suositellusti. Sitten se vain jotenkin pilasi itsensä. Antaisin hyvän isolla amputoinnilla.  NPOV(★★★★★) 3. elokuuta 2014 kello 09.08 (UTC)
Olisi kiva tietää, missä kohtaa tarkalleen artikkeli ampuu itseään jalkaan. --Aatos Kotka (keskustelu) 3. elokuuta 2014 kello 09.14 (UTC)
Luultavasti jostain, minkä minä olen kirjoittanut. -- Geedreich (keskustelu) 3. elokuuta 2014 kello 09.04 (UTC)

Olen seurannut tämän artikkelin etenemistä, ja lievästä luettelomaisuuden suuntaan kääntymisestä huolimatta pidän hyvää aivan sopivana arvosanana tälle. --Napoleon (keskustelu) 4. elokuuta 2014 kello 12.36 (UTC)

Vedenalainen polkupyöräMuokkaa

Mielestäni tämä artikkeli on suorastaan nerokas. Nauroin katketakseni ainakin viikon luettuani tuon. Siis miettikää nyt: vedenalaisia reittejä ja ajokortti pyörää varten!! Hahahaha! Eihän Meillä ole vielä ajokorttia edes autoa varten. Mutta siis voisko tän laittaa suositelluksi? --Sankaritar (keskustelu) 12. lokakuuta 2014 kello 00.10 (UTC)

Aleksi TolvanenMuokkaa

--Kuri (keskustelu) 21. lokakuuta 2014 kello 10.48 (UTC)

Keltainen sukellusveneMuokkaa

Muistelin että tämä olisi ollut joskus merkitty hyväksi, mutta muistini taisi pettää; onnellisen harvinainen tapaus tässä iässä. Alkupäätä voisi ehkä hiukan parannella, mutta sen jälkeen voisin henkilökohtaisesti nähdä tässä hyvän artikkelin. Löytyykö vastakaikua? --Teleskooppi (keskustelu) 8. elokuuta 2015 kello 01.31 (UTC)

Vaikuttaa vähän säpäleiseltä ja tajunnanvirtaiselta minun makuuni. Ihan kelpo perusartikkeli, mutta en tiedä hyvästä. --Aatos Kotka (keskustelu) 13. elokuuta 2017 kello 16.17 (UTC)

Hikikirjasto:Kausaaliset yhtälötMuokkaa

Se on se pintapuolinen uskottavuus, joka tämän artikkelin tekee. Ainakin lupaavaksi. --Teleskooppi (keskustelu) 18. elokuuta 2016 kello 00.07 (UTC)

VelhomaailmaMuokkaa

Hyvä. Suositelluksi? Hyvin kattava. --Kuri 18. elokuuta 2016 kello 16.16 (UTC)

KirosanaMuokkaa

Ks. ed. Hyvin toteutettu. --Kuri 18. elokuuta 2016 kello 16.16 (UTC)

Kaarle SuuriMuokkaa

Merkitsin jo hyväksi. Heittämällä suositeltu, vai? --Aatos Kotka (keskustelu) 13. elokuuta 2017 kello 16.06 (UTC)

Ei se häpeä ole suositeltuna, päin vastoin. Tämmöisestä aiheesta saisi ehkä lisääkin ja vähemmän näennäisesti ilmeisiä vitsejä, mutta ei siihen voi muita velvoittaa. Tee miten lystäät. --Kurin työtunnus (keskustelu) 13. elokuuta 2017 kello 16.22 (UTC)

Kim Jong-unMuokkaa

Artikkeli on jo merkitty hyväksi, mutta voisiko sitä kenties suositella? --Teppo tulppa (keskustelu) 12. maaliskuuta 2018 kello 18.37 (UTC)

Ehdotuksia hyviksi sivuiksiMuokkaa

Nimittäin nykyisiä suositeltuja. Nämä ovat kenties kyseenalaisia esimerkiksi liiallisen vain lievästi huvittavan aineistonsa tai pituutensa (kun enemmänkin aiheesta olisi sanottavaa) suhteen. Jos osaisin sanoa, alentaisin itse.

--84.250.169.12 9. tammikuuta 2017 kello 08.24 (UTC)

 • Luciferilaisuus Kirjoitin tämän istumalta ja nauran sille lukiessani. Mitä muut tykkää?
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.